USB 4.0 спецификации и предимства

Всичко, което трябва да знаете за новият двойно по-бърз USB 4.0.

USB е един от най-добрите примери за успех и напредък на технологията - универсален стандарт, който вече 20 години е център на кабелни данни и трансфер на енергия.
Но нещата стават малко объркващи през последните години със стандартите USB 3.x, имащи няколко типа кабели.
Това ще бъде поправено с навлизащия USB 4.0, който ще използва един стандартен конектор и ще обедини множество стандарти за свързване заедно.

Какви са новостите в спецификациите на USB4?

Официално известен като USB 4.0, USB 4 почти предстои да стартира. С някои спецификации, които все още ще бъдат потвърдени, ето кратък преглед на всичко, което знаем за най-новия USB стандарт. USB4 кабелите ще използват Type-C конектори, което е плоският, заоблен порт, който се среща на повечето смартфони и лаптопи в наши дни. Виждаме, че този тип конектори е възприет в много индустриални малки бордови компютри. Би трябвало да можете да свържете USB4 кабел в почти всеки USB Type-C порт, но той не винаги ще функционира по същия начин. Например, USB4 кабел ще има спад в скоростта, когато е включен в по-стар порт, докато по-старите USB Type-C кабели, включени в USB  4.0 порт, ще използват най-високата възможна скорост на прехвърляне по подразбиране (но не могат да достигнат същите скорости като USB4 кабел). По същия начин може да ви е необходим и адаптер за използване на USB4 кабели с USB портове Type-A, какъвто е видът, който обикновено виждате на индустриалните компютри.

  (Type C - в ляво, Type A - в дясно)

Любителите на скоростния трансфер ще бъдат възхитени

„Основната цел на USB е да предостави най-доброто потребителско изживяване, комбинирайки данни, дисплей и захранване чрез удобно и надеждно решение за кабели и конектори“, заяви в изявление председателят на групата на USB Promoter Брад Сондърс. Да, удвоена производителност (40Gbps) в сравнение с най-бързата версия на USB 3.x, която предлага 20Gbps. Въпреки това, има малко кисела нота, тъй като е с точно същата скорост като Thunderbolt 3, което означава, че няма да има подобрение за настоящите привърженици на Thunderbolt 3 като стандарт, който вече е на няколко години. Съществуващите USB Type-C кабели ще могат да прехвърлят през две ленти, докато ако имате съвместими сертифицирани кабели, ще можете да прехвърляте до 40 Gbps.

Защо се нарича USB4

Според главния изпълнителен директор на USB Promoter Group Брад Сондърс, марката „USB4“ е избрана, за да се избегне объркване, причинено от постепенното надграждане на предишни USB стандарти, т.е. „USB 3.1“ и „USB 3.2“. Възможно е също така USB4 да бъде ребрандиран или да се извърши по-нататъшно надграждане - това, което иначе би било „USB 4.1“, например, да видим по-окончателни разлики в именуването, въпреки че технически все още е „USB4“.

Кога ще бъде пуснат USB4?

Първите USB4 кабели и устройства се очаква да излязат на пазара към края на 2020 г., но към настоящия момент по-вероятно е това да се случи в началото на 2021 г. Част от това е, че USB4 ще струва повече от по-старите типове USB за производство. И ние сме в средата на глобално спиране на производството / забавяне / което изобщо не помага да се ускори стартирането на USB4

Какво ще се случи с конектора?

USB- Type C конекторът е проектиран да бъде бъдещ единен конектор, за всеки тип устройство. Това означава че той ще остане. Новият стандарт ще бъде обратно съвместим със съществуващите USB 3.2, USB 2.0 и Thunderbolt 3 портове, въпреки че ако нямат USB- Type C конектори, ще им трябва адаптер.

Терминът „smart interface“ със сигурност е приложим тук. Очаква се Версия 4 да бъде много по-ефективна при разпределяне на честотна лента за едновременно предаване на данни и видео. Ако един монитор използва 20 процента от наличната честотна лента за видео, останалите 80 процента могат да бъдат използвани за данни. И нова функция, USB Power Delivery, е интелигентен протокол за зареждане.

