Референция Capital Fort

След проучване на пазара,възложихме на Alex Audio Video оборудване на
конгресен център с капацитет 200 места в сградата Capital Fort. От Alex Audio Video ни
консултираха за избора на техника и функционалности, на които да заложим в проекта.
Изпълнението и сроковете бяха спазени. Доволни сме от качеството и работата на
изградените системи, като това се доказва и от клиентите на центъра, които го ползват.
Освен конгресният център, сме възлагали оборудване на конферентни зали на
наематели в сградата, където също всичко беше изпълнено професионално и без
забележки.
Alex Audio Video се погрижиха за озвучаването на заведението за хранене PURE
Cult Gourmet, като в него изградиха и система за видео маркетинг /Digital Signage/.
Capital Fort препоръчва Alex Audio Video, като надежден партньор в сфератана аудио и
видео инсталациите. От тях можете да очаквате доби идеи, професионално изпълнение
и надеждна поддръжка.

Igor Kukuy
Capital Fort AD

Референця – Галерия Сан Стефано

С настоящата референция изразяваме благодарността си към екипа на фирма “Alex Audio Video”, за професионализма и уменията за работата им със специфичните изисквания за оборудване с аудио видео техника на “Галерия Сан Стефано ” към многофункционалният комплекс” Сан Стефано Плаза”.

Имахме щастието да работим заедно с Александър Нейчев от Alex Audio Video. Срещнахме изключително професионално отношение от тяхна страна. Изпълниха всички договорени клаузи. Допълнителните ни изисквания бяха покрити безупречно. Получихме освен техниката  и обучението, така и отзивчивост при проблеми създадени от наша страна.

От наблюденията си при съвместната ни работа при създаването на Галерията , фирмата се доказа с коректността си и специалното си отношение. Във връзка с казаното дотук, препоръчваме  “Alex Audio Video”, като надежден бизнес партньор за доставка и монтаж на аудио видео техника .

Татяна Илиева

Уредник на ” Галерия Сан Стефано “

Препоръка от Никола Стоянов

Познавам фирмата й нейния собственик от 10 години. Работили са на 2 мои апартамента и 1 офис, относно проектиране и инсталация на аудио и видео системи. Мога смело да заявя, че хората са истински професионалисти от световен мащаб. Познават отлично материята и последните тенденции в индустрията на hi-fi и видео оборудването. Решенията, които създадоха са ефективни и лесни за работа и управление. Качеството на звука и изображението са перфектно. Алекс подбра чудесна техника, при това винаги ни е съветвал безпристрастно относно качествата и предимствата на един или друг модел, като задължително дава мнение и относно цената и доколко си заслужават една или другa алтернатива. Алекс ни запозна и с различни екзотични и не широко известни марки и модели техника, които имат чудесни качества и цена. Не на последно място искам да изтъка факта, че сроковете винаги се изпълняват точно, няма забавяне или други проблеми от подобно естество. И разбира се едно от най-големите предимства на фирмата е факта, че абсолютно винаги реагират при нужда от консултация или помощ по време на експлоатацията на системите, откликват веднага, когато се налага някакво разяснение по работата на системите или пък някаква настройка. От досегашния си опит в работа с подобни системи мога да кажа, че следпродажбената поддръжка на клиента и сервиз са от най-голяма важност за да може клиентът да изпита истинско удоволствие от използването на тази чудесна техника — при Алекс Аудио Видео, те са гарантирани!

Никола Стоянов

Препоръка от Емил Метев

Услугите на Alex Audio Video използвахме за оборудване с аудио видео техника на апартамент в София и къща за гости „Тримата глупаци“ в с. Рибарица.
В апартамента използвахме част от наличната ни техника за домашно кино от предходното ни жилище. Тя беше допълнена с необходимите нови компоненти, за да получим желания ефект в новото ни жилище. Алекс ни препоръча как да разположим обособеният TV кът, като имахме желание, освен домашно кино, да имаме и цялостно озвучаване на дневната и трапезарията. Звукът и картината са впечатляващи, а управлението- лесно и с едно дистанционно, което е изключително важно за нас.
Възложихме цялостно проектиране и изпълнение на хотелската база на къща за гости „Тримата глупаци“ на Alex Audio Video. Това включва:
– Интернет разпределени и WiFi;
– Телевизия за всички стаи и общи части;
– Озвучаване на механа и СПА център;
– Озвучаване на двор и барбекю;
– Караоке система и система за презентации.
Те изпълниха всичко с изключителен професионализъм и качество, като обучиха персонала за работа с техниката. Винаги, когато сме имали нужда от консултация или посещение за поддръжка, сме ги получавали компетентно и своевременно.
Препоръчваме Alex Audio Video на всеки, който иска да има добре изградена и правилно функционираща аудио видео система, с изключително качество и на добра цена.
Емил Метев

Галерия:

Продукти, които са използвани в този проект:

Препоръка Таня и Запрян Козлуджови

През месец ноември 2016 година /след едно доста подробно предварително проучване на пазара/ се обърнахме към „АЛЕКС АУДИО ВИДЕО“ за проектиране и изпълнение на проект за комплексно озвучаване на новата ни еднофамилна къща. Бяхме изключителни приятно изненадани от точността, коректността и професионализма на собственика на фирмата и главен изпълнител на проекта г-н Александър Нейчев. Той предложи няколко варианта, като постигна изключително добро съотношение между цена и качество. Като продуктивен резултат имаме много добри функционални възможности на системата, перфектен звук и добра цена. Допълнителни екстри са позитивизмът и почтенността на г-н Нейчев, за което искрено му благодарим.
Убедено препоръчваме фирма „АЛЕКС АУДИО ВИДЕО“ на всички клиенти, които се нуждаят от услугите й!

Таня и Запрян Козлуджови
Пловдив