Представяне на Стерео Ресивър Marantz NR1200 HEOS

Marantz NR1200 HEOS

Най-новият модел стерео усилвател на Marantz от серия NR Marantz NR1200 е вече на пазара. Marantz NR1200 HEOS е 2-канален стерео ресийвър с вградена безжична мултимедийна аудио технология HEOS. AirPlay, Bluetooth, Amazon Alexa voice control и всички функции на ресивър за домашно кино, но с висококачествен стерео усилвател.

Marantz анонсира нов тънък стерео мрежов ресивър, насочен към тези, които искат да надстроят телевизионния си звук от традиционна звукова лента, без да правят скока към многоканален AV ресивър. Marantz NR1200 е създаден от нулата като високоефективен двуканален ресивър, предоставящ уникалното звучене на Marantz, заедно с впечатляващата мощност от 75 вата на канал. И всичко това в корпус, по-тънък от кейс за компакт дискове.

Вътре Marantz NR1200 разполага с ново проектирана усилвателна секция, с отделни симетрични леви и десни усилватели. Те споделят централизирано захранване с независими намотки за всяка функция. Това означава, че силовият трансформатор е свързан независимо от веригите на усилвателя, предусилвателя, безжичния модул и предния дисплей, което би трябвало да подобри разделянето на каналите, да намали смущенията между отделните вериги и да помогне за запазване на чистотата на звука.

 

В допълнение новият стерео ресивър Marantz разполага с два отделни DACs на канал, увеличавайки динамичния диапазон и подобрявайки съотношението сигнал / шум, което според Marantz ще доставя по-ясен звук от източници с по-ниско качество. Що се отнася до входовете, Marantz NR1200 разполага с пет HDMI входа, плюс един HDMI изход с ARC, като всички поддържат най-новите AV стандарти, включително HDCP 2.3, 4K видео на 60Hz, 4: 4: 4 Pure Color и HDR съдържание (HDR10 / HLG). Въпреки че е стерео приемник, NR1200 автоматично ще смеси всички съраунд формати, без да има проблем със съвместимостта.

5 начина за използване на Digital Signage в ресторант

Вие имате ресторант и  търсите по-динамични начини за комуникация с клиентите си? Digital Signage е идеалният начин да направите това. От заведения за бързо хранене до заведения за изискано хранене; Digital Signage се превръща в начин да покажете менюто си. С ярки цветове и оптична яснота, възможността за едновременно показване на изображения и видео клипове, незабавна актуализация, толкова пъти, колкото искате, скоро ще станат стандартните изисквания, които клиентите Ви ще очакват. Но как ресторантът може най-добре да използва Digital Signage? Ще разгледам пет начина, по които можете да използвате Digital Signage във вашия ресторант.

  1. Като дигитално меню

Едно от основните приложения на дисплеите на Digital Signage е като екран с менюта. 74% от клиентите казват, че менюто да е лесно за четене е техният основен приоритет, а с възможностите за планиране менюто може да се развива през целия ден, за да отговарят на нуждите на клиентите. Има менюта за всеки бюджет, от рентабилни Network Digital Menu Boards с тесни рамки до премиум Android Advertising Displays с алуминиеви рамки. Някои ресторанти също са заменили традиционното си меню на входа  или прозореца  с дисплей за външна реклама Outdoor Advertising Display, за да покажат менюто на преминаващите отвън потенциални клиенти.

2. Екран на витрината
Едно от най-слабо използваните пространства, които ресторантите имат, са техните прозорци. Поради високото разположение, един прозорец може да бъде ключово рекламно пространство за бизнеса и ресторантите, и не бива да се пропуска тази потенциална възможност. Мониторите с висока яркост High Brightness и свръхвисока яркост Ultra High Brightness Monitors със сигурност ще привлекат вниманието на тези, които вървят. С нива на яркост, далеч над стандартния рекламен дисплей, тези екрани са предназначени да противодействат на яркостта на слънцето.

 3.В точката на продажба
Digital Signage е чудесен инструмент за продажба. Едно от най-ефективните приложения за Digital Signage е в ресторант за бързо хранене в момента. Проучванията показват, че в сравнение с други методи, POS рекламните дисплеи драматично увеличават признаването на марката и още по-добре 40% от купувачите казват, че Digital Signage може да промени това, което купува. С целенасочени реклами можете да повлияете на клиентите да правят импулсивни промени и допълнения в избора си в последния момент при закупуването.