Функционалности на cloud софтуерът за отдалечен контрол

Предимства

CMS е софтуерът за управление е cloud базиран, използвайки сървърите на Amazon и Netflix с гарантирана стабилност, позволява централизирано управление на екраните, независимо колко са и къде се намират. Чрез софтуерът за управление, изготвяте и променяте съдържанието на екраните, без да се налага физически достъп до устройствата, не се налага допълнително действие от страна на служителите. Получавате пълната свобода да управлявате екраните, кога да се включват и изключват, сила на звука всякакви други опции, за които стандартните конвенционални телевизори изискват допълнителни действия. За избор на професионални екрани и дисплеи за реклама, както и за всякакви съвети при избор на решение, не се колебайте да се свържете с нас

Мигновено публикуване

Разработихме специалния инструмент „Мигновено публикуване“, за да помогнем за оптимизиране процеса на актуализиране. Сега всеки може да изпрати съдържание от своя компютър или лаптоп на екраните си за няколко секунди в 3 лесни стъпки:

1. Изберете ориентацията на вашия екран

2. Плъзнете и пуснете медийните си файлове
3. Изберете екраните, които искате да актуализирате, и кликнете върху „Публикуване“

Наистина е толкова лесно!

Многозоново оформление

Използвайте медийните си файлове, за да създадете зонови оформления на екрана.

Проектирайте свои собствени уникални оформления в пейзажна или портретна ориентация с различни зони за вашите изображения, видео клипове, текст и уеб страници на живо. Можете да качите свое собствено фоново изображение или да добавите в специални зони, които показват час, дата, местна прогноза за времето или дори телевизия на живо.

Поддържани медийни файлове:
Изображения - JPG, GIF, PNG
Видео - AVI, MPG, MP4, MOV
Аудио - MP3
Допълнително - PDF, Word документи (DOC, DOCX), презентации на PowerPoint (PPT, PPTX), таблици на Excel (XLS, XLSX), HTML5

Персонализиран фон и шрифтове

Персонализирайте всичко с лекота

За максимална последователност на марката можете да изберете точни цветове от палитрата или HEX код, за да промените фона, подвижен текст, статичен текст, час и дата. Можете също да използвате поддържани персонализирани шрифтове също за вашите статични текстови зони.

Плейлисти по график

Показвайте каквото искате, когато искате

След като създадете своя Плейлист и изберете екраните или плеърите, които искате да актуализирате, можете или да публикувате незабавно, или да изберете вашето време и дати в бъдеще, за да се показва вашето съдържание. Така например по време на сутрешните часове можете да зададете меню за закуска, което да се показва и след обяд да се показва общо меню. Можете да планирате съдържание, колкото напред във времето искате.

Многоекранна синхронизация

Добавете изкусна синхронизация за „Уау“ моменти

Синхронизирайте съдържанието си на множество екрани или плейъри, които са свързани в една и съща мрежа. Има два различни стила на синхронизиране; можете да постигнете ефекта на едно голямо изображение или видео от множество екрани / плейъри едновременно или да пускате едно и също съдържание и да преминете в перфектен унисон.

Движещи се текст зони / RSS

Използвайте движещи се текстове за да покажете вашите съобщения.

Добавете напълно персонализирано съобщение с движещ се текст, за да доставяте свои собствени съобщения. Можете да промените посоката, скоростта, размера и цвета на вашия текст и цвета и прозрачността на фона. Ако искате да предоставяте повече „живи“ новости на екрана си, можете да използвате RSS емисия за актуалните новини наоколо.

Дистанционни команди

Контрол отвсякъде по света.

Освен че можете да актуализирате съдържанието на вашите екрани дистанционно от всяка точка на света, My Signage Portal също ви предоставя много повече контрол над екрана. Изпращайте команди за рестартиране на вашите екрани, форматиране на вътрешната памет, спиране и стартиране на възпроизвеждане на съдържание, коригиране на силата на звука на екрана; почти всичко, което можете да направите с дистанционното управление. Без значение къде се намирате в момента, можете да запазите пълен контрол над вашия екран.

Управление на потребителските права

Управлявайте правата вашите потребители.

Създавайте и управлявайте колкото искате потребителски акаунти. Можете да зададете колко достъп да имат вашите потребители и до кои функции, както и да ги ограничите в други области. Например можете да разрешите на рецепционист да променя поздравителното съобщение на екран в зоната на рецепция, но да го блокирате да качва съдържание или да променят каквото и да било на други екрани в сградата.

