Препоръка от Емил Метев

Rate this post

Услугите на Alex Audio Video използвахме за оборудване с аудио видео техника на апартамент в София и къща за гости „Тримата глупаци“ в с. Рибарица.
В апартамента използвахме част от наличната ни техника за домашно кино от предходното ни жилище. Тя беше допълнена с необходимите нови компоненти, за да получим желания ефект в новото ни жилище. Алекс ни препоръча как да разположим обособеният TV кът, като имахме желание, освен домашно кино, да имаме и цялостно озвучаване на дневната и трапезарията. Звукът и картината са впечатляващи, а управлението- лесно и с едно дистанционно, което е изключително важно за нас.
Възложихме цялостно проектиране и изпълнение на хотелската база на къща за гости „Тримата глупаци“ на Alex Audio Video. Това включва:
– Интернет разпределени и WiFi;
– Телевизия за всички стаи и общи части;
– Озвучаване на механа и СПА център;
– Озвучаване на двор и барбекю;
– Караоке система и система за презентации.
Те изпълниха всичко с изключителен професионализъм и качество, като обучиха персонала за работа с техниката. Винаги, когато сме имали нужда от консултация или посещение за поддръжка, сме ги получавали компетентно и своевременно.
Препоръчваме Alex Audio Video на всеки, който иска да има добре изградена и правилно функционираща аудио видео система, с изключително качество и на добра цена.
Емил Метев

Галерия:

Продукти, които са използвани в този проект: