THX сертифицирани тонколони

5/5 - (1 vote)

thx-certified-logoДълбокото разбиране на процеса на правене на филми и съраунд озвучаването са в основата на всяка THX сертифицирана 2.1, 5.1, 7.1 система. THX сертифицираните колони са разработени с характеристиките на професионалните продукти за да възпроизвеждат звука на филма, така както е създаден от режисьора. Резултатът? Екшъна е впечатляващ, диалозите са естествени и приятни.

Ползите от THX сертифицирани тонколони

  • Чист и ясен звук в цялата стая: Категориите серификации THX Ultra 2, Select 2 и Multimedia гарантират изключително качество на системата спрямо размера на стаята.
  • Ясни диалози и заобикалящи звуци:  THX сертифицираните предни колони разпределят оптимално звука хоризонтално и вертикално за най-добро изживяване, независимо от мястото в помещението.
  • Мощен звук: THX Reference Level дава високо ниво за звука при минимални шумове и изкривявания.
  • Различни марки в една систма: THX сертифицираните продукти могат да се комбинират, независимо от марката.

Мощен субуфер

Филмите, музиката и игрите са изпълнени с все повече баси. ТHX сертификацията изисква ниските честоти от всички канали да се изпращат към субуфера. Затова THX сертифицираните субуфери трябва да достигат до 20Hz (-6dB) за да се справят дори с най-високите нива на баса.

Колони за вграждане в таван и стена

THX сертифицираните колони за вграждане предлагат всички характеристики на традиционните колони.

Видове сертификации

THX Ultra2

THX Ultra2 сертифицираните продукти са предназначени за по-големи помещения – до 85 m3 и разстояние на гледане минимум 3.5 м.

THX Select2

THX Select2 сертифицираните продукт са за средни по размер стаи – до 55 m3 и разстояние на гледане минимум 3 м.

THX I/S Plus Системи

Сертифицираните системи (AV ресивър + комплект колони) разполагат с необходимата мощност за малки помещения, където се гледа на разстояние от 2-3 м.

 

THX сертифицирани мулдимедийни продукти

THX сертифицираните мулдимедийни продукти са проектирани за компютърни игри и мултимедия.

 

 

Contact us

 

Свържете се с нас за всякакви въпроси относно вашата настояща или бъдеща аудио/видео система –  4K телевизори, домашно кино, A/V ресивъри, тонколони, окабеляване, автоматизация, монтаж, поддръжка.

На разположение сме за консултации по телефон, e-mail и посещения на място.

0887 434 333
info@alexaudiovideo.eu