Доклади

Получавайте актуални доклади от вашите потребители, екрани или плеъри.

My Signage Portal съхранява всяко действие, извършено в CMS - както от потребители, така и от екрани / плеъри. От преглед на текущото състояние на екрана до проверка кой последно е обновил плеъра. За вашето спокойствие се съхраняват отчети за действия на потребители и екрани / плеъри, които могат да бъдат експортирани като разширени таблици в Excel.

Показване на уеб страници на живо

Добавете уебсайтовете си към отделните зони на екрана.

Добавянето на уеб страници към вашите оформления отваря свят на нови възможности. Показвайте емисии на социалните медии, уебсайта на вашата компания или дори уеб емисия на живо от софтуер на трети страни. Можете да зададете времена за опресняване на вашите уеб страници, така че те винаги да остават актуални или дори да показват множество уеб страници в една и съща зона.

Показване на живо предаване

Добавяне на жива HDMI или VGA връзка към оформлението на екраните.

Ако имате съвместим медиен плеър, можете да покажете емисия на живо от външен източник. Така, ако искате да покажете телевизия на живо в оформлението си, можете просто да свържете ТВ приемник към вашия плеър чрез HDMI, който след това е свързан към екрана. Не е задължително да е просто телевизия на живо; може да бъде свързан всеки източник чрез HDMI или VGA, като компютър или охранителна камера.

Сензорно оформление

Създайте собствено съдържание за сензорен екран.

Проектирайте, внедрявайте и взаимодействайте със собственото си съдържание за сензорни екрани! Използвайте бутони, за да "докоснете" страниците си заедно, докато запълвате страници с ваши изображения, видео клипове, галерии и интерактивни уеб страници. Можете дори да стартирате приложения за Android с едно натискане на бутон от списъка си за оформление. Разположете своето Съдържание с докосване навсякъде по света и изживейте взаимодействие на съвсем ново ниво.

 

 

 

Ако се интересувате от професионални екрани и дисплеи за дигитална реклама, заедно с Вас можем да изберем най-добрите решения, независимо от конкретната спецификация и изисквания, оставете екраните да работят за Вас. Нашата мисия е да Ви предложим решение базирано на Вашите нужди, без да се влияем от общоприетите ограничения. Ние предлагаме уникални решения за всеки от Вас.

На разположение сме за консултации по телефон, e-mail и посещения на място.

Представяме Ви висяща тонколона Earthquake PCS-6.5

 

Earthquake PCS-6.5 e високоговорител, подходящ за закрити и открити пространства в жилищни или търговски помещения.

Слънце и водо устойчива колона за външен или вътрешен монтаж. Подходяща за офис, заведения, двор, градина, тераса и др.

Уникалното покритие на корпуса позволява тонколоната да бъде боядисана в цвят, който да отговаря идеално на вашият интериор.

 

Има възможност за поставяне, като висяща тонколона от таван или със стойка на стена.

Предвид пространствения, топъл и ясен звук, препоръчваме колоните за фоново озвучаване.

 

Външните пространства предлагат различна среда за слушане в сравнение с обикновената стая, в която сте свикнали да се наслаждавате на любимата си музика.

Тонколона има несравнимо качество на звука в отворени простраства.

Устойчива на всякакви метеорологични условия.

Тонколона Earthquake PCS-6.5 ни предлага много добро съотношение цена/качество.

За да направите оптимален избор за вашия дом, офис или заведение е препоръчително да се консултирате със специалист.

Заедно с Вас можем да изберем най-добрите решения, независимо от производителя на оборудване. Наша мисия е да Ви предложим решение базирано на Вашите нужди, без да се ограничаваме от общоприетите ограничения. В резултат предлагаме уникални решения за всеки от Вас.

На разположение сме за консултации по телефон, e-mail и посещения на място.

Какво е мултирум?

Правилно планиране

Правилно планирана и инсталирана мултирум система ще ви осигури достъп до вашата музикална и филмова колекция от всяка точка на дома ви, дори от градината или гаража. С мултирум система ще забравите за портативни плеъри или как да намерите достатъчно място за поредната микро система в кухнята или детската стая.

