Домашно кино Acoustic Energy, Earthquake и Marantz

Домашно кино Acoustic Energy 300, Earthquake и Marantz

Предлагаме система за домашно кино 7.1. с говорители Acoustic Energy, субуфер Earthquake, електроника на Marantz и Dune.

Ние разбираме, че всеки клиент е индивидуален в своите нужди, предпочитания и финансови възможности. Свържете се с нас за консултация и заедно ще конфигурираме вашата уникална система.

Система за домашно кино с всичко необходимо, за да получите оптимален звук. С тази система ще получите качество,  по-добър звук, както за филми, така и за слушане на музика.

Серията високоговорители на Acoustic Energy 300 позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома.

Компоненти:

Стоящи предни тонколони Acoustic Energy AE309 – 2 броя, букшелф (съраунд) тонколони Acoustic Energy AE300 – 4 броя, център Acoustic Energy AE307  – 1 брой, EARTHQUAKE MINIME-P10-V2 – 1 брой субуфер,  Marantz SR 6012 – ресийвър и медия плеър DUNE HD SOLO LITE 4K – 1 брой.

Едни от най–награждаваните високоговорители в Hi–Fi списанията са тонколоните на Acoustic Energy . Водещата английска марка може да осигури аудио решения за всяка стая, независимо дали за домашно кино, външно пространство, или фоново озвучаване. Тонколоните на Acoustic Energy са проектирани да възпроизвеждат звук възможно най-точно и са предназначени за клиенти, които са взискателни към качеството на звука и да слушат всеки звуков нюанс в музикатаAcoustic Energy ще се слеят идеално с всеки изискан интериор.

Acoustic Energy AE309 са стоящи предни колони от серията AE300 те са стилни, изработени от масивни MDF плоскости, снабдени с модерни драйвери и висококачествени кросоувъри, като дават по-ясни, естествени и динамични характеристики на звука.

Букшелф колоните Acoustic Energy AE300 възпроизвеждат, реален звук с високо качество, което ги прави подходящи за съраунд високоговорители към вашата аудио система и ще разкрият пред вас всяка капка детайл от филма.

В основата на всяко страхотно домашно кино стои централния говорител. Затова тук сме включили безкомпромисния Acoustic Energy AE307 от същата серия AE300 на Acoustic Energy, който е един от най-добрите централни говорители за домашно кино на пазара. Уверете се, че ще подбирате филми с наистина добри диалози.

Earthquake се превърна в лидер в решенията за домашно аудио. Компанията произвежда не само субуфери и усилватели, но съраунд високоговорители и тактилни преобразуватели.

Предлагаме Ви EARTHQUAKE MINIME-P10-V2 –  субуфер за домашно кино. От компактната серия MiniMe, с преден бас рефлекс, вместо стандартния за серията насочен надолу говорител. Позволява монтаж в мебел. Изключително подходящ за домашно кино. Вписва се идеално с всеки интериор.

Електроника

AV ресивър

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно кино   Marantz SR 6012 –  9.2 канален Full 4K Ultra HD мрежов AВ Ресийвър с HEOS, Dolby Atmos, DTS:X, Wi-Fi,  AirPlayпоказва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак,сресивъра Marantz ще ви вкара в центъра на случващото се.

DUNE HD SOLO LITE 4K

e мултимедиен плеър с  WI-FI, ETHERNET. Процесор- Sigma Designs SMP8758 чип от известния доставчик на висок клас мултимедийни процесори, с новата Dual Core ARM процесор (4x повече енергия, отколкото преди); Първият и единствен чип от Sigma Designs с 4K поддръжка, 4K видео възпроизвеждане: Decode 4K видео съдържание във всички популярни формати (включително H.265 10-битов).

Домашно кино PolkAudio, Kauber, Earthquake, Marantz

Домашно кино PolkAudio, Kauber, Earthquake, Marantz

 

Предлагаме система за домашно кино с тонколони Polk Audio, субуфер Earthquake, ресивър за домашно кино на Marantz и плеър Dune, проектор Epson и екран Kauber.

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане. За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Polk Audio разполага с широка гама от продукти за нуждите на всеки меломан, като същевременно продължава да расте и да създава иновативни аудио решения. Polk Audio се превърна в лидер в решенията за домашно аудио. Polk Audio може да осигури аудио решения за всяка стая, независимо дали за домашно кино, външно пространство, или фоново озвучаване.

Системата се състои от най-добрите компоненти на Polk Audio и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Компоненти:

Polk Audio TSx 440 стоящи колони – 2 броя, център Polk Audio CSi6Earthquake FF-12 за невероятен бас,  Kauber Red Label – BF 260 за истинско кино изживяване, Проектор Epson EH-TW6100W, ресийвър  Marantz NR1607 и медиен плеър  DUNE DUO BASE 4K.

Колони

Предлагаме Ви прекрастно решения за домашно кино от  Polk Audio TSx 440  –  висококачествени стоящи СТЕРЕО колони, които идеално се допълват с центъра на Polk Audio CSi6.

Серията ви позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома.

Earthquake FF-12

12” субуфер за домашно кино. Преден бас рефлекс. Подобрява значително звука , като в същото време се слива незабележимо с декора. Изключително подходящ за домашно кино.

 

Електроника – AV ресивър

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно кино на   – 7.2-канален с Ultra HD Network Audio/Video Surround Receiver, Wi-Fi, Bluetooth, Apple, AirPlay, and Dolby Atmos показва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак, от Marantz ще ви вкара в центъра на случващото се.

 

DUNE DUO BASE 4K

DUNE DUO BASE 4K е пълен медиен плейър 4K, базиран на известния чип HiPower SMP8758 от Sigma Designs, с професионално качество на картината, съвременни функции за възпроизвеждане на мултимедия, разширени възможности за свързване и интегриране.

Екран и проектор

И за финал ще добавим към системата  Kauber Red Label – BF 260 и Epson EH-TW6100W.

Kauber Red Label – BF 260  са електрически разгъващи се прожекционни екрани, предназначени за монтаж предимно на окачени тавани.

Екрана на Kauber Red Label – BF 260 е подходящ за домашно кино с вграден радио конрол, с дистанционно и Somfy мотор. Съвременно качество на картината съвместимо с мултимедийния проектор за домашно кино Epson EH-TW6100W. Разполага с Full HD оптимизираната оптична система на Epson, за да осигури най-добрата яснота и острота във всяко Full HD изображение с много повече детайли и по-добра яркост.

Домашно кино Gallo Acoustics, Artsound и Earthquake

Домашно кино Gallo Acoustics, Artsound и Earthquake

Предлагаме система за домашно кино  Dolby Atmos 7.1.4 с говорители Gallo Acoustics и Artsound, субуфер Earthquake, електроника на Marantz и Dune.

Ние разбираме, че всеки клиент е индивидуален в своите нужди, предпочитания и финансови възможности. Свържете се с нас за консултация и заедно ще конфигурираме вашата уникална система.

Представяме на Вашето внимание система за домашно кино Dolby Atmos с всичко необходимо за да получите оптимален звук. С тази система ще получите качество,  по-добър звук както за филми, така и за слушане на музика.

Всички водещи филмови заглавия вече се представят в Dolby Atmos. Технологията позволява на режисьорите да създават безпрецедентен реализъм и дава пълна свобода на въображението. Избрахме за вас аудио система с Dolby Atmos, защото разполага с по-голям брой озвучителни тела и осигурява по-плавно движение на звука. Звуковият ефект следва движението на камерата и създава естествена и близка до реалния живот среда.