4.За да поръчате храна
Една от най-големите тенденции, наблюдавани в сектора на QSR от последните няколко години, е инсталирането на нови хранителни павилиони за поръчки на храни в големи марки като McDonalds и KFC. С помощта на сензорни екрани клиентите могат да поръчват и плащат за храната си, има ползи от този метод за клиентите, както и за самите ресторанти. Процесът на поръчка е много по-бърз, по-опростен и по-ефективен за клиентите и сега фирмите могат да преразпределят персонала към други роли, вместо в касовия апарат. През следващите няколко години се очаква този вид технология да стане стандарт в ресторантите.

5.Като рекламен дисплей
Последният начин може да изглежда най-очевиден, но Digital Signage е чудесен начин за пускане на пазара и продажба на продукт. Имате специална промоция или нов елемент в менюто? Използвайте атрактивните  Android Advertising Displays около вашия ресторант, за да уведомите клиентите си. Доказано е, че Digital Signage създава увеличение на продажбите с над 30% и не е трудно да се разбере защо. Отпечатаните реклами в осветени рекламни пана могат да изглеждат статични, скучни и остарели в сравнение със свежия, ярък съвременен облик на дисплеите на Digital Signage. 68% от хората инициализират продукт показан на екран с висококачествен продукт.

Домашно кино Acoustic Energy 300, Earthquake и Marantz

Предлагаме система за домашно кино 7.1. с говорители Acoustic Energy, субуфер Earthquake, електроника на Marantz и Dune.

Ние разбираме, че всеки клиент е индивидуален в своите нужди, предпочитания и финансови възможности. Свържете се с нас за консултация и заедно ще конфигурираме вашата уникална система.

Система за домашно кино с всичко необходимо, за да получите оптимален звук. С тази система ще получите качество,  по-добър звук, както за филми, така и за слушане на музика.

Серията високоговорители на Acoustic Energy 300 позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома.

Компоненти:

Стоящи предни тонколони Acoustic Energy AE309 – 2 броя, букшелф (съраунд) тонколони Acoustic Energy AE300 – 4 броя, център Acoustic Energy AE307  – 1 брой, EARTHQUAKE MINIME-P10-V2 – 1 брой субуфер,  Marantz SR 6012 – ресийвър и медия плеър DUNE HD SOLO LITE 4K – 1 брой.

Едни от най–награждаваните високоговорители в Hi–Fi списанията са тонколоните на Acoustic Energy . Водещата английска марка може да осигури аудио решения за всяка стая, независимо дали за домашно кино, външно пространство, или фоново озвучаване. Тонколоните на Acoustic Energy са проектирани да възпроизвеждат звук възможно най-точно и са предназначени за клиенти, които са взискателни към качеството на звука и да слушат всеки звуков нюанс в музикатаAcoustic Energy ще се слеят идеално с всеки изискан интериор.

Acoustic Energy AE309 са стоящи предни колони от серията AE300 те са стилни, изработени от масивни MDF плоскости, снабдени с модерни драйвери и висококачествени кросоувъри, като дават по-ясни, естествени и динамични характеристики на звука.

Букшелф колоните Acoustic Energy AE300 възпроизвеждат, реален звук с високо качество, което ги прави подходящи за съраунд високоговорители към вашата аудио система и ще разкрият пред вас всяка капка детайл от филма.

В основата на всяко страхотно домашно кино стои централния говорител. Затова тук сме включили безкомпромисния Acoustic Energy AE307 от същата серия AE300 на Acoustic Energy, който е един от най-добрите централни говорители за домашно кино на пазара. Уверете се, че ще подбирате филми с наистина добри диалози.

Earthquake се превърна в лидер в решенията за домашно аудио. Компанията произвежда не само субуфери и усилватели, но съраунд високоговорители и тактилни преобразуватели.

Предлагаме Ви EARTHQUAKE MINIME-P10-V2 –  субуфер за домашно кино. От компактната серия MiniMe, с преден бас рефлекс, вместо стандартния за серията насочен надолу говорител. Позволява монтаж в мебел. Изключително подходящ за домашно кино. Вписва се идеално с всеки интериор.

Електроника

AV ресивър

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно кино   Marantz SR 6012 –  9.2 канален Full 4K Ultra HD мрежов AВ Ресийвър с HEOS, Dolby Atmos, DTS:X, Wi-Fi,  AirPlayпоказва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак,сресивъра Marantz ще ви вкара в центъра на случващото се.