Безкрайни възможности

Правилно планирана и инсталирана мултирум система ще ви осигури достъп до вашата музикална и филмова колекция от всяка точка на дома ви, дори от градината или гаража. С мултирум система ще забравите за портативни плеъри или как да намерите достатъчно място за поредната микро система в кухнята или детската стая.

Умна къща

Терминът който днес се използва най-често е умна къща (умен дом). Това е много повече от аудио-визуална система, то е почти всичко, което може да бъде включено в контакта. Домашната автоматизация включва управление на осветление, охранителни системи, щори (завеси), климатизация, отопление, домашни електроуреди и аудио-видео системи.

 

 

Какъв ресивър да избера

Определени модели ресивъри за домашно кино предлагат функция за мултирум. Изборът зависи от редица фактори, като най-важните са с колко зони искате да разполагате и от колко източника да достъпвате съдържанието.
За да сте сигурни, че ще направите оптималния избор, най-добре се консултирайте със специалист.

Музика от компютъра

Голяма част от музикалните колекции вече се записват на компютър или се теглят от он-лайн източници като iTunes, SpotifyDeezer и други. С помощта на системи като Sonos и Heos,  можете да управлявате своята музикална библиотека бързо и лесно. Управлението е през WiFi т.е. няма нужда да насочвате дистанционното към конкретен уред.

 

 

 

Ако се интерсувате от озвучаване на дома и мултирум системите, заедно с Вас можем да изберем най-добрите решения, независимо от производителя на оборудването. Нашата мисия е да Ви предложим решение базирано на Вашите нужди, без да се влияем от общоприетите ограничения. Ние предлагаме уникални решения за всеки от Вас.

На разположение сме за консултации по телефон, e-mail и посещения на място.

Колаборация и отдалечена работа

Все повече фирми преминават в режим на отдалечена работа и Home office, това налага използването на приложения за колаборация и работа от разстояние

Преминавайки към дистанционна работа и отдалечен офис, всеки се нуждае от адекватно приложение. Такива приложения са необходими за аудио и видеоконферентна връзка, за отдалечена колаборация, споделяне и съвместна работа по файлове и тн..

В тази статия, Ще се опитаме да ви предоставим информация за различните възможности и предимства на отделните програми за конферентна връзка.

Zoom е лидер в съвременните корпоративни видео комуникации, с лесна и надеждна облачна платформа за видео и аудио конференции, колаборация, чат и уебинари през мобилни устройства, настолни компютри, телефони и конферентни системи. Zoom Rooms е оригиналното софтуерно-базирано решение за конферентни зали, използвано по целия свят в зали за конференции, конферентни събития, състезания и тренировки, както и в изпълнителни офиси и класни стаи. Основан през 2011 г., Zoom помага на бизнеса и организациите да обединят екипите си в среда без ограничение от местоположението, за да постигат повечеи да работят екипно. Zoom е една от най-използваните платформи, позволяваща гъвкавост и множество възможности за онлайн срещи и заседания. Платформата позволява както аудио и видео комуникация, така и споделяне на екраните на учасниците в срещата, както и редица други опции.

Webex Видео конферентна връзка е толкова лесна и безпроблемна колкото и лични срещи. С мобилното приложение на Webex можете да се срещнете абсолютно навсякъде. Хостингът е лесен, а присъединяването е по-лесно - просто кликнете върху връзката си, за да се присъедините. Планирайте и се присъединете към срещи от мястото, където работите. Всички, които поканите, могат да се присъединят към вашата онлайн среща, независимо как се свързват, дори и гости. Голяма публика? Не е проблем. Можете да се срещнете с до 100 000 души.

Hangouts Meet video-conferencing tool лесен за използване, видео срещи от Google,ез прекъсвания и замръзвания. Колаборация и производителност, заедно с вашия екип, независимо от това къде се намират в света.
Основните характеристики включват:
• Видео и аудио срещи с висока разделителна способност с до 250 участници
• Надписи в реално време, благодарение на технологията за "реч в текст" от Google
• Лесен достъп - просто споделете връзка и всеки може да се присъедини с едно щракване от десктоп или мобилен телефон
• Международни номера за набиране на всяка среща, за членове на екипа които предпочитат да участват по телефона
• Интеграция с Google Календар, за безпроблемно планиране и лесен достъп до детайли за срещи и прикачени файлове в календара от вашето видео повикване
Всеки може да се присъедини към среща в Meet чрез покана. Някои възможности остават достъпни само за клиенти на G Suite.