Системата се състои от най-добрите компоненти и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили:

Компоненти:

Gallo Strada 2 – 2 броя предни колони, Gallo Strada 2  – център, Gallo Strada Table Mount – 3броя, Gallo Wall Mounts – 4броя Gallo Nucleus Micro – 4 броя и ArtSound – HPSQ525 – 4 броя съраунд тонколони, EARTHQUAKE MINIME-P10-V2 – 1 брой субуфер, Marantz SR 6012 – ресийвър и медия плеър DUNE HD SOLO LITE 4K – 1 брой.

Gallo Strada 2 е най – новото попълнение в легендарната серия Strada на Gallo Acoustics. Предоставя впечатляваща мощност,  90db чувствителност  и честотен диапазон 68 Hz-20 kHz. Strada 2 e прекрасен избор за изграждане на Stereo, Hi-Fi, Домашно Кино. Колоните от серията Strada предоставят качество на звука, което за такъв размер колона е просто нечувано. Gallo Strada 2 вдига летвата още веднъж. Тонколоната Gallo Strada 2 от Gallo Acoustics има експанзивен и плътен звук. Идеално се съчава с повечето съвременни интериори и може да се постави на стена или рафт. Strada 2 се предлага и във втори вариант, като център с хоризонтален високочестотен говорител (пищялка) – Strada 2 Centre.

Представете си един наистина висок клас високоговорител, който се събира в дланта на ръката Ви, Gallo Nucleus Micro. Говорител, който идва в палитра от цветове, за да се впише с всеки интериор.

С избора на четири монтажни възможности, Gallo Nucleus  Micro може да бъде поставен навсякъде. Нашият вариант е на стената с помощта на елегантна и стилна  Micro стойка за стена.

 

 

 

ArtSound – HPSQ525 – 4броя квадратни колони за вграждане в таван, без борд. Ще се слеят идеално с всеки изискан интериор. Можем просто да кажем, че ще вдигате главата си нагоре всеки пък когато хеликоптер преминава на екрана.

 

 

 

 

Earthquake се превърна в лидер в решенията за домашно аудио. Компанията произвежда не само субуфери и усилватели, но съраунд високоговорители и тактилни преобразуватели.

Предлагаме Ви EARTHQUAKE MINIME-P10-V2 –  субуфер за домашно кино. От компактната серия MiniMe, с преден бас рефлекс, вместо стандартния за серията насочен надолу говорител. Позволява монтаж в мебел. Изключително подходящ за домашно кино. Вписва се идеално с всеки интериор.

Електроника

AV ресивър

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно кино Marantz SR 6012  –  9.2 канален Full 4K Ultra HD мрежов AВ Ресийвър с HEOS, Dolby Atmos, DTS:X, Wi-Fi,  AirPlay показва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак, от Marantz ще ви вкара в центъра на случващото се.

 

 

 

DUNE HD SOLO LITE 4K

e мултимедиен плеър с  WI-FI, ETHERNET. Процесор- Sigma Designs SMP8758 чип от известния доставчик на висок клас мултимедийни процесори, с новата Dual Core ARM процесор (4x повече енергия, отколкото преди); Първият и единствен чип от Sigma Designs с 4K поддръжка, 4K видео възпроизвеждане: Decode 4K видео съдържание във всички популярни формати (включително H.265 10-битов).

Домашно кино Kauber, Earthquake и Marantz

Домашно кино Kauber, Earthquake и Marantz

Предлагаме Ви система за домашно кино с тонколони за вграждане на Earthquake, електроника на Marantz и Dune, проектор BenQ и екран Kauber.

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане. За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Earthquake разполага с широка гама от продукти за нуждите на всеки меломан, като същевременно продължава да расте и да създава иновативни аудио решения. Earthquake се превърна в лидер в решенията за домашно аудио. Компанията произвежда не само субуфери и усилватели, но съраунд високоговорители и тактилни преобразуватели. Earthquake може да осигури аудио решения за всяка стая, независимо дали за домашно кино, външно пространство, или фоново озвучаване.

Системата се състои от най-добрите компоненти на Earthquake и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Компоненти:

Earthquake ECS-SS-82 тонколони за вграждане в таван – 5 броя, Earthquake MINIME-P8W субуфър за невероятен бас, KAUBER INCEILING BLACK TOP екран за истинско кино изживяване, Проектор BenQ W7500 1080p Full HD 3D, ресивър за домашно кино Marantz SR5012 HEOS AV и медиен плеър  DUNE DUO BASE 4K.

Тонколони

Earthquake ECS-SS-82 са висококачествени СТЕРЕО тонколони за вграждане в таван. Идеално решение за озвучаване и съраунд за домашно кино.

Серията ви позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома.

EARTHQUAKE MINIME-P8-V2

 

8″ Субуфер за домашно кино с ултра компактен размер и дълбок бас. Подобрява значителна звука , като в същото време се слива незабележимо с декора. Изключително подходящ за домашно кино.

 

 

 

Електроника

AV ресивър за домашно кино

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно Marantz SR5012 HEOS AV  – 7.2-канален с Wi-Fi®, Dolby Atmos®. DTS: X и HEOS показва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак, от Marantz ще ви вкара в центъра на случващото се.

 

DUNE DUO BASE 4K

DUNE DUO BASE 4K е пълен медиен плейър 4K, базиран на известния чип HiPower SMP8758 от Sigma Designs, с професионално качество на картината, съвременни функции за възпроизвеждане на мултимедия, разширени възможности за свързване и интегриране.

Екран и проектор

И за финал ще добавим към системата KAUBER INCEILING BLACK TOP и BenQ W7500 1080p Full HD 3D. KAUBER InCeiling са електрически разгъващи се прожекционни екрани, предназначени за монтаж предимно на окачени тавани.

Екрана на KAUBER INCEILING BLACK TOP е подходящ за домашно кино с вграден радио конрол, с дистанционно и Somfy мотор. Съвременно качество на картината съвместимо с мултимедийния проектор за домашно кино BenQ W7500 1080p. Разполага с Full HD оптимизираната оптична система на BenQ, за да осигури най-добрата яснота и острота във всяко Full HD изображение с много повече детайли и по-добра

Тонколона Acoustic Energy AE109 Black

Домашно кино Acoustic Energy 100

Домашно кино включващо Acoustic Energy и Marantz – изключително точно възпроизвеждане на чудесна сцена, музикалната картина, дълбок и стегнат бас. Системата се състои от най-добрите компоненти и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Серията високоговорители на Acoustic Energy позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома.

Компоненти:

Стоящи предни тонколони  Acoustic Energy AE109 – 2 броя, букшелф (съраунд) тонколони Acoustic Energy AE100 – 2броя, Acoustic Energy AE107 -център, Acoustic Energy AE108 – субуфер,  Marantz NR1508 HEOS – аудио ресийвър.

Едни от най–награждаваните високоговорители в Hi–Fi списанията са тонколоните на Acoustic Energy . Водещата английска марка може да осигури аудио решения за всяка стая, независимо дали за домашно кино, външно пространство, или фоново озвучаване. Тонколоните на Acoustic Energy са проектирани да възпроизвеждат звук възможно най-точно и са предназначени за клиенти, които са взискателни към качеството на звука и да слушат всеки звуков нюанс в музиката.

Acoustic Energy AE109  са стоящи предни колони от серията AE100 те са стилни, изработени от масивни MDF плоскости, снабдени с модерни драйвери и висококачествени кросоувъри, като дават по-ясни, естествени и динамични характеристики на звука.

 

В основата на всяко страхотно домашно кино стои централния говорител. Затова тук сме включили безкомпромисния Acoustic Energy AE107 от същата серия AE100 на Acoustic Energy, който е един от най-добрите централни говорители за домашно кино на пазара. Уверете се, че ще подбирате филми с наистина добри диалози.

 Букшелф колоните Acoustic Energy AE100 възпроизвеждат, реален звук с високо качество, което ги прави подходящи за съраунд високоговорители към вашата аудио система и ще разкрият пред вас всяка капка детайл от филма.