DUNE HD SOLO LITE 4K

e мултимедиен плеър с  WI-FI, ETHERNET. Процесор- Sigma Designs SMP8758 чип от известния доставчик на висок клас мултимедийни процесори, с новата Dual Core ARM процесор (4x повече енергия, отколкото преди); Първият и единствен чип от Sigma Designs с 4K поддръжка, 4K видео възпроизвеждане: Decode 4K видео съдържание във всички популярни формати (включително H.265 10-битов).

Домашно кино PolkAudio, Kauber, Earthquake, Marantz

 

Предлагаме система за домашно кино с тонколони Polk Audio, субуфер Earthquake, ресивър за домашно кино на Marantz и плеър Dune, проектор Epson и екран Kauber.

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане. За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Polk Audio разполага с широка гама от продукти за нуждите на всеки меломан, като същевременно продължава да расте и да създава иновативни аудио решения. Polk Audio се превърна в лидер в решенията за домашно аудио. Polk Audio може да осигури аудио решения за всяка стая, независимо дали за домашно кино, външно пространство, или фоново озвучаване.

Системата се състои от най-добрите компоненти на Polk Audio и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Компоненти:

Polk Audio TSx 440 стоящи колони – 2 броя, център Polk Audio CSi6Earthquake FF-12 за невероятен бас,  Kauber Red Label – BF 260 за истинско кино изживяване, Проектор Epson EH-TW6100W, ресийвър  Marantz NR1607 и медиен плеър  DUNE DUO BASE 4K.

Колони

Предлагаме Ви прекрастно решения за домашно кино от  Polk Audio TSx 440  –  висококачествени стоящи СТЕРЕО колони, които идеално се допълват с центъра на Polk Audio CSi6.

Серията ви позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома.

Earthquake FF-12

12” субуфер за домашно кино. Преден бас рефлекс. Подобрява значително звука , като в същото време се слива незабележимо с декора. Изключително подходящ за домашно кино.

 

Електроника – AV ресивър

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно кино на   – 7.2-канален с Ultra HD Network Audio/Video Surround Receiver, Wi-Fi, Bluetooth, Apple, AirPlay, and Dolby Atmos показва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак, от Marantz ще ви вкара в центъра на случващото се.

 

DUNE DUO BASE 4K

DUNE DUO BASE 4K е пълен медиен плейър 4K, базиран на известния чип HiPower SMP8758 от Sigma Designs, с професионално качество на картината, съвременни функции за възпроизвеждане на мултимедия, разширени възможности за свързване и интегриране.

Екран и проектор

И за финал ще добавим към системата  Kauber Red Label – BF 260 и Epson EH-TW6100W.

Kauber Red Label – BF 260  са електрически разгъващи се прожекционни екрани, предназначени за монтаж предимно на окачени тавани.

Екрана на Kauber Red Label – BF 260 е подходящ за домашно кино с вграден радио конрол, с дистанционно и Somfy мотор. Съвременно качество на картината съвместимо с мултимедийния проектор за домашно кино Epson EH-TW6100W. Разполага с Full HD оптимизираната оптична система на Epson, за да осигури най-добрата яснота и острота във всяко Full HD изображение с много повече детайли и по-добра яркост.

Домашно кино Gallo Acoustics, Artsound и Earthquake

Предлагаме система за домашно кино  Dolby Atmos 7.1.4 с говорители Gallo Acoustics и Artsound, субуфер Earthquake, електроника на Marantz и Dune.

Ние разбираме, че всеки клиент е индивидуален в своите нужди, предпочитания и финансови възможности. Свържете се с нас за консултация и заедно ще конфигурираме вашата уникална система.

Представяме на Вашето внимание система за домашно кино Dolby Atmos с всичко необходимо за да получите оптимален звук. С тази система ще получите качество,  по-добър звук както за филми, така и за слушане на музика.

Всички водещи филмови заглавия вече се представят в Dolby Atmos. Технологията позволява на режисьорите да създават безпрецедентен реализъм и дава пълна свобода на въображението. Избрахме за вас аудио система с Dolby Atmos, защото разполага с по-голям брой озвучителни тела и осигурява по-плавно движение на звука. Звуковият ефект следва движението на камерата и създава естествена и близка до реалния живот среда.

