Стремим се да надхвърлим очакванията Ви, като предоставяме рентабилни и висококачествени решения, използвайки най-добрите технологии.

НАШИТЕ УСЛУГИ ВКЛЮЧВАТ

Идейна Разработка
Предлагаме Ви Идейна Разработка на аудио и видео системи, домашно кино, озвучаване и др. Ние сме с над 10 години опит и над 1000 успешно реализирани проекти. Работата ни е насочена изцяло към нуждите на клиента, стремим се да изпреварваме модата и не робуваме на марки. Познаваме в детайли всички съвременни технологии, световни практики и стандарти, благодарение на което можем да разработим за Вас идеи за аудио видео оформление, разпределение, функции и възможности.
Консултация за Избор
Професионална консултация за избор на системи и клас на компоненти, съобразено изцяло с изискванията на инвеститора. Нашите познания и опит, както и възможността за доставка на всички модели и марки техника без значение на вносител, дистрибутор ни позволяват да работим в интерес на инвеститора, а не на определен търговец. От нас ще получите безпристрастен и обективен съвет спрямо Вашите специфични нужди и бюджет.
Изготвяне на Бюджет
Преди стартирането на аудио видео проект, система за домашно кино или „мултирум“ система за озвучаване е силно препоръчително да се определи реален и изпълним бюджет. Това включва определяне на системи и компоненти в ценови диапазон за всяка стая поотделно, благодарение на което можем да поставим приоритети и да използваме оптимално средствата инвестирани в различните помещения. Тъй като електронните устройства работят като единна система процесът по определяне на крайна цена на Вашия проект е по-сложен. Ние ще ви помогнем в проектирането на система, която отговаря както на бюджета, така и на Вашите изисквания по отношение на възможности и качество.
Акустика на Помещения
Всички сме били свидетели как в една професионална концертна зала, кино салон или аудитория, дори и заведение за хранене акустиката оказва изключително влияние на звука и комфорта. В дома, офиса, домашен кино салон, заведение за хранене, конферентна зала акустиката също е от огромно значение. Изискванията при Стерео музика, Домашно кино, Разбираемост на говор или силен фонов шум са различни и следва да се подходи индивидуално при всяко едно решение.

Повече за акустика

Проект за Разположение
Позициониране и разпределение на елементите на системите съобразени с интериора и екстериора Съобразявайки световните стандарти за размери и разпределение на аудио визуални системи (THX, DOLBY…) и с елементите и функциите на дизайна предлагаме решения, които да покрият максимално, както дизайна така и качеството и приятното гледане и слушане. Избягвайки грешки в разпределението, които водят до некомфортно ползване на техниката.
Проект за Окабеляване
За доброто и надеждно функциониране на всяка аудио видео система: Сателитна, кабелна или IP телевизия; интернет разпределение и медия споделяне; фоново, мултирум озвучаване; Домашно Кино, Стерео слушане, Видео игри или Караоке и парти озвучаване, следва да се изгради подходящото окабеляване, което да покрие изискванията на тези системи, съобразено с класа и качеството им и да подсигури възможността за последващо надграждане или промяна. Подготвяне на кабелите според проекта за интериорен дизайн и разпределение на уредите.
Проект за Интериор
Проектиране на сложни детайли от интериора съвместно с проектанти на мебели, интериорни дизайнери и архитекти Аудио-визуалните системи стават все по комплексни с напредване на технологиите и винаги работят най-добре когато са изцяло интегрирани в процеса на дизайн и последващото изграждане на обекта. Затова проектите обикновено включват съвместна работа между архитекти, дизайнери и технически специалисти. Има възможности за вграждане в елементи и позициониране 100% съобразено с интериорните или екстериорни елементи.
Комплексна Автоматизация
Сложността и комплексността на съвременната техника води до трудно управление и необходимост от набор от познания, за да я използваме пълноценно. От друга страна всеки потребител желае богатата функционалност и възможности да се управляват лесно, ако може от едно копче. Това провокира внедряването на системи за контрол и автоматизация. Благодарение на автоматизацията можем в един графичен интерфейс да управляваме всичката техника, осветление, щори, отопление и охрана, което да ни освободи от сложността на системите без да ни лишава от тяхната функционалност. Системите за автоматизация и контрол могат да бъдат цялости за всички системи в дома или офиса или частични, които примерно обхващат само стая с домашно кино.
Контрол на Изпълнение
Контрол при изпълнение, междинни и крайни замервания Често при реализирането на проекта има изпълнители избрани от инвеститора за определи елементи и дейности (прокарване на кабелите, осветление, СКС мрежи …). При тези случаи също както в случаите на изпълнение от нас или наши партньори е необходимо да се осъществят междини замервания на окабеляването и контрол при изпълнението на сложни елементи, в които участват няколко изпълнителя.
Интегриране на Системи
Съгласуване и свързване с всички други системи, които могат да бъдат интегрирани със аудио-видео системите (охрана, сигнализация и др. Имате вече изградени системи за охрана и сигнализация, домофонна система… ние ще проверим възможността за свързване и ще направим необходимото за интеграцията в вашата система.
Срокове и Доставки
Следене на срокове и доставка на оборудване При изпълнение на фоново озвучаване, домашно кино, стерео, телевизионна система се използват набор от марки, които имат различен срок на доставка и различно технологично време за монтаж. Мениджъра на проекта следи стриктно кога какво оборудване е необходимо съобразено със сроковете на изпълнение, за да може процеса да протича гладко и в срок.
Монтаж и оживяване
Контрол и отговорност за монтаж и оживяване на системите Монтажът на техниката може да бъде извършен от наши специалисти или от изпълнител избран от клиента за всички монтажни дейности, както и от представител на производителя при необходимост. Работата на мениджъра на проекта е да съгласува и подсигури правилното и навременно изпълнение, като контролира качеството му.
Калибриране, Програмиране
Програмиране, конфигуриране и калибриране на системите След монтаж е необходимо да се направят настройки, които да осигурят максималните възможности на техниката (правилната настройка е 30 % от качеството). При системи за автоматизация се програмират контролерите и се задават алгоритми на управление.
Обучение за работа
Обучение за работа със системите След завършване на аудио видео системата се провежда обучение за работа и показване на всяка функционалност за да може потребителя от първият ден да използва пълните и възможности с удоволствие.
Поддръжка и Гаранция
В Alex Auido Video вярваме, че поддръжката е също толкова важна, колкото и първоначалната инсталация. Затова се стараем да предоставим на нашите клиенти най-доброто обслужване. Ние сме на разположение за добавяне на нови устройства, подмяна да устройства, проверка на настройки, прекалибриране, профилактика на техниката и гаранционно и извънгаранционно сервизно представителство в неприятните моменти на повреда на техника.

Повече за поддръжка