Тонколоните от серията АЕ100 на Acoustic Energy ще се слеят идеално с всеки изискан интериор.

Предлагаме Ви активен субуфер за домашно кино от същата серия на Acoustic Energy  АЕ100, която ви позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома. Новата линия субуфери е следващата еволюционна стъпка в продължително търсене на превъзходното качество на басите. Серията Acoustic Energy  АЕ100 предлага гъвкавост, малки размери и добър външен вид на достъпни цени. Разширените функции за проектиране, съчетани с рационално производство са ключа към серията с ненадмината цена в комбинация с изключителна производителност.

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно кино Marantz NR1508 HEOS– 5-канален АВ Ресийвър с Wi-Fi®, Dolby Atmos®. DTS: X и HEOS показва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак, Marantz NR1508 HEOS ресивър ще ви вкара в центъра на случващото се.

Ние от Alexaudiovideo предлагаме пълно изграждане на домашно кино, както всякакви продукти за домашно кино и аксесоари към него: ресивъри, усилватели, тонколони, проектори и екрани, 3D решения, Blue Ray & DVD оборудване, кабели, дистанционни управления и др. Нашият екип ще ви помогне да подберете вашата система според вашето желаниието и бюджетните  ви изисквания. Ще я проектираме, изградим, ще направим нужните акустични измервания и настройки и ще ви обучим как да извлечете максималното от нея.

 

Невидима Техника?!?

Невидима Техника?!?

Невидима техника, има ли такова нещо?!?

Представяме на вашето внимание илюстрация на това, което ние наричаме инсталация.

Не е нужно да се лишавате от нещата, които ще Ви забавляват, само защото не искате да ги виждате.

В апартамент на наш клиент сме изградили система за Домашно Кино 7.1 която съдържа:

Ето как изглежда това:

20150116_190323

 

Цялата система се управлява от универсално дистанционно с натискане за 1 бутон и безжично от смартфон и таблет. Има изградена система за скрито управление, при което не е необходимо да се виждат уредите.

WP_20141110_12_18_41_Pro               WP_20141110_12_18_24_Pro

 

 

Contact us

Повече за нашите услуги тук.

Свържете се с нас за всякакви въпроси относно вашата настояща или бъдеща аудио/видео система –  4K телевизори, домашно кино, A/V ресивъри, тонколони, окабеляване, автоматизация, монтаж, поддръжка.

На разположение сме за консултации по телефон, e-mail и посещения на място.

0887 434 333
info@alexaudiovideo.eu

Домашно кино с Davis и Earthquake

Ако търсите за безкомпромисно качество на звука, не търсете повече!

davis_acousticsВисокоговорителите на Davis са проектирани да възпроизвеждат звук възможно най-точно и са предназначени за клиенти, които са взискателни към качеството на звука и да слушат всеки звуков нюанс в музиката.

Независимо дали слушате най-малкия модел или най-високите серии ще можете да почувствате истинските емоции на музиката. С Davis можете да почувствате всеки детайл от филма, или да чуете любимата си група сякаш свири в стаята.

 

Davis AcousticsDavis стартира като семеен бизнес и вече 27 години се стреми към съвършенство в проектирането и производството на високоговорители от високо качество. Всички високоговорители се произвеждат ръчно във фабриката на компанията във Троа, Франция. Davis произвежда своите продукти от самото начало до самия край, което е голямо предимство пред други производители. Това позволява пълен контрол на качеството и контрол на процеса на производство.

 

earthquakeПрез 1984 г. Joseph J. Sahyoun, музикален маниак и авио-инженер, недоволен от съществуващата технология за производство на високоговорители, решава да приложи своя опит в аудио сферата. Той надминава технологичните граници в опит да създаде най-добрият субуфер за времето си. Earthquake бързо се нарежда сред големите имена за озвучаване в автомобилната индустрия и става добре известна марка със своите мощни субуфери и усилватели. През 1997 г., като използва съществуващия су опит в аудио индустрията, Joseph Sahyoun разширява компанията в индустрията за домашно аудио. В момента, Earthquake разполага с широка гама от продукти за нуждите на всеки меломан, като същевременно продължава да расте и да създава иновативни аудио решения. Earthquake се превърна в лидер в решенията за домашно аудио. Компанията произвежда не само субуфери и усилватели, но съраунд високоговорители и тактилни преобразуватели. Earthquake може да осигури аудио решения за всяка стая, независимо дали за домашно кино, външно пространство, или фоново озвучаване.

 

Високоговорители:

Davis Stentaure LE – Предни високоговорители

 

stentaurele1

[expand title="Повече"]

Бас-рефлекс: кръгъл отвор
Номинална мощност: 120 W
Максимална мощност: 180 W
Брой канали: 2
Брой говорители: 3
Гейн: 95 db
Бендуит: 40-20000 Hz
Високи честоти: 25мм компресия - PEEK мембрана
Средни честоти: -
Ниско честоти: 2 х 17 cm целулозен пулп
Размери (см): 100x20x31
Тегло (кг): 19
Импеданс 4 ... 8 ома
Разделителна честота: 3000 Hz[/expand]

Davis Stentaure LE C - Център

stentaurelec1

[expand title="Повече"]

Бас-рефлекс: кръгъл отвор
Номинална мощност: 120 W
Максимална мощност: 180 W
Брой канали: 2
Брой говорители: 3
Гейн: 95 db
Бендуит: 45-20000 Hz
Високи честоти: 25мм компресия
Средни честоти: -
Ниски честоти: 2 х 17 cm целулозен пулп
Размери (см): 59 (ширина) x20x31
Тегло (кг): 12
Импеданс 4 ... 8 ома
Разделителна честота: 3000 Hz[/expand]

Davis Clint - Съраунд

clint1

[expand title="Повече"]

Бас-рефлекс: плоски дюзи
Номинална мощност: 100 W
Максимална мощност: 130 W
Брой канали: 2
Брой високоговорители: 2
Добив: 94 db
Bandwidth: 45-20000 Hz
Високи честоти: компресионната камера
Средни честоти: 1 инчов драйвер PEEK
Ниски честоти: 17 cm целулоза целулоза
Размери (см): 23 х 33 х 31
Тегло (кг): 8
Импеданс 4 … 8 ома
Разделителна честота: 3000 Hz

/expand]

Earthquake Supernova MKVI-12 - Субуфър

Supernova_MKVI_1_4b8717d2aaf65

[expand title="Повече"]

 •     Patented SLAPS (Symmetrically Loaded Audio Passive System)
 •     1200 watts dynamic power
 •     600 watts continuous power
 •     Earthquake class J amplifier
 •     Frequency Response: 14-120 Hz
 •     Manual on / off switch
 •     Auto on / off switch
 •     IR input
 •     Crossover with bypass switch
 •     Subsonic filter
 •     Phase delay
 •     Phase switch
 •     Manual channel 1 and 2 gain adjustment
 •     Full and advanced room correction
 •     RCA inputs
 •     Balanced XLR inputs
 •     Available In Black Ash Wood Veneer or Piano Black Lacquer Finish

[/expand]

 

Предусилвател: Denon Professional DN-500 AV

 

denon dn-500_2

[expand title="Повече"]

Denon DN-500 AV Surround Preamplifier, 2 Zone
•HDMI version 1.4a (3D,ARC), 6-HDMI inputs and 1 output + 2 component video inputs and 1 output
•Direct play for portable audio devices, USB memory device via USB
•XLR analog input, XLR 7.1ch Pre output
•Streams audio / pictures over the Network (PC, NAS) via DLNA 1.5
•Supports WMA, MP3, WAV, MPEG-4 AAC, FLAC, JPEG files
•Bright VFD display, Front-panel key lock feature, Easy setup menu
•HP output, •RS-232c serial / IP controllable
•IR controllable with included IR remote control, Controllable via Denon CE’s iDevice remote app
•4RU removable rack kit included