Slack е популярно приложение за използване от организациите, въпреки че безплатната версия има ограничения. Можете да се консултирате с тях за това как да настроите работно пространство за вашия офис, да споделяте връзки и файлове през създаденото от вас работно пространство и като цяло да поддържате нещата организирани чрез сортиране на достъп на служителите чрез канали.

Microsoft Teams приложението на Microsoft прилича много на Slack, но в момента има един голям плюс в това, че някои от неговите премиум функции ще бъдат достъпни безплатно, за да помогнат на хората да се преместят в отдалечена работа. Повече информация за това как да се възползвате от предоставените безплатни функции ще намерите в линка към статията.

Trello е система за управление на задачи, фокусирана върху създаването на работни процеси и списъци със задачи. Безплатната версия позволява само до 10 екипни дъски, въпреки че ценообразуването е мащабируемо спрямо големината на бизнеса и потребителите, за до 5000 души.

Basecamp позволява на ръководителите на проекти да споделят своята работа и напредък със своите клиенти или гости. Безплатната версия на Basecamp поддържа до 3 проекта, 20 потребители и 1 GB пространство за съхранение, но ценообразуването на версията за бизнес е определено на $ 99, което позволява неограничени проекти и неограничени потребители, без да се налага такса за потребител.

Asana за малки групи от около 15 души, безплатната версия на Asana може да бъде билет за работа с множество проекти. Освен това работи като комуникационно приложение, което може да е идеално за някои по-малки групи, които обработват сложни задачи спрямо използването на Slack или Teams.

Приложения за управление на времето - Има редица добре познати приложения за управление на времето за тези, които искат да следят какво правят и кога го правят. Има iPhone/уеб приложение Hours. Има и Toggl и Everhour, които могат да бъдат интегрирани в софтуера за управление на проекти или чат.

Пакет от приложения на Google - За тези, които не искат да харчат прекалено много за поддържане на работата си, винаги има Google Drive и Hangouts и множество еквиваленти на приложения, които имаt офис работен пакет. Ясно е, че използването на Google не винаги може да се препоръча, особено за големи организации, където сигурността е от първостепенно значение, но все пак е опция, ако нямате куп чувствителна информация.

Дистанционна работа – Home office

Технологичната индустрия предприема стъпки да помогне в смекчаването на въздействието от COVID-19

Спазвайки препоръките и наредбите, голяма част от работодателите преобразуват работния процес, техните служители работят от дома, за да избегнат по-нататъшното разпространение на коронавируса, доставчиците на видеоконферентна връзка забелязват - и поне трима от тях предлагат безплатни телеконферентни услуги, за да насърчат отдалечената работа.

Базираната в Сан Хосе Cisco Systems Inc. в понеделник премахна ограниченията за време и ограниченията на потребителите за безплатни обаждания от Webex. Във вторник Google направи безплатната версия на своя продукт Hangouts Meet безплатен до 1 юли, като позволи безплатни разговори с до 250 участници, поточно предаване на живо за до 100 000 зрители и възможности за запис.

Двете оферти последваха примера на базирана в Сан Хосе, Zoom Video Communications Inc., която миналата седмица отмени 40-минутния лимит, който налага безплатни срещи с повече от двама участници.

"Тъй като повечето служители, преподаватели и студенти работят отдалечено в отговор на разпространението на COVID-19, ние искаме да дадем нашия принос в тази насока, за да им помогнем да останат свързани и продуктивни", каза генералният мениджър на G Suite Хавиер Солтеро.

Предвид разпространението на Коронавирус, компании като Google, Facebook и Microsoft предприемат отдалечена работа, за да запазят служителите си в безопасност, намалявайки възможността работниците им да се разболеят. Подобни препоръки са особено належащи, като се има предвид бързото разпространение и пандемиологично развитие в световен мащаб. Готовността на четири от най-големите компании да прилагат такива мерки, отразява гъвкавостта на съвременното работно място, Microsoft са разработили софтуер за дистанционно работа като Microsoft Teams. Следователно Google не закъсня и направи функциите на своя комуникационен софтуер "Google Hangouts Premium" безплатно за всички, за да направи работата и обучението от разстояние по-удобни.

