Проект за Разположение
Позициониране и разпределение на елементите на системите съобразени с интериора и екстериора Съобразявайки световните стандарти за размери и разпределение на аудио визуални системи (THX, DOLBY…) и с елементите и функциите на дизайна предлагаме решения, които да покрият максимално, както дизайна така и качеството и приятното гледане и слушане. Избягвайки грешки в разпределението, които водят до некомфортно ползване на техниката.
Проект за Окабеляване
За доброто и надеждно функциониране на всяка аудио видео система: Сателитна, кабелна или IP телевизия; интернет разпределение и медия споделяне; фоново, мултирум озвучаване; Домашно Кино, Стерео слушане, Видео игри или Караоке и парти озвучаване, следва да се изгради подходящото окабеляване, което да покрие изискванията на тези системи, съобразено с класа и качеството им и да подсигури възможността за последващо надграждане или промяна. Подготвяне на кабелите според проекта за интериорен дизайн и разпределение на уредите.
Контрол на Изпълнение
Контрол при изпълнение, междинни и крайни замервания Често при реализирането на проекта има изпълнители избрани от инвеститора за определи елементи и дейности (прокарване на кабелите, осветление, СКС мрежи …). При тези случаи също както в случаите на изпълнение от нас или наши партньори е необходимо да се осъществят междини замервания на окабеляването и контрол при изпълнението на сложни елементи, в които участват няколко изпълнителя.
Интегриране на Системи
Съгласуване и свързване с всички други системи, които могат да бъдат интегрирани със аудио-видео системите (охрана, сигнализация и др. Имате вече изградени системи за охрана и сигнализация, домофонна система… ние ще проверим възможността за свързване и ще направим необходимото за интеграцията в вашата система.
Срокове и Доставки
Следене на срокове и доставка на оборудване При изпълнение на фоново озвучаване, домашно кино, стерео, телевизионна система се използват набор от марки, които имат различен срок на доставка и различно технологично време за монтаж. Мениджъра на проекта следи стриктно кога какво оборудване е необходимо съобразено със сроковете на изпълнение, за да може процеса да протича гладко и в срок.
Монтаж и оживяване
Контрол и отговорност за монтаж и оживяване на системите Монтажът на техниката може да бъде извършен от наши специалисти или от изпълнител избран от клиента за всички монтажни дейности, както и от представител на производителя при необходимост. Работата на мениджъра на проекта е да съгласува и подсигури правилното и навременно изпълнение, като контролира качеството му.
Калибриране, Програмиране
Програмиране, конфигуриране и калибриране на системите След монтаж е необходимо да се направят настройки, които да осигурят максималните възможности на техниката (правилната настройка е 30 % от качеството). При системи за автоматизация се програмират контролерите и се задават алгоритми на управление.
Обучение за работа
Обучение за работа със системите След завършване на аудио видео системата се провежда обучение за работа и показване на всяка функционалност за да може потребителя от първият ден да използва пълните и възможности с удоволствие.
Поддръжка и Гаранция
В Alex Auido Video вярваме, че поддръжката е също толкова важна, колкото и първоначалната инсталация. Затова се стараем да предоставим на нашите клиенти най-доброто обслужване. Ние сме на разположение за добавяне на нови устройства, подмяна да устройства, проверка на настройки, прекалибриране, профилактика на техниката и гаранционно и извънгаранционно сервизно представителство в неприятните моменти на повреда на техника.

Повече за поддръжка