Triluminos дисплей от Sony

3.5/5 - (4 votes)

Цветове с емоция

Целият ви живот можеше да премине без да видите цветове като тези – от тучното зелено на Амазония до свежото синьо на Тихия океан – вече можете да видите всеки нюанс, понеже той наистина присъства на екрана на телевизора чрез Triluminos – една технология на Sony, която е единствена по рода си.

Цветове, каквито никога не сте виждали на екранSony Triluminous 2

Ще се почувствате по-добре и освежени, докато гледате как океанът леко мие пясъчните брегове. Вижте цветове, които са толкова реалистични, че ще се чувствате сякаш сте там. Дисплеят Triluminos пресъздава истинските, естествени нюанси на цветовете – като трудни за възпроизвеждане червени, зелени и сини нюанси. Лицата също изглеждат по-добре с богати и реалистични тонове на кожата.

 

 Как става това

Sony Triluminous 3Този панел на телевизор от ново поколение прави цветовете по-чисти, по-отличаващи се и им придава по-добро усещане за дълбочина. Всичко се основава на интелигентна технология за задно осветяване, дисплеят Triluminos пресъздава повече тонове и текстури от стандартното LED задно осветяване – за цветове, каквито никога преди не сте виждали на екран.

 

Вдъхнете нов живот на видеоклипове и снимкиSony Triluminous 4

Изживейте повторно всички онези скъпи моменти, но този път в богати и жизнени цветове. Вижте как всички видеоклипове и снимки от фотоапарата или камерата си от Sony се връщат към живот на дисплей Triluminos – дайте на тези скъпоценни спомени цветовете и отчетливостта, които заслужават.

 

Източник: sony.bg