Тъй като затварянето на училища вече се случва по подобие на Италия, в публикация в блога си Jennie Magiera, глобален ръководител на Google за въздействие върху образованието, Google for Education, заяви: „Прекарах повече от десетилетие в работа в училища като учител и администратор. Винаги, когато е имало събитие, вследствие на което училището да се затвори, намирах начин да гарантирам, че учениците не са загубили ценно време за учене. Ние наричаме това „дистанционно обучение“ и много учители, независимо дали работят във виртуално училище или са изправени пред уникално събитие, проучват как да го накарат да работи. В момента сме изправени пред подобно събитие. Притесненията за предаването на COVID-19 затварят училищата по целия свят и милиони ученици не могат физически да посещават училище."

Представяне на Стерео Ресивър Marantz NR1200 HEOS

Marantz NR1200 HEOS

Най-новият модел стерео усилвател на Marantz от серия NR Marantz NR1200 е вече на пазара. Marantz NR1200 HEOS е 2-канален стерео ресийвър с вградена безжична мултимедийна аудио технология HEOS. AirPlay, Bluetooth, Amazon Alexa voice control и всички функции на ресивър за домашно кино, но с висококачествен стерео усилвател.

Marantz анонсира нов тънък стерео мрежов ресивър, насочен към тези, които искат да надстроят телевизионния си звук от традиционна звукова лента, без да правят скока към многоканален AV ресивър. Marantz NR1200 е създаден от нулата като високоефективен двуканален ресивър, предоставящ уникалното звучене на Marantz, заедно с впечатляващата мощност от 75 вата на канал. И всичко това в корпус, по-тънък от кейс за компакт дискове.

Вътре Marantz NR1200 разполага с ново проектирана усилвателна секция, с отделни симетрични леви и десни усилватели. Те споделят централизирано захранване с независими намотки за всяка функция. Това означава, че силовият трансформатор е свързан независимо от веригите на усилвателя, предусилвателя, безжичния модул и предния дисплей, което би трябвало да подобри разделянето на каналите, да намали смущенията между отделните вериги и да помогне за запазване на чистотата на звука.

 

В допълнение новият стерео ресивър Marantz разполага с два отделни DACs на канал, увеличавайки динамичния диапазон и подобрявайки съотношението сигнал / шум, което според Marantz ще доставя по-ясен звук от източници с по-ниско качество. Що се отнася до входовете, Marantz NR1200 разполага с пет HDMI входа, плюс един HDMI изход с ARC, като всички поддържат най-новите AV стандарти, включително HDCP 2.3, 4K видео на 60Hz, 4: 4: 4 Pure Color и HDR съдържание (HDR10 / HLG). Въпреки че е стерео приемник, NR1200 автоматично ще смеси всички съраунд формати, без да има проблем със съвместимостта.

5 начина за използване на Digital Signage в ресторант

Вие имате ресторант и  търсите по-динамични начини за комуникация с клиентите си? Digital Signage е идеалният начин да направите това. От заведения за бързо хранене до заведения за изискано хранене; Digital Signage се превръща в начин да покажете менюто си. С ярки цветове и оптична яснота, възможността за едновременно показване на изображения и видео клипове, незабавна актуализация, толкова пъти, колкото искате, скоро ще станат стандартните изисквания, които клиентите Ви ще очакват. Но как ресторантът може най-добре да използва Digital Signage? Ще разгледам пет начина, по които можете да използвате Digital Signage във вашия ресторант.

  1. Като дигитално меню

Едно от основните приложения на дисплеите на Digital Signage е като екран с менюта. 74% от клиентите казват, че менюто да е лесно за четене е техният основен приоритет, а с възможностите за планиране менюто може да се развива през целия ден, за да отговарят на нуждите на клиентите. Има менюта за всеки бюджет, от рентабилни Network Digital Menu Boards с тесни рамки до премиум Android Advertising Displays с алуминиеви рамки. Някои ресторанти също са заменили традиционното си меню на входа  или прозореца  с дисплей за външна реклама Outdoor Advertising Display, за да покажат менюто на преминаващите отвън потенциални клиенти.