Системата се състои от най-добрите компоненти и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили:

Компоненти:

Gallo Strada 2 – 2 броя предни колони, Gallo Strada 2  – център, Gallo Strada Table Mount – 3броя, Gallo Wall Mounts – 4броя Gallo Nucleus Micro – 4 броя и ArtSound – HPSQ525 – 4 броя съраунд тонколони, EARTHQUAKE MINIME-P10-V2 – 1 брой субуфер, Marantz SR 6012 – ресийвър и медия плеър DUNE HD SOLO LITE 4K – 1 брой.

Gallo Strada 2 е най – новото попълнение в легендарната серия Strada на Gallo Acoustics. Предоставя впечатляваща мощност,  90db чувствителност  и честотен диапазон 68 Hz-20 kHz. Strada 2 e прекрасен избор за изграждане на Stereo, Hi-Fi, Домашно Кино. Колоните от серията Strada предоставят качество на звука, което за такъв размер колона е просто нечувано. Gallo Strada 2 вдига летвата още веднъж. Тонколоната Gallo Strada 2 от Gallo Acoustics има експанзивен и плътен звук. Идеално се съчава с повечето съвременни интериори и може да се постави на стена или рафт. Strada 2 се предлага и във втори вариант, като център с хоризонтален високочестотен говорител (пищялка) – Strada 2 Centre.

Представете си един наистина висок клас високоговорител, който се събира в дланта на ръката Ви, Gallo Nucleus Micro. Говорител, който идва в палитра от цветове, за да се впише с всеки интериор.

С избора на четири монтажни възможности, Gallo Nucleus  Micro може да бъде поставен навсякъде. Нашият вариант е на стената с помощта на елегантна и стилна  Micro стойка за стена.

 

 

 

ArtSound – HPSQ525 – 4броя квадратни колони за вграждане в таван, без борд. Ще се слеят идеално с всеки изискан интериор. Можем просто да кажем, че ще вдигате главата си нагоре всеки пък когато хеликоптер преминава на екрана.

 

 

 

 

Earthquake се превърна в лидер в решенията за домашно аудио. Компанията произвежда не само субуфери и усилватели, но съраунд високоговорители и тактилни преобразуватели.

Предлагаме Ви EARTHQUAKE MINIME-P10-V2 –  субуфер за домашно кино. От компактната серия MiniMe, с преден бас рефлекс, вместо стандартния за серията насочен надолу говорител. Позволява монтаж в мебел. Изключително подходящ за домашно кино. Вписва се идеално с всеки интериор.

Електроника

AV ресивър

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно кино Marantz SR 6012  –  9.2 канален Full 4K Ultra HD мрежов AВ Ресийвър с HEOS, Dolby Atmos, DTS:X, Wi-Fi,  AirPlay показва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак, от Marantz ще ви вкара в центъра на случващото се.

 

 

 

DUNE HD SOLO LITE 4K

e мултимедиен плеър с  WI-FI, ETHERNET. Процесор- Sigma Designs SMP8758 чип от известния доставчик на висок клас мултимедийни процесори, с новата Dual Core ARM процесор (4x повече енергия, отколкото преди); Първият и единствен чип от Sigma Designs с 4K поддръжка, 4K видео възпроизвеждане: Decode 4K видео съдържание във всички популярни формати (включително H.265 10-битов).

Домашно кино Kauber, Earthquake и Marantz

Предлагаме Ви система за домашно кино с тонколони за вграждане на Earthquake, електроника на Marantz и Dune, проектор BenQ и екран Kauber.

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане. За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Earthquake разполага с широка гама от продукти за нуждите на всеки меломан, като същевременно продължава да расте и да създава иновативни аудио решения. Earthquake се превърна в лидер в решенията за домашно аудио. Компанията произвежда не само субуфери и усилватели, но съраунд високоговорители и тактилни преобразуватели. Earthquake може да осигури аудио решения за всяка стая, независимо дали за домашно кино, външно пространство, или фоново озвучаване.

Системата се състои от най-добрите компоненти на Earthquake и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Компоненти:

Earthquake ECS-SS-82 тонколони за вграждане в таван – 5 броя, Earthquake MINIME-P8W субуфър за невероятен бас, KAUBER INCEILING BLACK TOP екран за истинско кино изживяване, Проектор BenQ W7500 1080p Full HD 3D, ресивър за домашно кино Marantz SR5012 HEOS AV и медиен плеър  DUNE DUO BASE 4K.