[/expand]

Крайно стъпало: Earthquake Cinenova-7

 

7_Septo_4d2cd5be62f26

[expand title="Повече"]

[button link=”http://earthquakesound.com/pdf_cutsheets/Cinenova7.pdf” type=”icon” icon=”paper”] Datasheet[/button]

[/expand]

 

Телевизор: SONY W805

 

Sony W805

 

Плеър: Denon DBT-3313UD

EL_dbt3313ud_e2_bk_fr

[expand title="Повече"]Основни функции

 • Универсален Blu-ray Disc плейър, който възпроизвежда и Super Audio CD и DVD-Audio форматите
 • Технология Denon Link HD за високопрецизно пренасяне на цифрови данни
 • Два HDMI изхода и директен режим Pure Direct
 • Мрежови функции, осигуряващи ви достъп до разнообразно онлайн съдържание: Достъп до услугите за видео разпространение на YouTube и Netflix VOD без PC / Възпроизвеждане на музикални, фото и видео файлове, съхранявани на свързано към мрежата устройство, например PC или NAS.
 • Поддръжка на HDMI с 3D, Deep Color, “x.v.Color”, извеждане на High-Bit-Rate Audio и HDMI CEC контролни функции
 • Високопрецизно видео кодиране и I/P скалиране за по-чиста картина и богати цветове
 • USB порт на лицевия панел
 • Бързо възпроизвеждане и бърза реакцияТехнологии на Denon за високо качество на звука и картината
 • Конструкция Direct Mechanical Ground Construction, за подтискане на вибрациите и осигуряване на висококачествени HD звук и картина
 • Independent Block Construction, конструкция с отделни блокове за прецизно възпроизвеждане на аудио и видео сигналите
 • Схемни решения на Denon за високо качество на картината
 • Конструкция без вентилатор за тиха работаЛесно използване
 • Графичен потребителски интерфейс (GUI) на различни езици (9 езика – Английски, Немски, Френски, Испански, Италиански, Холандски, Шведски, Полски, Руски)
 • Дистанционно управление
 • Допълнителни функции за дистанционно управление с приложението “Denon Remote App” при съвместно използване с нов модел AV ресийвър Denon, например AVR-3313Други
 • Входно/изходна връзка за дистанционно управление
 • Еко режим Stand-by, ниска консумация на енергия
 • Предоставен HDMI кабел (Високоскоростен HDMI кабел)

[/expand]

 

Домашно кино с Artsound

artsound_logoArtSound е водеща белгийска марка на високоговорители и системи за мултирум аудио. Продуктова гама на компанията е гаранция за безупречно качество и красив дизайн.

ArtSound предлага интелигентни аудио решения за потребителите и бизнеса, с персонализирани, надеждни продукти на отлична цена.

 

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане. За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Високоговорители:

Artsound AS5002 HGB – Front Speakers

 

AS5002 HGB

[expand title="Повече"]This decorative, elegant tower loudspeaker has a unique design and guarantees unlimited listening pleasure. Its advanced technological composition will lift your music to a higher plane. The double woofer (split mid-range and low tones) and the separate chambers in the cabinet, supplemented by a high-quality tweeter produce an exceptionally warm and detailed sound. High-end in a slim body. For anyone who wants to experience music or films at a high level. Available in glossy black or black wood finish. Complete with dynamic base with spikes.[/expand]

Artsound AS-C350 HGB - Center Speaker

AS-C350 HGB

Artsound AS350 HGB – Surround Speakers

AS350 HGB

[expand title="Повече"]The tapered cabinet design ensures a warm sound and a detailed sound reproduction. The lacquered finishing (4 layers) provides a classy look. Complete with bracket.

The AS350 has a sleek and funky design without a grill. Using the wall bracket, you can align it perfectly in any direction you choose.[/expand]

Artsound FL-A80 B - Subwoofer

FL-A80 B

[expand title="Повече"]The ultimate cinema experience with the ultra-tiny subwoofer: the FL-A80 makes it possible. This woofer combines an 8” driver with a built-in amplifier that generates 100 W. This enables it to produce sound that can even fill the most spacious living room, enabling you to have the ultimate cinema experience right in your very own home. Thanks to its discreet design, you can give the subwoofer its own place in your interior, behind a curtain or chair, or under a sofa or  cup

board. Thanks to the brackets supplied, you can also mount it on the wall. The FL-A80 may be easily adapted to suit your taste. The high-level inputs boast the latest in technical ingenuity. Thanks to the individual volume and phase control, you can easily install the subwoofer in any room you like.[/expand]

 

Ресивър : Marantz SR5007

 

Marantz SR5007

[expand title="Повече"]Combining network capability and audiophile sound, the Marantz SR5007 Home Theater Receiver is an ideal media center for any home theater system. With Marantz’s classic “star and circle” front display, the receiver offers both style and comprehensive features, including an Ethernet port, six HDMI inputs, and playback of the latest hi-definition audio formats. AirPlay allows you to stream music wirelessly from your iPhone, iPod Touch, and iPad over your home network. Two audio zones and additional support for Bluetooth devices make the SR5007 a powerful and versatile solution for all your home theater and music listening needs.

100-watt, 7.2-channel AV receiver delivers optimal surround sound in any room of the house

Inludes an Ethernet port, six HDMI inputs, and offers playback of the latest hi-definition audio formats.[/expand]

 

Телевизор: SONY W805

 

Sony W805

 

Плеър: Marantz UD5007 – Blu-ray 3D за качествено възпроизвеждане на дискове

Marantz UD5007

[expand title="Повече"]Play Blu-ray Discs, DVDs, and More
Well suited for your living room, play room, or home theater room, the UD5007 Networking Universal Disc Player from Marantz lets you enjoy Blu-ray discs along with DVDs, CDs, Super Audio CDs (SACDs), and DVD-Audio (DVD-A) discs–making the device extremely versatile. The UD5007 is also 3D capable, allowing you to watch the latest 3D Blu-ray discs.

Stream Videos and More
Thanks to advanced networking capabilities, the UD5007 not only plays discs but can stream digital content from the Internet and your home network. As a result, you can enjoy online video services such as YouTube, Netflix, VUDU, and Hulu on your television as well as share digital music, videos, and more from your home computer. (VUDU and Hulu are available in the United States only, and subscriptions are sold separately.)

Fast, Whisper-Quiet Performance
With a rigid, precision design, and because it contains no fan, the UD5007 offers exceptionally quiet performance–making it great for your family room. An advanced transport mechanism quickly loads and plays discs and has been shown to be 20 percent faster than comparable players.

Control the Universal Player from Your Smartphone or Tablet
When paired with a Marantz network receiver, you can control the UD5007 wirelessly from your iPhone, iPad, or Android-based smartphone or tablet. The app is available online as a free download.

Product and Warranty Information
In addition to an HDMI output and an Ethernet port, the UD5007 includes a two-channel RCA analog output with wide-spaced, gold-plated connectors, offering high quality 2-channel playback. A USB port on the front panel lets you plug in your USB flash drive. This product is DLNA 1.5 compliant, allowing you to stream audio, video, and photos from a networked computer or compatible NAS[/expand]

Плеър: DUNE Base 3.0 –  Мултимедиен 3D аудио-видео плеър

Dune HD Base 3D

[expand title="Повече"]DUNE Base 3.0 е достъпен мултимедиен аудио и видео плеър с пълна поддръжка на 3D. Базиран е на новата и мощна платформа на Sigma Designs 8672.

