Цени на услугите

Цени на Услуги

 Цени на най-често търсените услуги.
Услуга  Цена лв. без ДДС   Цена лв. с ДДС 
Посещение на адрес за поддръжка до 1 час в рамките на София       50,00 60,00
Посещение на адрес за поддръжка след първия час за всеки започнат час      20,00     24,00
Идейно Проектиране на система за домашно кино, разпределение, окабеляване… *      350,00  420,00
*50% Стойността на проектирането се приспада при закупуване на системата от нас
Проектиране (идейно  и окабеляване) на домашна LAN и TV система на точка       15,00    18,00
Проектиране (идейно  и окабеляване) на мултирум система за 1 зона      100,00  120,00
Монтаж и настройка на телевизор на маса       50,00     60,00
Монтаж и настройка на телевизор на стена      140,00   168,00
Монтаж на колона за вграждане при изрязан отвор       20,00     24,00
Изрязване на отвор за колона за вграждане в гипс-картон       20,00     24,00
Монтаж на колона на стена       20,00     24,00
Монтаж и настройка на прожекционен екран      200,00   240,00
Монтаж и настройка на проектор на таван/стена      200,00   240,00
Окабеляване за 1 метър кабел         2,50      3,00
Монтаж и настройки на система за домашно кино     350,00   420,00
Монтаж и настройка на видеоконферентна система      400,00   480,00
Конфекциониране на кабел       20,00    24,00
Оживяване на LAN и TV мрежи на точка         5,00      6,00
Програмиране на универсално дистанционно      150,00   180,00

За количество и при големи проекти се изготвя индивидуална оферта за услугите.

За  допълнителна информация или за изготвяне на оферта за Вас можете да се свържете с нас.

На разположение сме за консултации по телефон, e-mail и посещения на място.

Александър Нейчев
0887 434 333
alex@alexaudiovideo.eu
info@alexaudiovideo.eu

help e1364383389408 Какви аудио кабели са подходящи за Вашата система?

Идейна Разработка

Предлагаме Ви Идейна Разработка на аудио и видео системи, домашно кино, озвучаване и др. Ние сме с над 5 години опит и над 300 успешно реализирани проекти. Работата ни е насочена изцяло към нуждите на клиента, стремим се да изпреварваме модата и не робуваме на марки. Познаваме в детайли всички съвременни технологии, световни практики и стандарти, благодарение на което можем да разработим за Вас идеи за аудио видео оформление, разпределение, функции и възможности.

Консултация за Избор

Професионална консултация за избор на системи и клас на компоненти, съобразено изцяло с изискванията на инвеститора.

Нашите познания и опит, както и възможността за доставка на всички модели и марки техника без значение на вносител, дистрибутор ни позволяват да работим  в интерес на инвеститора, а не на определен търговец. От нас ще получите безпристрастен и обективен съвет спрямо Вашите специфични нужди и бюджет.

Изготвяне на Бюджет

Преди стартирането на аудио видео проект, система за домашно кино или „мултирум“ система за озвучаване е силно препоръчително да се определи реален и изпълним бюджет. Това включва определяне на системи и компоненти в ценови диапазон за всяка стая поотделно, благодарение на което можем да поставим приоритети и да използваме оптимално средствата инвестирани в различните помещения.

Тъй като електронните устройства работят като единна система процесът по определяне на крайна цена на Вашия проект е по-сложен. Ние ще ви помогнем в проектирането на система, която отговаря както на бюджета, така и на Вашите изисквания по отношение на възможности и качество.

Акустика на Помещения

Акустика на Помещения

Всички сме били свидетели как в една професионална концертна зала, кино салон или аудитория, дори и заведение за хранене акустиката оказва изключително влияние на звука и комфорта. В дома, офиса, домашен кино салон, заведение за хранене, конферентна зала акустиката също е от огромно значение. Изискванията при Стерео музика, Домашно кино, Разбираемост на говор или силен фонов шум са различни и следва да се подходи индивидуално при всяко едно решение.

Акустичната обработка може да бъде изпълнена с измервания, стойности и калкулиране на необходимата обработка, като в този случай е необходимо 100% спазване на изискванията на акустика специалист за постигане на максимални резултати. По тази причина цялостен акустичен проект се практикува в специализирани помещения.

В жилищни части, където основната функционалност на помещенията е друга (Всекидневна, Хол, TV кът …) се спазват някой стандартни и с елементите на интериорния дизайн се стараем доколкото е възможно да подобрим акустичните характеристики на помещението.

Проект за Разположение

Позициониране и разпределение на елементите на системите съобразени с интериора и екстериора

Съобразявайки световните стандарти за размери и разпределение на аудио визуални системи (THX, DOLBY…) и с елементите и функциите на дизайна предлагаме решения, които да покрият максимално, както дизайна така и качеството и приятното гледане и слушане. Избягвайки грешки в разпределението, които водят до некомфортно ползване на техниката.

Проект за Окабеляване

Проект за Окабеляване

За доброто и надеждно функциониране на всяка аудио видео система: Сателитна, кабелна или IP телевизия; интернет разпределение и медия споделяне; фоново, мултирум озвучаване; Домашно Кино, Стерео слушане, Видео игри или Караоке и парти озвучаване, следва да се изгради подходящото окабеляване, което да покрие изискванията на тези системи, съобразено с класа и качеството им и да подсигури възможността за последващо надграждане или промяна. Подготвяне на кабелите според проекта за интериорен дизайн и разпределение на уредите.

Проект за Интериор

Проект за Интериор

Проектиране на сложни детайли от интериора съвместно с проектанти на мебели, интериорни дизайнери и архитекти

Аудио-визуалните системи стават все по комплексни с напредване на технологиите и винаги работят най-добре когато са изцяло интегрирани в процеса на дизайн и последващото изграждане на обекта. Затова  проектите обикновено включват съвместна работа между архитекти, дизайнери и технически специалисти. Има възможности за вграждане в елементи и позициониране 100% съобразено с интериорните или екстериорни елементи.

Комплексна Автоматизация

Сложността и комплексността на съвременната техника води до трудно управление и необходимост от набор от познания, за да я използваме пълноценно. От друга страна всеки потребител желае богатата функционалност и възможности да се управляват лесно, ако може от едно копче. Това провокира внедряването на системи за контрол и автоматизация. Благодарение на автоматизацията можем в един графичен интерфейс да управляваме всичката техника, осветление, щори, отопление и охрана, което да ни освободи от сложността на системите без да ни лишава от тяхната функционалност.

Системите за автоматизация и контрол могат да бъдат цялости за всички системи в дома или офиса или частични, които примерно обхващат само стая с домашно кино.

Контрол на Изпълнение

Контрол при изпълнение, междинни и крайни замервания

Често при реализирането на проекта има изпълнители избрани от инвеститора за определи елементи и дейности (прокарване на кабелите, осветление, СКС мрежи …). При тези случаи също както в случаите на изпълнение от нас или наши партньори е необходимо да се осъществят междини замервания на окабеляването и контрол при изпълнението на сложни елементи, в които участват няколко изпълнителя.