Видове домашни системи

Rate this post

Система за телевизионно разпространение и разпределение. (Cable TV, SAT TV, IP TV)

Това е система, която Ви позволява качественото приемане на Сателитна, кабелна или IP телевизия. Разпределена по стаите и местата, където е възможно в близко бъдеще да пожелаете да гледате.

image002

Система за интернет разпределение и медия споделяне. (LAN, Sharing, Streaming, NAS)

 

В съвременният свят почти всяко устройство има разширена функционалност, чрез използване на интернет свързаност. Модерният начин на съхранение и възпроизвеждане на аудио и видео е от цифров носител, като в последните години CD, DVD и дори Blu-ray носителите се заменят от файлови системи на твърди дискове. Така може да бъде постигнато качествено използване на мрежовите функции на всички устройства и споделяне на аудио и видео съдържанието между PC, MAC, Сървър или медиа плеъри. Споделените файлови масиви на устройствата могат да се възпроизвеждат във всяко едно помещение от Вашият дом.

image005

Система за фоново, мултирум озвучаване

Това е система от разпределени и зонално разпределени говорители и системи за възпроизвеждане на аудио и видео, чрез които можете да подсигурите приятна атмосфера във всяко едно помещение, двор, спа център, тераса.

image008

Обособени зони за Домашно Кино, Стерео слушане, Видео игри или Караоке и парти озвучаване

Това са обособени зони в кът, като разпределение или в отделно помещение, в които се изгражда , както аз я наричам система за домашно забавление в зависимост от вашите предпочитания и начин на забавление и релакс.