• 3D поддръжка на всички възможни формати – 3D Blue-ray, SBS, Top/Bottom

• HD звук – насладете се на върховото качество при Dolby True HD, DTS HD Master Audio, LPCM, FLAC, APE. Пълноценна поддръжка на HD звук – bitstream /до 7.1/ или декодиране до LPCM /до 7.1/.

• HDMI 1.4 – съвместимост с най-новите 3D телевизори и проектори

• Възпроизвеждане на видео, музика, снимки от всякакъв източник – твърд диск, от компютър по мрежата, NAS сървър или външен диск.

• Твърд диск с Hot Swap – поддръжка на 4TB твърди дискове.[/expand]

Домашно кино с Klipsch Palladium & NAD M25 3D

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане. За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Високоговорители: Paladium серия – най-високия клас колони на производителя.

Американската компания Klipsch, основана през 1946 година е с репутация на сериозен производител на акустични системи както за стерео, така и за съраунд озвучаване на домашно кино, лидер на пазара в USA. Принципното различие на акустичните системи на Klipsch от акустичните системи на другите производители се дължи на използването на рупорните динамични високочестотни говорители, които допринасят за изключителна динамика на звука и вярното му възпроизвеждане.

Klipsch Palladium P-39F - Front Speakers

P-39F Floorstanding Speaker

[expand title=”Повече”]

frequency response 43Hz-24kHz +/-3dB
low frequency extension 31Hz
high frequency extension 30kHz
power handling 275W continuous / 1100W peak
recommended amplifier power 50 – 600W
sensitivity 96dB @ 2.83V / 1m
nominal impedance 4 ohms
mid-frequency crossover 550Hz
high frequency crossover 3400Hz
maximum acoustic output 120dB (2 speakers in-room)
high frequency driver 0.75″ (1.9cm) titanium diaphragm
compression driver mated to
90° x 60° Tractrix®
Horn
mid-frequency driver 4.5″ (11.4cm) aluminum diaphragm
compression driver mated to
90° x 60° Tractrix®
Horn
low frequency drivers Three 7″ (17.8cm) high-output,
aluminum / Rohacell®
/ Kevlar®
hybrid cone woofers
enclosure material Constrained layer MDF
(medium density fiberboard)
enclosure type Bass-reflex via triple rear-firing ports
height 46.5″ (118.1cm)
width 9.75″ (24.8cm)
(12″ / 30.5cm at the base)
depth 19.5″ (49.5cm)
weight 98 lbs (44.5kg)
finishes Zebra-grain Linia veneer in natural,
merlot or espresso stain

[/expand]

Klipsch Palladium P-27C – Center Speaker

P-27C Center Speaker

[expand title="Повече"]Setting new standards for visual impact and audio excellence, our first-class P-27C center channel delivers precise dialogue placement for the truly lifelike performances.

SPECIFICATIONS

 • BUILT FROM: 2008
 • DEPTH: 17.5″ (44.5cm)
 • ENCLOSURE MATERIAL: Constrained layer MDF (medium density fiberboard)
 • ENCLOSURE TYPE: Bass-reflex via dual rear-firing ports
 • FINISHES: Zebra-grain Linia veneer in a natural, merlot or espresso stain
 • FREQUENCY RESPONSE: 56Hz-24kHz +/-3dB
 • HEIGHT: 9.4″ (23.9cm)
 • HIGH FREQ CROSSOVER: 3400Hz
 • HIGH FREQUENCY DRIVERS: 0.75″ (1.9cm) titanium diaphragm compression driver mated to 90 x 60 Tractrix Horn
 • HIGH FREQUENCY EXTENSION: 30kHz
 • LOW FREQUENCY DRIVERS: Dual 7″ (17.8cm) high-output, aluminum / Rohacell / Kevlar hybrid cone woofers
 • LOW FREQUENCY EXTENSION: 39Hz
 • MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT: 115dB (in-room)
 • MID-FREQUENCY CROSSOVER: 550Hz
 • MID-FREQUENCY DRIVERS: 4.5″ (11.4cm) aluminum diaphragm compression driver mated to 90 x 60 Tractrix Horn
 • NOMINAL IMPEDANCE: 4 ohms
 • POWER HANDLING: 250W continuous / 1000W peak
 • RECOMMENDED AMPLIFIER POWER: 50 – 600W
 • SENSITIVITY: 96dB @ 2.83V / 1m
 • WEIGHT: 52 lbs (23.6kg)
 • WIDTH: 32.9″ (83.6cm)[/expand]

Klipsch Palladium P-27S – Surround & Surround Back Speakers

P-27S Surround Speaker

[expand title="Повече"]Setting new standards for audio excellence, our magnificent P-27S surround speaker delivers smooth coverage and dynamic sound performance from a beautifully designed cabinet.

SPECIFICATIONS

 • BUILT FROM: 2008
 • DEPTH: 7″ (17.8cm)
 • ENCLOSURE MATERIAL: CTS composite
 • ENCLOSURE TYPE: Bass-reflex via dual front-firing ports
 • FINISHES: Cabinet features a dark smoked nickel satin finish, end caps feature a zebra-grain Linia veneer available in a natural, merlot or espresso stain
 • FREQUENCY RESPONSE: 72Hz-24kHz +/-3dB
 • HEIGHT: 20.5″ (52.1cm)
 • HIGH FREQ CROSSOVER: 2000Hz
 • HIGH FREQUENCY DRIVERS: Dual 0.75″ (1.9cm) titanium diaphragm compression drivers mated to 90 x 70 Tractrix Horns in a WDST array
 • HIGH FREQUENCY EXTENSION: 30kHz
 • LOW FREQUENCY DRIVERS: Dual 7″ (17.8cm) high-output, aluminum / Rohacell / Kevlar hybrid cone woofers
 • LOW FREQUENCY EXTENSION: 54Hz
 • MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT: 117dB (2 speakers in-room)
 • NOMINAL IMPEDANCE: 4 ohms
 • POWER HANDLING: 150W continuous / 600W peak
 • RECOMMENDED AMPLIFIER POWER: 50 – 350W
 • SENSITIVITY: 96dB @ 2.83V / 1m
 • WEIGHT: 25 lbs (11.4kg)
 • WIDTH: 13.75″ (34.9cm)[/expand]

Klipsch P-312W - Subwoofer

Klipsch SW-308

[expand title="Повече"]A breathtaking force, our sophisticated P-312W subwoofer sets new standards for rich detailed bass performance from a unique beautiful design.

SPECIFICATIONS

 • AMPLIFIER: BASH digital hybrid
 • AMPLIFIER POWER: FTC rated power: 1000 watts continuous @ <2% THD / Dynamic Power*: 2500 watts
 • BUILT FROM: 2008
 • DEPTH: 23.25″ (59.1cm)
 • DRIVE COMPONENTS: Ultra-high-excursion 12″ (30.5cm) aluminum / fiber-composite hybrid cone, front-firing woofer and dual 12″ (30.5cm) passive radiators
 • ENCLOSURE TYPE: Bass-reflex via dual side-firing passive radiators
 • EXPORT VOLTAGE: 220 VAC 50/60Hz
 • FEATURES: Advanced DCS touch-panel control and feature set w/ 5 system presets and ARC Adaptive Room Correction
 • FINISHES: Zebra-grain Linia veneer in a natural, merlot or espresso stain
 • FREQUENCY RESPONSE: 18-120Hz +/-3dB
 • HEIGHT: 17.75″ (45.1cm)
 • INPUTS: L/R Line-level RCA and XLR jacks, USB 2.0
 • MAXIMUM ACOUSTIC OUTPUT: 123dB @ 30Hz 1/8 space, 1m
 • OUTPUTS: Mono RCA and XLR jacks
 • VOLTAGE: 110/120 VAC 60Hz
 • WEIGHT: 95 lbs (43.1kg)
 • WIDTH: 20″ (50.8cm) [/expand]

Предусилвател и усилвател: Master серията на NAD

 

NAD M15 HD2 3D A/V Surround Sound Preamplifier

NAD M15 HD2 AV Surround Sound Preamplifier

[expand title="Повече"]Предусилвател. Ангажиран с всички обработки на сигнали и тяхното управление. Изпълнен с най-качествените елементи на пазара за поцесинг на Home Cinema.Поддържа всички съвременни стандарти и резолюции. Има модулен дизайн, който позволява ъпгрейди

NAD идва от “New Acoustic Dimension” или “Neue Akustische Dimension”, име дадено от основателите – едни от най-известните европейски имена в HiFi. Един от тях е Bjorn Erik Edvardsen който и до днес е създател и конструктор на повечето от уредите носещи инициалите BEE в името си. NAD означава добър звук и семпъл изчистен дизайн слоугъна на NAD е “Music first” което означава:

-“Performance” – впечатляваща мощ и неподправено музикално възпроизвеждане,

-“ Simplicity” – Всичко гениално е просто. Прост дизайн за лесна употреба, къс път на сигнала за чист музикален тон.