Тонколони

Earthquake ECS-SS-82 са висококачествени СТЕРЕО тонколони за вграждане в таван. Идеално решение за озвучаване и съраунд за домашно кино.

Серията ви позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома.

EARTHQUAKE MINIME-P8-V2

 

8″ Субуфер за домашно кино с ултра компактен размер и дълбок бас. Подобрява значителна звука , като в същото време се слива незабележимо с декора. Изключително подходящ за домашно кино.

 

 

 

Електроника

AV ресивър за домашно кино

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно Marantz SR5012 HEOS AV  – 7.2-канален с Wi-Fi®, Dolby Atmos®. DTS: X и HEOS показва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак, от Marantz ще ви вкара в центъра на случващото се.

 

DUNE DUO BASE 4K

DUNE DUO BASE 4K е пълен медиен плейър 4K, базиран на известния чип HiPower SMP8758 от Sigma Designs, с професионално качество на картината, съвременни функции за възпроизвеждане на мултимедия, разширени възможности за свързване и интегриране.

Екран и проектор

И за финал ще добавим към системата KAUBER INCEILING BLACK TOP и BenQ W7500 1080p Full HD 3D. KAUBER InCeiling са електрически разгъващи се прожекционни екрани, предназначени за монтаж предимно на окачени тавани.

Екрана на KAUBER INCEILING BLACK TOP е подходящ за домашно кино с вграден радио конрол, с дистанционно и Somfy мотор. Съвременно качество на картината съвместимо с мултимедийния проектор за домашно кино BenQ W7500 1080p. Разполага с Full HD оптимизираната оптична система на BenQ, за да осигури най-добрата яснота и острота във всяко Full HD изображение с много повече детайли и по-добра

Домашно кино Acoustic Energy 100

Домашно кино включващо Acoustic Energy и Marantz – изключително точно възпроизвеждане на чудесна сцена, музикалната картина, дълбок и стегнат бас. Системата се състои от най-добрите компоненти и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Серията високоговорители на Acoustic Energy позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома.

Компоненти:

Стоящи предни тонколони  Acoustic Energy AE109 – 2 броя, букшелф (съраунд) тонколони Acoustic Energy AE100 – 2броя, Acoustic Energy AE107 -център, Acoustic Energy AE108 – субуфер,  Marantz NR1508 HEOS – аудио ресийвър.

Едни от най–награждаваните високоговорители в Hi–Fi списанията са тонколоните на Acoustic Energy . Водещата английска марка може да осигури аудио решения за всяка стая, независимо дали за домашно кино, външно пространство, или фоново озвучаване. Тонколоните на Acoustic Energy са проектирани да възпроизвеждат звук възможно най-точно и са предназначени за клиенти, които са взискателни към качеството на звука и да слушат всеки звуков нюанс в музиката.

Acoustic Energy AE109  са стоящи предни колони от серията AE100 те са стилни, изработени от масивни MDF плоскости, снабдени с модерни драйвери и висококачествени кросоувъри, като дават по-ясни, естествени и динамични характеристики на звука.

 

В основата на всяко страхотно домашно кино стои централния говорител. Затова тук сме включили безкомпромисния Acoustic Energy AE107 от същата серия AE100 на Acoustic Energy, който е един от най-добрите централни говорители за домашно кино на пазара. Уверете се, че ще подбирате филми с наистина добри диалози.

 Букшелф колоните Acoustic Energy AE100 възпроизвеждат, реален звук с високо качество, което ги прави подходящи за съраунд високоговорители към вашата аудио система и ще разкрият пред вас всяка капка детайл от филма.

Тонколоните от серията АЕ100 на Acoustic Energy ще се слеят идеално с всеки изискан интериор.

Предлагаме Ви активен субуфер за домашно кино от същата серия на Acoustic Energy  АЕ100, която ви позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома. Новата линия субуфери е следващата еволюционна стъпка в продължително търсене на превъзходното качество на басите. Серията Acoustic Energy  АЕ100 предлага гъвкавост, малки размери и добър външен вид на достъпни цени. Разширените функции за проектиране, съчетани с рационално производство са ключа към серията с ненадмината цена в комбинация с изключителна производителност.

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно кино Marantz NR1508 HEOS– 5-канален АВ Ресийвър с Wi-Fi®, Dolby Atmos®. DTS: X и HEOS показва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак, Marantz NR1508 HEOS ресивър ще ви вкара в центъра на случващото се.

