Sony 4K Ultra HD TV: Бъдещето е днес

5/5 - (1 vote)

4K Ultra HD

 

Помните ли първия път, когато видяхте качеството на картината с висока детайлност? Беше нещо специално, нали? Но това е нищо в сравнение с първият път, когато срещате 4K Ultra HD.

X9 – гигантски скок в качеството на изображението

Sony X9Потопете се в свят на реалистична детайлност и истински цветове. Телевизорът X9 4K Ultra HD прави това, което гледате, по-реално с картина с над 8 милиона пиксела (разделителна способност 3840 x 2160) – това е четири пъти по-висока детайлност от Full HD. Погледнете екрана отблизо – картината е толкова гладка, че е трудно да се различат отделните пиксели.

 

 

Подобрете всичко, не изпускайте нищоSony 4k X-Reality

Включете вашия телевизор и скоро ще видите разликата. Независимо дали е Blu-ray филм, онлайн видеоклип или просто любимото ви телевизионно предаване, 4K X-Reality PRO усилва картината до почти 4K разделителна способност. Каквото и да гледате, интелигентна технология за картината анализира и изчиства изображенията, изостря детайлите и обогатява цветовете, така че да можете да се насладите на картина, надминаваща Full HD.

 

Цветове, които никога не сте виждали на екран

С дисплей Triluminos, уникален за Sony, ще се наслаждавате на по-широка гама цветове с увеличено усещане за дълбочина. Цветовете са толкова завладяващи, че ще се чувствате сякаш сте вътре в картината. Вижте всеки ярък цвят на екрана 4K Ultra HD с 8 милиона пиксела. Насладете се на трудни за предаване изумрудено зелени цветове и океанско синьо. Кожните нюанси също изглеждат по-естествени; вижте разликата в някое усмихнато лице.

Sony Triluminous

 

Чуйте повече, усетете повечеSony Magnetic Fluid Speaker

Разработени първоначално чрез астрономическата програма на НАСА, а сега уникални за Sony, тънките високоговорители Magnetic Fluid във вашия телевизор осигуряват ясен и силен звук. Високоговорителите са проектирани да намаляват изкривяването на звука, когато силата му е висока или ниска, така че, независимо дали става въпрос за прошепнат диалог или за кънтящи експлозии, резултатът е чист звук, който ви разтърсва.

 

Добре свързани

Sony SmartТелевизорът ви предлага повече, отколкото се вижда на пръв поглед. Поставете своя смартфон с NFC функционалност срещу предоставеното дистанционно управление с функционалност за едно докосване, за да дублирате* дисплея на смартфона без забавяне на вашия телевизор 4K. Вградената Wi-Fi® функционалност ви дава възможност да сърфирате в интернет удобно от креслото си. Вижте какво се предлага в Sony Entertainment Network. Има много филми по заявка, музика и телевизионни предавания – всичко това ви очаква на вашия телевизор.

 

 

От обектива до всекидневната

Горди сме, че водим 4K революцията, като променяме начина, по който игралните филми се заснемат, редактират и гледат в целия свят. Първите високобюджетни холивудски продукции вече се заснемат с помощта на нашата новаторска F65 CineAlta 4K видео камера, като режисьорите вече започват да осъзнават възможностите на технологията 4K.

Също така сме монтирали цифрови прожектори 4K за над 12 500 екрана в кина по целия свят, като така даваме възможност на публиката да се наслаждава на развлечението на големия екран с невиждана детайлност и качество. Нашата гама от продукти за домашни развлечения 4K – от 4K приемници до системи за домашно кино 4K и 4K Blu-ray Disc™ плейъри – внасят пълното удоволствие от 4K във вашата всекидневна.

Sony Cinema

Източник: sony.bg