– “Value” – С отлично съотношение цена/качество компонентие на NAD свирят значително по-добре от съперниците си от същия ценови клас, като си съперничат с много по-скъпи уреди.[/expand]

NAD M25 7-channel Amplifier

NAD M25 7-Channel Amplifier

[expand title="Повече"]Усилвател – изключително внимание е обърнато на комплектоването на усилвателната част. Разполага с 220W пикова мощност на 8 ома

M25 7-Channel Amplifier Features

 • 7 X 160 watts Full Disclosure Power, 20Hz – 20kHz, at less than 0.03% THD with all channels driven simultaneously into 8/4 Ohms
 • PowerDrive™
 • Dynamic power of 220 watts at 8Ω, 385 watts at 4Ω, and 485 watts at 2Ω
 • NAD’s Custom-Made “Holmgren” transformer
 • NAD Soft Clipping™
 • Precision low noise Input Level Controls
 • Custom 5 way Binding Post
 • 12V Trigger for advanced control options, 1 in
 • Detachable AC cord [/expand]

Проектор: JVC DLA-X75RBE - 4K-resolution D-ILA Projector

JVC DLA-X75RBE

[expand title="Повече"]3D, 1080P, постигане 12-16 fL яркост, над 50:1 контраст на екрана в помещението.

Super high-definition 4K projection (3,840 x 2,160) with very high native contrast ratio of 90,000:1 can be achieved on this D-ILA projector thanks to the optical engine with e-shift 2 Technology including Multiple Pixel Control image processor. The projector also delivers more natural 3D viewing with 2D-3D conversion and packed with 3D picture adjustments. Other picture related functions include exclusive Real Colour Imaging Technology, 7-axis Colour Management, Screen Adjustment Modes (max. 255), and Clear Motion Drive to name a few. Some of user-convenient features are 10-mode Lens Memory, 1/16-pixel increment Pixel Adjust, automatic lens cover, and a new Environmental Setting that automatically adjusts the picture to best match the environment. Best of all, the projector is accredited by ISF and THX 3D certifications.

Features

 • 4K Projection (3840 x 2160 pixels) achieved with optical engine featuring e-shift 2 Technology with Multiple Pixel Control image processor
 • Very high native contrast ratio of 90,000:1 realised by improved optical engine with original D-ILA devices and wire-grid
 • Improved 3D viewing with reduced crosstalk made possible by D-ILA’s original Frame Addressing driver technology
 • An array of 3D picture adjustment functions: Improved 2D-3D conversion, Crosstalk Cancelling Disparity Adjustment, Depth Adjustment, and Subtitle Adjustment
 • A wide variety of wireless transmission options for 3D viewing: RF (radio frequency) system transmission with PK-AG3 3D Glasses for 100H continuous operation and PK-EM2 3D Synchro Emitter, or IR (infrared) system transmission with PK-AG2 3D Glasses for 40H continuous operation and PK-EM1 3D Synchro Emitter
 • Easy-to-use Auto Calibration corrects colour balance and picture quality that tend to change depending on the setting and conditional changes. Requires an optical sensor, PC, and LAN cable.
 • Picture Data In/Out to transfer customised picture data from the projector to a PC or vice versa. Requires a PC and LAN cable.
 • Exclusive Real Colour Imaging Technology featuring exclusive colour profile, Xenon-lamp Colour Temperature setting, wide colour space wider than that of Adobe RGB to bring out the colours in original film prints. Combined use of picture modes and exclusive colour profiles will result in 19 different ways to enjoy images.
 • Colour Management System with 7-axis Matrix
 • Screen Adjustment Modes; an optimal parameter can be selected from a maximum of 255 modes
 • Clear Motion Drive improves pictures with rapid movement
 • Picture Adjustment functions: Picture Tone, Black Level, Darkness and Lightness Correction
 • Environmental Setting automatically adjusts images to best match the environment
 • 16-step Aperture
 • Lens Memory function (10 modes)
 • Pixel Adjust function (1/16-pixel increment)
 • Digital Keystone in 2D mode
 • Automatic lens cover
 • The THX 3D Display Certification
 • Certified by ISF
 • Three 0.7″ Full HD D-ILA devices
 • 4K resolution (3840 x 2160) achieved with e-shift 2 Technology including Multiple Pixel Control image processor
 • Digital video input signal capability: 1080p 60/50/24
 • Resolution: 3840 x 2160 (in 2D); 1920 x 1080 (in 3D)
 • NSH 230W
 • Connectors: Component x 1, HDMI x 2 (3D, Deep Colour, CEC compatible), Analogue RGB (PC) x 1, RS-232C x 1, LAN x 1, Trigger x 1, Remote x 1, 3D x 1, PC x 1 [/expand]

Екран: Stewart Luxus Deluxe Screenwall

[expand title="Повече"]При избора на екран можем да подходим като начало от това дали да бъде моторизиран или статичен с рамка. Ако изберем моторизиран екран, то следва да изберем монтаж на тубоса- вграден в тавана или външен. При комплектоване на отделно помещение за кино препоръчваме използването на статичен екран с рамка, при който можем да постигнем оптимално съотношение размер/форма/материя/цена.

 

Luxus Deluxe Screenwall

The Luxus Deluxe Screenwall provides a picturesque appearance within any atmosphere. As one of Stewart Filmscreen’s most popular fixed models, this 3.25˝ wide, beveled edge frame was strategically engineered for easy assembly and installation. This contemporary screen model is great for use in a home, boardroom, auditorium or any other location in which a projection screen is to be utilized.

Available with any of Stewart’s front or rear projection materials, the Luxus Deluxe Screenwall allows for a perfectly tensioned screen surface. The exclusive VeLux™ appliqué finish absorbs over-scan and also helps to increase perceived contrast.

FEATURES:
• 3-1/4” Aluminum extrusion frame with beveled edge
• 45-degree angled corners with slip joints for easy assembly
• Choose from a variety of Stewart’s front projection materials
• Quick-Snap fastening system attaches material to frame
• VeLux™ applique finish
• EzMount brackets for wall mounting

CUSTOM OPTIONS: (available by factory quotation)
• Custom sizes and aspect ratios available
• Rear projection models
• Aperture, Eyebolts, or T-Stands
• Acoustic perforations on front projection models [/expand]

Плеър: NAD T567 Blu-ray 3D за качествено възпроизвеждане на дискове

 

NAD T 567 Network Blu-ray Disc Player

[expand title="Повече"]The NAD T 567 Network Blu-ray Player is everything you would expect from NAD; an affordable and solid machine packed with the latest technology and digital innovation. Everything about the T 567 spells quality. From the sturdy full-size steel chassis to the special vibration absorbing feet, nothing has been left to chance in the design and engineering of this cutting edge product.