Ние от Alexaudiovideo предлагаме пълно изграждане на домашно кино, както всякакви продукти за домашно кино и аксесоари към него: ресивъри, усилватели, тонколони, проектори и екрани, 3D решения, Blue Ray & DVD оборудване, кабели, дистанционни управления и др. Нашият екип ще ви помогне да подберете вашата система според вашето желаниието и бюджетните  ви изисквания. Ще я проектираме, изградим, ще направим нужните акустични измервания и настройки и ще ви обучим как да извлечете максималното от нея.

 

Представяне на музикалната система Artcore от Artsound

Сравнение на ресивъри Marantz

Производителят на аудио продукти Marantz наскоро пусна най-новите си аудио, видео ресивъри  – MarantzSR5012, MarantzSR6012, MarantzSR7012 и MarantzSR8012.

Ресивърите са с най-новите версии на Dolby Atmos и DTS: X и предлагат възпроизвеждане на музика, чрез HEOS, както и пълна 4K Ultra High-Definition съвместимост за да създадат завладяващо домашно кино.

HEOS услугата включена в новите ресийвъри на Marantz, позволява да свържете повече  от едно устройство безжично. Така ще имате възможността да се наслаждавате на вашата любима музика във всяка стая.

Предоставяме Ви, табличен вид, където можете да сравните моделите и да прецените кой от тях е най -подходящ за вашето домашно кино.

За всякакви въпроси относно вашата настояща или бъдеща аудио/видео система (4K телевизори, A/V ресивъри, тонколони, окабеляване, автоматизация, монтаж, поддръжка) можете да се свържете с нас. На разположение сме за консултации по телефон, e-mail и посещения на място.

Модел:
Цена
FEATURES
MULTICHANNEL SURROUND
DTS HD Master / DTS:X / DTS Neural:X
Dolby TrueHD / Dolby Atmos / Dolby Surround
Auro-3D / Auromatic
Multichannel Stereo
Compressed audio Enhancer:MDAX2
Audyssey MultEQ XT32 with LFC/Sub EQ HT
Audyssey Dynamic EQ / Dynamic Volume
Audyssey MultEQ Editor App support
Power Transformer
NETWORK / SOURCES
Network Audio Streaming
HEOS Multiroom integrated
Lossy formats MP3 / WMA / AAC
Lossless formats FLAC / ALAC / WAV
DSD Streaming
FLAC HD 192/24 / WAV 192/24 / ALAC 192/24
Gapless playback
AirPlay audio streaming
Internet Radio (TuneIn)
Spotify Connect, Deezer, TIDAL, Napster, Soundcloud
Compatible with Remote APP for Smart Phones Android/iOS
Ethernet / Wi-Fi
Network: (IP-control / update)
Front Inputs: HDMI / USB
USB Audio
FM / AM Tuner
Bluetooth
HDMI
HDMI: 3D / 4K / CEC / ARC
4K 60Hz 4:4:4 resolution / HDCP 2.2
eARC (Enhanced Audio Return Channel)
Dolby Vision compatible / Hybrid Log Gamma (HLG)
HDMI pass through on stand-by
3D video pass through
Video conversion
Videoprocessing and -scaling
DSD Audio capability
MULTIROOM
Zones
Zone audio source: HDMI / Opt, coax / Network, USB / Analog
INPUTS/OUTPUTS
VIDEO
Composite In / Out
Component In / Out
HDMI In / Out
AUDIO
Analogue In / Out
Digital Optical In
Digital Coaxial In
Multichannel Pre Out
Zone audio preout
Subwoofer Out
7.1 Multichannel input
SPECIFICATIONS
Number of poweramps
Power Output per channel
6 ohm, 1 kHz, 1%, 1ch Drive
6 ohm, 1 kHz, 0.7%, 2ch Drive
8 ohm, 20 Hz - 20 kHz, 0.08%, 2ch Drive
Audio Signal to Noise Ratio
GENERAL
Available colours: Black / Silver-Gold
System Remote Control
Power Consumption in W
Power Consumption No-Sound (ECO ...on/off) in W
Standby Consumption in W
Maximum Dimensions (W x D x H) in mm
Weight in kg
 
