5 начина за използване на Digital Signage в ресторант

Rate this post

Вие имате ресторант и  търсите по-динамични начини за комуникация с клиентите си? Digital Signage е идеалният начин да направите това. От заведения за бързо хранене до заведения за изискано хранене; Digital Signage се превръща в начин да покажете менюто си. С ярки цветове и оптична яснота, възможността за едновременно показване на изображения и видео клипове, незабавна актуализация, толкова пъти, колкото искате, скоро ще станат стандартните изисквания, които клиентите Ви ще очакват. Но как ресторантът може най-добре да използва Digital Signage? Ще разгледам пет начина, по които можете да използвате Digital Signage във вашия ресторант.

  1. Като дигитално меню

Едно от основните приложения на дисплеите на Digital Signage е като екран с менюта. 74% от клиентите казват, че менюто да е лесно за четене е техният основен приоритет, а с възможностите за планиране менюто може да се развива през целия ден, за да отговарят на нуждите на клиентите. Има менюта за всеки бюджет, от рентабилни Network Digital Menu Boards с тесни рамки до премиум Android Advertising Displays с алуминиеви рамки. Някои ресторанти също са заменили традиционното си меню на входа  или прозореца  с дисплей за външна реклама Outdoor Advertising Display, за да покажат менюто на преминаващите отвън потенциални клиенти.

2. Екран на витрината
Едно от най-слабо използваните пространства, които ресторантите имат, са техните прозорци. Поради високото разположение, един прозорец може да бъде ключово рекламно пространство за бизнеса и ресторантите, и не бива да се пропуска тази потенциална възможност. Мониторите с висока яркост High Brightness и свръхвисока яркост Ultra High Brightness Monitors със сигурност ще привлекат вниманието на тези, които вървят. С нива на яркост, далеч над стандартния рекламен дисплей, тези екрани са предназначени да противодействат на яркостта на слънцето.

 3.В точката на продажба
Digital Signage е чудесен инструмент за продажба. Едно от най-ефективните приложения за Digital Signage е в ресторант за бързо хранене в момента. Проучванията показват, че в сравнение с други методи, POS рекламните дисплеи драматично увеличават признаването на марката и още по-добре 40% от купувачите казват, че Digital Signage може да промени това, което купува. С целенасочени реклами можете да повлияете на клиентите да правят импулсивни промени и допълнения в избора си в последния момент при закупуването.

4.За да поръчате храна
Една от най-големите тенденции, наблюдавани в сектора на QSR от последните няколко години, е инсталирането на нови хранителни павилиони за поръчки на храни в големи марки като McDonalds и KFC. С помощта на сензорни екрани клиентите могат да поръчват и плащат за храната си, има ползи от този метод за клиентите, както и за самите ресторанти. Процесът на поръчка е много по-бърз, по-опростен и по-ефективен за клиентите и сега фирмите могат да преразпределят персонала към други роли, вместо в касовия апарат. През следващите няколко години се очаква този вид технология да стане стандарт в ресторантите.

5.Като рекламен дисплей
Последният начин може да изглежда най-очевиден, но Digital Signage е чудесен начин за пускане на пазара и продажба на продукт. Имате специална промоция или нов елемент в менюто? Използвайте атрактивните  Android Advertising Displays около вашия ресторант, за да уведомите клиентите си. Доказано е, че Digital Signage създава увеличение на продажбите с над 30% и не е трудно да се разбере защо. Отпечатаните реклами в осветени рекламни пана могат да изглеждат статични, скучни и остарели в сравнение със свежия, ярък съвременен облик на дисплеите на Digital Signage. 68% от хората инициализират продукт показан на екран с висококачествен продукт.