Кабелите TRU вече и на българския пазар

4.8/5 - (6 votes)

tru-cablesМарката TRU

Марката TRU е собственост на FCS – водещо име на световния пазар за доставка на кабели за всякакви приложения. FCS е официален партньор на световната асоциация CEDIA и има дългогодишен опит в доставката на кабели в цял свят. Продуктите на FSC са предпочитани от водещи специалисти в аудио-видео бранша и домашната автоматизация. Марката TRU е създадена на базата на опита на FSC за да предложи пълна гама висококачествени продукти за професионални инсталации и за клиенти, които търсят гарантирано качество. Продуктите на TRU вече се предлагат и на българския пазар от Alex Aduio Video.

Продукти

TRU е новата гама високопроизводителни кабели за аудио-визуални системи, домашна и сградна автоматизация. Кабелите на TRU са одобрени от CEDIA и имат широко приложение както за домашна употреба, така и за професионални инсталации – аудио-видео, сградно управление, осветление, охрана и др.

Продуктите на TRU са разработени с мисъл за бъдещето. Продуктовата гама включва следните серии:

  • TruSound – широка гама кабели за колони
  • TruHome – комбинирани кабели с широко приложение за стрийминг на цифрово съдържание в дома (модел HA5 включва в едно тяло следните кабели – 1 x Black Coaxial Cable 1 x White Coaxial Cable 1 x Grey Cat 6 UTP 1 x Violet Cat 6 UTP 1 x Blue Cat 5E UTP)
  • TruLAN серия – Cat-5E, Cat-6 и Cat-7 кабели
  • TruVision – коаксиални кабели за цифрова телевизия
  • TruLighting – кабели за контрол на системи KNX, Lutron, Simmtronic, Mode
  • TruSecurity – кабели за охранителни системи
  • HDBaseT сертифициран Cat 5E кабел, позволяващ дистрибуция на HD видео, аудио, 100BaseT Ethernet, захранване и контрол по един кабел. Full HD, 3D и 2K и 4K некомпресирано видео по мрежата.

Качество и производителност

В производството на кабелите TRU се използват най-добрите материали, а производствения процес е гарантира оптимална производителност, която да позволи на техниката да работи с максимума от възможностите си. Кабелите TRU са първия избор при окабеляване Вашата аудио-видео система или домашна автоматизация.

 

За други модели, моля свържете се с нас!