Акустика на Помещения

Rate this post

Всички сме били свидетели как в една професионална концертна зала, кино салон или аудитория, дори и заведение за хранене акустиката оказва изключително влияние на звука и комфорта. В дома, офиса, домашен кино салон, заведение за хранене, конферентна зала акустиката също е от огромно значение. Изискванията при Стерео музика, Домашно кино, Разбираемост на говор или силен фонов шум са различни и следва да се подходи индивидуално при всяко едно решение.

Акустичната обработка може да бъде изпълнена с измервания, стойности и калкулиране на необходимата обработка, като в този случай е необходимо 100% спазване на изискванията на акустика специалист за постигане на максимални резултати. По тази причина цялостен акустичен проект се практикува в специализирани помещения.

В жилищни части, където основната функционалност на помещенията е друга (Всекидневна, Хол, TV кът …) се спазват някой стандартни и с елементите на интериорния дизайн се стараем доколкото е възможно да подобрим акустичните характеристики на помещението.