THX режими за съраунд озвучаване

5/5 - (1 vote)

THX Advanced Speaker Array (ASA) пресъздава 5.1 студио съраунд звук в дома Ви чрез цифрово преконфигуриране на съраунд каналите за вида медия, която използвате в дадения момент. ASA е налично при всички THX сертифицирани ресивъри и позволява лесна настройка на един и същ говорител за озвучаване на филми, музика или игра.

Какво е THX ASA?

Озвучаването на даден филм, музикален албум или видео игра се извършва в студиа с различни условия и с различни конфигурации за тонколоните. Дилемата? Как да откриете универсално решение за слушане на различни видове съдържание без физически да местите говорителие. THX дава решение на този проблем като предоставя следние режими на слушане:

thx-listening-modes-cinema-400x300

THX Cinema Mode (режим “Филм”)

Пресъздава атмосферата на киносалон чрез позициониране на 5,1 микс, който да ви потопи в саундтрака на филма.

 

 

thx-listening-modes-games-400x300

THX Games Mode (режим “Игра”)

Разпределя звукови ефекти и диалог, генерирани от играта към точното “място на екшъна” за постигане на истинско 360-градусово гейминг изживяване.

 

thx-listening-modes-music-400x300THX Music Mode (режим “Музика)

Емулира реална студио среда, като премества на 5.1 звуковия микс малко по-назад от точката на слушане. По този начин се постига усещане за пространственост, а Вие сте в центъра на звукозаписната сесия.

THX Surround EX

Декодира трети съраунд канал от традиционните два, създавайки още по-завладяващо усещане за пространственост.