2. Екран на витрината
Едно от най-слабо използваните пространства, които ресторантите имат, са техните прозорци. Поради високото разположение, един прозорец може да бъде ключово рекламно пространство за бизнеса и ресторантите, и не бива да се пропуска тази потенциална възможност. Мониторите с висока яркост High Brightness и свръхвисока яркост Ultra High Brightness Monitors със сигурност ще привлекат вниманието на тези, които вървят. С нива на яркост, далеч над стандартния рекламен дисплей, тези екрани са предназначени да противодействат на яркостта на слънцето.

 3.В точката на продажба
Digital Signage е чудесен инструмент за продажба. Едно от най-ефективните приложения за Digital Signage е в ресторант за бързо хранене в момента. Проучванията показват, че в сравнение с други методи, POS рекламните дисплеи драматично увеличават признаването на марката и още по-добре 40% от купувачите казват, че Digital Signage може да промени това, което купува. С целенасочени реклами можете да повлияете на клиентите да правят импулсивни промени и допълнения в избора си в последния момент при закупуването.

4.За да поръчате храна
Една от най-големите тенденции, наблюдавани в сектора на QSR от последните няколко години, е инсталирането на нови хранителни павилиони за поръчки на храни в големи марки като McDonalds и KFC. С помощта на сензорни екрани клиентите могат да поръчват и плащат за храната си, има ползи от този метод за клиентите, както и за самите ресторанти. Процесът на поръчка е много по-бърз, по-опростен и по-ефективен за клиентите и сега фирмите могат да преразпределят персонала към други роли, вместо в касовия апарат. През следващите няколко години се очаква този вид технология да стане стандарт в ресторантите.

5.Като рекламен дисплей
Последният начин може да изглежда най-очевиден, но Digital Signage е чудесен начин за пускане на пазара и продажба на продукт. Имате специална промоция или нов елемент в менюто? Използвайте атрактивните  Android Advertising Displays около вашия ресторант, за да уведомите клиентите си. Доказано е, че Digital Signage създава увеличение на продажбите с над 30% и не е трудно да се разбере защо. Отпечатаните реклами в осветени рекламни пана могат да изглеждат статични, скучни и остарели в сравнение със свежия, ярък съвременен облик на дисплеите на Digital Signage. 68% от хората инициализират продукт показан на екран с висококачествен продукт.

Домашно кино Acoustic Energy 300, Earthquake и Marantz

Предлагаме система за домашно кино 7.1. с говорители Acoustic Energy, субуфер Earthquake, електроника на Marantz и Dune.

Ние разбираме, че всеки клиент е индивидуален в своите нужди, предпочитания и финансови възможности. Свържете се с нас за консултация и заедно ще конфигурираме вашата уникална система.

Система за домашно кино с всичко необходимо, за да получите оптимален звук. С тази система ще получите качество,  по-добър звук, както за филми, така и за слушане на музика.

Серията високоговорители на Acoustic Energy 300 позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома.

Компоненти:

Стоящи предни тонколони Acoustic Energy AE309 – 2 броя, букшелф (съраунд) тонколони Acoustic Energy AE300 – 4 броя, център Acoustic Energy AE307  – 1 брой, EARTHQUAKE MINIME-P10-V2 – 1 брой субуфер,  Marantz SR 6012 – ресийвър и медия плеър DUNE HD SOLO LITE 4K – 1 брой.

Едни от най–награждаваните високоговорители в Hi–Fi списанията са тонколоните на Acoustic Energy . Водещата английска марка може да осигури аудио решения за всяка стая, независимо дали за домашно кино, външно пространство, или фоново озвучаване. Тонколоните на Acoustic Energy са проектирани да възпроизвеждат звук възможно най-точно и са предназначени за клиенти, които са взискателни към качеството на звука и да слушат всеки звуков нюанс в музикатаAcoustic Energy ще се слеят идеално с всеки изискан интериор.

Acoustic Energy AE309 са стоящи предни колони от серията AE300 те са стилни, изработени от масивни MDF плоскости, снабдени с модерни драйвери и висококачествени кросоувъри, като дават по-ясни, естествени и динамични характеристики на звука.

Букшелф колоните Acoustic Energy AE300 възпроизвеждат, реален звук с високо качество, което ги прави подходящи за съраунд високоговорители към вашата аудио система и ще разкрият пред вас всяка капка детайл от филма.