 Marantz SR5012
1800 лв.
FEATURES
MULTICHANNEL SURROUND
да / да / да
да / да / да
не
да
MDAX2 да
XT / не
да
да
EI
NETWОRK / SОURCES
да
да
да / да / да
да / да / да
да (2.8 MHz / 5.6 MHz)
да / да / да
да (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
да
да
* да / да / да / да / да
да
да / да (dual antenna / dual band)
да / да
да / да
да
да/да
да
HDMI
да / да / да / да
да / да
не
да / да (via Firmware Update)
да
да
CVBS / HDMI; Cоmp / HDMI
1080p, 4K 30/25/24Hz
не
MULTIROOM
2
не / не / да / да
INPUTS/ОUTPUTS
VIDEО
2+1 / 1
2 / 1
7+1 / 2
AUDIO
4+1 / 0
2
2
да (7.2ch)
да
2
да
SPECIFICATIОNS
7
Pдаwer Оutput per channel
180 W
140 W
100 W
100 dB
GENERAL
да / да
RC034SR
650
45 / 75
0.2 (with CEC 0.5)
440 x 346 x 161
10.0
 
 Marantz SR6012
2800 лв.
FEATURES
MULTICHANNEL SURROUND
да / да / да
да / да / да
не
да
да
да / да
да
да
EI
NETWORK / SOURCES
да
да
да / да / да
да / да / да
да (2.8 MHz / 5.6 MHz)
да / да / да
да (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
да
Internet Radio (TuneIn) да
* да / да / да / да / да
да
да / да (dual antenna / dual band)
да / да
да / да
да
да / да
да
HDMI
да / да / да / да
да / да
да (via Firmware Update)
да / да
да
да
CVBS / HDMI; Comp / HDMI
1080p, 4K 60/50Hz
да
MULTIROOM
2
да / да / да / да
INPUTS/OUTPUTS
VIDEO
3+1 / 1
2 / 1
7+1 / 2 main + 1 zone out
AUDIO
5+1 / 0 (incl. Phono)
2
2
да (11.2 with 11.2 processing)
да
2
да
SPECIFICATIONS
9
Power Output per channel
185 W
150 W
110 W
102 dB
GENERAL
да / да
RC035SR
680
50 / 80
0.2 (with CEC 0.5)
440 x 398 x 161
12.7
 
 Marantz SR7012
3600 лв.
FEATURES
MULTICHANNEL SURROUND
да / да / да
да / да / да
да
да
да
да / да
да
да
EI
NETWORK / SOURCES
да
да
да / да / да
да / да / да
да (2.8 MHz / 5.6 MHz)
да / да / да
да (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
да
Internet Radio (TuneIn) да
* да / да / да / да / да
да
да / да (dual antenna / dual band)
да / да
да / да
да
да / да
да
HDMI
да / да / да / да
да / да
да (via Firmware Update)
да / да
да
да
CVBS / HDMI; Comp / HDMI
1080p, 4K 60/50Hz
да
MULTIROOM
2
да / да / да / да
INPUTS/OUTPUTS
VIDEO
3+1 / 1
2 / 1
7+1 / 2 main + 1 zone out
AUDIO
5+1 / 0 (incl. Phono)
2
2
да (11.2 with 11.2 processing)
да
2
да
SPECIFICATIONS
11
Power Output per channel
200 W
165 W
125 W
102 dB
GENERAL
да / да
RC035SR
710
65 / 110
0.2 (with CEC 0.5)
440 x 401 x 185
14.2
 
 Marantz SR8012
5990 лв.
FEATURES
MULTICHANNEL SURROUND
да / да / да
да / да / да
да / да
да
да
да / да
да
да
Toroidal
NETWORK / SOURCES
да
да
да / да / да
да / да / да
да (2.8 MHz / 5.6 MHz)
да / да / да
да (FLAC, WAV, ALAC, DSD)
да
да
* да / да / да / да / да
да
да / да (dual antenna / dual band)
да / да
да / да
да
не
да
HDMI
да / да / да / да
да / да
да (via Firmware Update)
да / да
да
да
CVBS / HDMI; Comp / HDMI
1080p, 4K 60/50Hz
да
MULTIROOM
3
да / да / да / да
INPUTS/OUTPUTS
VIDEO
4+1 / 2
3 / 1
7+1 / 3 (2 main + 1 zone)
AUDIO
6+1 / 0
2
2
да (11.2 with 11.2 processing)
2
2
да
SPECIFICATIONS
11
Power Output per channel
205 W
175 W
140 W
102 dB
GENERAL
да / да
RC038SR
780
65 / 110
0.2 (with CEC 0.5)
440 x 460 x 185
17.4
 

Spotify 2018