As NAD’s third generation Blu-ray player, the T 567 adds full 3D video to a long list of formats and features. The T 567 is backward compatible with most other optical disc formats including DVD and CD, and extracts excellent performance from all supported disc types.

With resolutions of 1080p/24 FPS (1080p50/60 for 2D) available via HDMI, you are provided with the best options for both film and video material. As usual, NAD avoids the common practice of hyping video settings and instead, strictly adheres to the industry accepted SMPTE standards. This results in the most natural and lifelike picture, especially if the video display is correctly calibrated. Deep Colour and x/vYCC colour space are also fully supported.

On the audio side, the T 567 features both optical and coaxial SPDIF outputs in addition to HDMI, and supports all the latest audio formats including Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, and DTS and DTS-HD Master Audio 7.1. DTS-HD Master Audio 7.1 decoders can feed Linear PCM or encoded bitstreams to playback devices with unwavering accuracy, and DTS-HD is also backward compatible with all DTS decoders. MP3, WMA, and AAC decoding is also supported.

Media can be streamed to the T 567 by utilizing standard UpNP, and DLNA protocols from your home computer. There are also several Apple Apps, like Twonky, that can easily transform your iPhone or iPad into a media controller. With support for all the latest video and image formats including JPEG, PNG, DivX HD, and AVCHD, the T 567 allows you to stream and enjoy everything from family photographs to YouTube videos on your home theatre for an enhanced entertainment experience.

With fast loading and instant eject of discs, and last scene memory (on supported Blu-ray discs) for easy pause and resume of movies, the T 567 delivers outstanding video and audio performance in a user-friendly package. The drop down front panel exposes a full array of controls while keeping an uncluttered look. The supplied remote also has additional functions that add to the enjoyment of this exceptional Blu-ray player. An IR input is even included for connection to automated control systems like Control 4, Crestron, and AMX.[/expand]

Плеър: Dune HD Base 3D Мултимедиен 3D аудио-видео плеър

 

Dune HD Base 3D

[expand title="Повече"]DUNE Base 3.0 е достъпен мултимедиен аудио и видео плеър с пълна поддръжка на 3D. Базиран е на новата и мощна платформа на Sigma Designs 8672.

• 3D поддръжка на всички възможни формати – 3D Blue-ray, SBS, Top/Bottom

• HD звук – насладете се на върховото качество при Dolby True HD, DTS HD Master Audio, LPCM, FLAC, APE. Пълноценна поддръжка на HD звук – bitstream /до 7.1/ или декодиране до LPCM /до 7.1/.

• HDMI 1.4 – съвместимост с най-новите 3D телевизори и проектори

• Възпроизвеждане на видео, музика, снимки от всякакъв източник – твърд диск, от компютър по мрежата, NAS сървър или външен диск.

• Твърд диск с Hot Swap – поддръжка на 4TB твърди дискове.[/expand]

Домашно кино с Klipsch Reference RF-7 II & NAD 787

Домашно кино с Klipsch Reference RF-7 II & NAD 787

Може да се конфигурира 5.1, 5.2 или 7.1, 7.2 варианти.

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане. За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Високоговорители: Reference серия – най-добро съотношение цена/качество от всички производители и всички марки на световния пазар.

Американската компания Klipsch, основана през 1946 година е с репутация на сериозен производител на акустични системи както за стерео, така и за съраунд озвучаване на домашно кино, лидер на пазара в USA. Принципното различие на акустичните системи на Klipsch от акустичните системи на другите производители се дължи на използването на рупорните динамични високочестотни говорители, които допринасят за изключителна динамика на звука и вярното му възпроизвеждане

RF-7 II Floorstanding Speakers

Klipsch RF-7 II

[expand title="Повече"]The ultimate in Reference Series performance, the RF-7 II tower speaker lets you experience the true power, detail and emotion of cinematic spectacles and concert performances from the comforts of home.

 BUILT FROM: 2010

 • CROSSOVER FREQUENCY: 1200Hz
 • DEPTH: 16.3″ (41.5cm) with grille
 • ENCLOSURE TYPE: Bass-reflex via dual rear-firing ports
 • FINISHES: Black Ash , Medium Cherry furniture grade wood veneer
 • FREQUENCY RESPONSE: 30Hz-24KHz ± 3dB
 • HEIGHT: 48.5″ (123.3cm) with feet
 • HIGH FREQUENCY DRIVER: 1.75″ (4.45cm) Titanium diaphragm compression driver
 • HIGH FREQUENCY HORN: 8″ square 90° x 60° Tractrix® Horn
 • INPUTS: Dual binding posts / bi-wire / bi-amp
 • LOW FREQUENCY DRIVER: Two 10″ (25.4cm) Cerametallic cone woofers
 • NOMINAL IMPEDANCE: 8 ohms compatible
 • POWER HANDLING: 250W RMS / 1000W Peak
 • SENSITIVITY: 101dB @ 2.83V / 1m
 • WEIGHT: 87.1lbs (39.5kg)
 • WIDTH: 11.6″ (29.5cm)[/expand]

RC-64 II Center Channel Speaker

Klipsch RC-64 II

[expand title="Повече"]Every great home theater experience starts with a superior center channel. We hope your movie dialogue is good because with our top-of-the-line Reference Series RC-64 II you’re going to hear every word of it.

 • BUILT FROM: 2010
 • DEPTH: 13″ (33cm) with grille
 • ENCLOSURE TYPE: Sealed
 • FINISHES: Black Ash , Medium Cherry furniture grade wood veneer
 • FREQUENCY RESPONSE: 59Hz-24KHz ± 3dB
 • HEIGHT: 8″ (20.3cm)
 • HIGH FREQUENCY CROSSOVER: 1100Hz, 1400Hz
 • HIGH FREQUENCY DRIVER: 1.75″ (3.2cm) Titanium diaphragm compression driver mated to 90° x 60° square Tractrix® Horn
 • INPUTS: Dual binding posts / bi-wire / bi-amp
 • LOW FREQUENCY DRIVER: Quad 6.5″ (16.5cm) Cerametallic cone woofers
 • MOUNTING: Uptilt and Downtilt feet
 • NOMINAL IMPEDANCE: 8 ohms compatible
 • POWER HANDLING: 200W RMS / 800W Peak
 • SENSITIVITY: 99dB @ 2.83V / 1m
 • WEIGHT: 51.8lbs (23.5kg)
 • WIDTH: 35.8″ (91cm)[/expand]

 

RS-62 II - Surround Speaker

RS-62 II Surround Speaker

[expand title="Повече"]Uncovering every last drop of detail, the Reference Series RS-62 II lets you experience the true impact and exhilaration of surround sound. Let’s just say you’ll think that helicopter is hovering overhead or those eerie footsteps are coming right for you.

SPECIFICATIONS

 • BUILT FROM: 2010
 • DEPTH: 9.2″ (23.4cm)
 • ENCLOSURE TYPE: Bass-reflex via quad side-firing ports
 • FINISH: Matte Black vinyl
 • FREQUENCY RESPONSE: 50Hz-24KHz ± 3dB
 • HEIGHT: 15″ (38.1cm)
 • HIGH FREQUENCY CROSSOVER: 1300Hz
 • HIGH FREQUENCY DRIVER: Dual 1″ (2.54cm) Titanium diaphragm compression drivers mated to 90° x 60° square Tractrix® Horns
 • INPUTS: Single binding posts
 • LOW FREQUENCY DRIVER: Dual 6.5″ (16.5cm) Cerametallic cone woofers
 • MOUNTING: Keyhole bracket and quad 1/4″-20 threaded inserts
 • NOMINAL IMPEDANCE: 8 Ohms compatible
 • POWER HANDLING: 150W RMS / 600W Peak
 • SENSITIVITY: 97dB @ 2.83V / 1m
 • WEIGHT: 22.7lbs (10.3kg)
 • WIDTH: 16.3″ (41.5cm)[/expand]

SW-115 - Subwoofer

SW-115 Subwoofer

[expand title="Повече"]Depth is understanding.
The Klipsch SW-115 subwoofer delivers bass response below 20 Hz. Whether it’s the synthesized bass of an explosion or earthquake from a film or the extremely low true bass of a pipe organ or the distinct multiple low notes coming from a bass guitar, you will sit up and take notice of any and all extremely low frequencies.