В основата на всяко страхотно домашно кино стои централния говорител. Затова тук сме включили безкомпромисния Acoustic Energy AE307 от същата серия AE300 на Acoustic Energy, който е един от най-добрите централни говорители за домашно кино на пазара. Уверете се, че ще подбирате филми с наистина добри диалози.

Earthquake се превърна в лидер в решенията за домашно аудио. Компанията произвежда не само субуфери и усилватели, но съраунд високоговорители и тактилни преобразуватели.

Предлагаме Ви EARTHQUAKE MINIME-P10-V2 –  субуфер за домашно кино. От компактната серия MiniMe, с преден бас рефлекс, вместо стандартния за серията насочен надолу говорител. Позволява монтаж в мебел. Изключително подходящ за домашно кино. Вписва се идеално с всеки интериор.

Електроника

AV ресивър

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно кино   Marantz SR 6012 –  9.2 канален Full 4K Ultra HD мрежов AВ Ресийвър с HEOS, Dolby Atmos, DTS:X, Wi-Fi,  AirPlayпоказва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак,сресивъра Marantz ще ви вкара в центъра на случващото се.

DUNE HD SOLO LITE 4K

e мултимедиен плеър с  WI-FI, ETHERNET. Процесор- Sigma Designs SMP8758 чип от известния доставчик на висок клас мултимедийни процесори, с новата Dual Core ARM процесор (4x повече енергия, отколкото преди); Първият и единствен чип от Sigma Designs с 4K поддръжка, 4K видео възпроизвеждане: Decode 4K видео съдържание във всички популярни формати (включително H.265 10-битов).

Домашно кино PolkAudio, Kauber, Earthquake, Marantz

 

Предлагаме система за домашно кино с тонколони Polk Audio, субуфер Earthquake, ресивър за домашно кино на Marantz и плеър Dune, проектор Epson и екран Kauber.

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане. За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Polk Audio разполага с широка гама от продукти за нуждите на всеки меломан, като същевременно продължава да расте и да създава иновативни аудио решения. Polk Audio се превърна в лидер в решенията за домашно аудио. Polk Audio може да осигури аудио решения за всяка стая, независимо дали за домашно кино, външно пространство, или фоново озвучаване.

Системата се състои от най-добрите компоненти на Polk Audio и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Компоненти:

Polk Audio TSx 440 стоящи колони – 2 броя, център Polk Audio CSi6Earthquake FF-12 за невероятен бас,  Kauber Red Label – BF 260 за истинско кино изживяване, Проектор Epson EH-TW6100W, ресийвър  Marantz NR1607 и медиен плеър  DUNE DUO BASE 4K.

Колони

Предлагаме Ви прекрастно решения за домашно кино от  Polk Audio TSx 440  –  висококачествени стоящи СТЕРЕО колони, които идеално се допълват с центъра на Polk Audio CSi6.

Серията ви позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома.

Earthquake FF-12

12” субуфер за домашно кино. Преден бас рефлекс. Подобрява значително звука , като в същото време се слива незабележимо с декора. Изключително подходящ за домашно кино.

 

Електроника – AV ресивър

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно кино на   – 7.2-канален с Ultra HD Network Audio/Video Surround Receiver, Wi-Fi, Bluetooth, Apple, AirPlay, and Dolby Atmos показва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак, от Marantz ще ви вкара в центъра на случващото се.

 

DUNE DUO BASE 4K

DUNE DUO BASE 4K е пълен медиен плейър 4K, базиран на известния чип HiPower SMP8758 от Sigma Designs, с професионално качество на картината, съвременни функции за възпроизвеждане на мултимедия, разширени възможности за свързване и интегриране.

Екран и проектор

И за финал ще добавим към системата  Kauber Red Label – BF 260 и Epson EH-TW6100W.

Kauber Red Label – BF 260  са електрически разгъващи се прожекционни екрани, предназначени за монтаж предимно на окачени тавани.

Екрана на Kauber Red Label – BF 260 е подходящ за домашно кино с вграден радио конрол, с дистанционно и Somfy мотор. Съвременно качество на картината съвместимо с мултимедийния проектор за домашно кино Epson EH-TW6100W. Разполага с Full HD оптимизираната оптична система на Epson, за да осигури най-добрата яснота и острота във всяко Full HD изображение с много повече детайли и по-добра яркост.