The SW-115’s presence will be felt even in oversized rooms but its aesthetics allow it to blend within any setup or room size.

Its front-firing 15-inch driver and slot port not only reinforces the large driver for extremely high output, its design also helps to solidify the cabinet for minimal resonance. That means the Klipsch SW-115 subwoofer can be built into a wall or cabinet or hang out in a corner and still deliver maximum output and minimum “boominess.” For the greatest placement flexibility, add an optional Klipsch WA-2 Wireless Subwoofer Kit for a simple wireless connection.

But this beast is also conscious of its surroundings. The 1-watt standby mode offers the very latest in energy-saving technology.

Hear and feel what might otherwise dip below the radar with the Klipsch SW-115.[/expand]

Ресивър: NAD NAD T787

 

 

NAD T 787 A/V Surround Sound Receiver

[expand title="Повече"]NAD идва от “New Acoustic Dimension” или “Neue Akustische Dimension”, име дадено от основателите – едни от най-известните европейски имена в HiFi. Един от тях е Bjorn Erik Edvardsen който и до днес е създател и конструктор на повечето от уредите носещи инициалите BEE в името си. NAD означава добър звук и семпъл изчистен дизайн слоугъна на NAD е “Music first” което означава:

-“Performance” – впечатляваща мощ и неподправено музикално възпроизвеждане,

-“ Simplicity” – Всичко гениално е просто. Прост дизайн за лесна употреба, къс път на сигнала за чист музикален тон.

– “Value” – С отлично съотношение цена/качество компонентие на NAD свирят значително по-добре от съперниците си от същия ценови клас, като си съперничат с много по-скъпи уреди.

The NAD T 787 AV Surround Sound Receiver’s remarkable performance brings movies and music to life. It’s the ideal choice for the most advanced home theatre and multi-room systems. Our T 787 features high definition 3D video at resolutions up to 1080p, decoding of all the latest surround sound formats, and a whole lot of pure, clean power. Add our exclusive Modular Design Construction (MDC)-one of the decade’s most important innovations-and the T 787 boasts enough performance and flexibility for many years of unbelievable home entertainment. Though it’s packed with a full array of features, the T 787 emphasizes simplicity with a user-friendly interface allowing you to enjoy every feature without confusion.[/expand]

Проектор: Epson EH-TW9100 3D LCD

Epson EH-TW9100 3D

[expand title="Повече"]HDTVTest’s second projector review happens to be from a manufacturer who doesn’t have a presence in the TV market. In fact, Epson is probably better known for office products, but the company has a presence in the home cinema space thanks to its line of projectors designed for precisely this purpose. The Epson EH-TW9100 and EH-TW9100W are the Japanese brand’s highest-end projectors, and are available from UK online stores for around £2600 and £2900 respectively, the cheaper of which omits HD wireless video capabilities. Both have the same LCD panels and optical components, and therefore have the same picture quality, although the non-wireless version comes in a more HT-friendly black colour. Both versions still have regular video inputs.[/expand]

Екран: Lumene - Movie Palace Premium Acoustic 300C

Movie Palace Premium Acoustic 300C

[expand title="Повече"]При избора на екран можем да подходим като начало от това дали да бъде моторизиран или статичен с рамка. Ако изберем моторизиран екран, то следва да изберем монтаж на тубоса- вграден в тавана или външен. При комплектоване на отделно помещение за кино препоръчваме използването на статичен екран с рамка, при който можем да постигнем оптимално съотношение размер/форма/материя/цена.

Let the luxurious style of mythic Theaters enter your home. The Movie Palace Premium is the best choice for dedicated rooms. It’s a fixed frame screen with high quality screen material. The new large black frame, made of aluminum and covered with velvet, maintains the tension of the screen material with a new attachment system and ensures a perfectly flat surface. The velvet finish strengthens the image contrast and avoids undesirable reflection. Movie Palace Premium is also available with Acoustic screen material.[/expand]

Плеър: NAD T567 Blu-ray 3D за качествено възпроизвеждане на дискове

NAD T 567 Network Blu-ray Disc Player

[expand title="Повече"]The NAD T 567 Network Blu-ray Player is everything you would expect from NAD; an affordable and solid machine packed with the latest technology and digital innovation. Everything about the T 567 spells quality. From the sturdy full-size steel chassis to the special vibration absorbing feet, nothing has been left to chance in the design and engineering of this cutting edge product.

As NAD’s third generation Blu-ray player, the T 567 adds full 3D video to a long list of formats and features. The T 567 is backward compatible with most other optical disc formats including DVD and CD, and extracts excellent performance from all supported disc types.

With resolutions of 1080p/24 FPS (1080p50/60 for 2D) available via HDMI, you are provided with the best options for both film and video material. As usual, NAD avoids the common practice of hyping video settings and instead, strictly adheres to the industry accepted SMPTE standards. This results in the most natural and lifelike picture, especially if the video display is correctly calibrated. Deep Colour and x/vYCC colour space are also fully supported.

On the audio side, the T 567 features both optical and coaxial SPDIF outputs in addition to HDMI, and supports all the latest audio formats including Dolby Digital Plus, Dolby TrueHD, and DTS and DTS-HD Master Audio 7.1. DTS-HD Master Audio 7.1 decoders can feed Linear PCM or encoded bitstreams to playback devices with unwavering accuracy, and DTS-HD is also backward compatible with all DTS decoders. MP3, WMA, and AAC decoding is also supported.

Media can be streamed to the T 567 by utilizing standard UpNP, and DLNA protocols from your home computer. There are also several Apple Apps, like Twonky, that can easily transform your iPhone or iPad into a media controller. With support for all the latest video and image formats including JPEG, PNG, DivX HD, and AVCHD, the T 567 allows you to stream and enjoy everything from family photographs to YouTube videos on your home theatre for an enhanced entertainment experience.

With fast loading and instant eject of discs, and last scene memory (on supported Blu-ray discs) for easy pause and resume of movies, the T 567 delivers outstanding video and audio performance in a user-friendly package. The drop down front panel exposes a full array of controls while keeping an uncluttered look. The supplied remote also has additional functions that add to the enjoyment of this exceptional Blu-ray player. An IR input is even included for connection to automated control systems like Control 4, Crestron, and AMX.[/expand]

Плеър: Dune HD Base 3D мултимедиен 3D аудио-видео плеър

Dune HD Base 3D

[expand title="Повече"]DUNE Base 3.0 е достъпен мултимедиен аудио и видео плеър с пълна поддръжка на 3D. Базиран е на новата и мощна платформа на Sigma Designs 8672.

• 3D поддръжка на всички възможни формати – 3D Blue-ray, SBS, Top/Bottom

• HD звук – насладете се на върховото качество при Dolby True HD, DTS HD Master Audio, LPCM, FLAC, APE. Пълноценна поддръжка на HD звук – bitstream /до 7.1/ или декодиране до LPCM /до 7.1/.

• HDMI 1.4 – съвместимост с най-новите 3D телевизори и проектори

• Възпроизвеждане на видео, музика, снимки от всякакъв източник – твърд диск, от компютър по мрежата, NAS сървър или външен диск.

• Твърд диск с Hot Swap – поддръжка на 4TB твърди дискове.[/expand]