Samsung Smart TV

5/5 - (1 vote)

LED телевизорите Samsung Series 8 са едни от най-модерните телевизори до момента. Със страхотни функции като Smart Interaction, можете да сте сигурни, че няма да Ви бъде скучно дори за секунда. Samsung Smart TV ангажира вниманието Ви във футуристично забавление без каквито и да било усилия. А за да се насладите на функциите още повече, разполагате с превъзходно качество на картината, впечатляващ дисплей и цвят, с който изживяването наистина си заслужава.

Най-модерният начин за управление на Вашия Smart TV

С революционна система за разпознаване на гласови команди и интуитивно улавяне на движенията, телевизорът Samsung Smart TV приковава вниманието Ви във футуристично забавление без никакво усилие. Когато искате да се отпуснете, но не можете да намерите дистанционното управление, трябва да кажете само “Hi TV” или да помахате с ръка и телевизорът F8000 ще Ви даде възможност да зададете разнообразни гласови команди като смяна на канала или усилване или намаляване на звука.

main-visual

 

Samsung Smart TV е винаги актуален

Samsung Smart TV е винаги актуаленВ този бързо променящ се свят е трудно винаги да бъдете в крак с последните технологии. Smart Evolution премахва този проблем, като Ви помага
да поддържате своя Smart TV актуализиран винаги. Лесно инсталираният чипсет надгражда основните компоненти на Вашия телевизор, за да гарантира, че всяка година се наслаждавате на най-модерното забавление, без да се налага да купувате друг телевизор.

* Комплект Evolution, продава се отделно.
* Подобренията, които предлага комплектът Evolution са ограничени до годината на издаване и наличието на приложения.
* Реалните резултати може да варират и да зависят от спецификациите и хардуерните ограничения.
* Комплектът Smart Evolution е показан с илюстративна цел. Различава се от външния вид на продукта.

Революционно спортно изживяване, без да се налага да напуснете удобния си диван

Искало ли Ви се е някога да върнете назад голът, който току-що сте изпуснали? Или да споделите вълнението си с приятел или член на семейството? Режимът “Футбол” Ви дава възможност за това чрез използване на един-единствен пряк път. Той ще Ви свърже с приятелите
Ви чрез Social TV или ще превърти удара, като дори подобри картината и звука, за да Ви потопи в настина всепоглъщащо забавление.

Революционно спортно изживяване, без да се налага да напуснете удобния си диван

Портал към революционно забавление

Бъдете там, където е действието. Smart Hub на Samsung създава най-добрата среда за ултра модерно забавление. С мигновен достъп до приложения, видео и музика, никога няма да се чувствате самотни. Наслаждавайте се на страхотни приложения от Вашия Samsung Smart TV.
Бъдете в центъра на Вашия социален кръг, благодарение на социалната страница на Smart Hub и вижте любимите видеоклипове на приятелите
Ви чрез Facebook и Twitter. Можете дори да получавате достъп до снимки, видеа и клипове на всички съвместими устройства като компютри или фотоапарати.

* снимката на екрана е за илюстрация и може да не отразява действителния потребителски интерфейс.
* възможно е съдържание, ТВ услуги и функции да не са налични за всички региони и територии.

 

Социални

Най-популярно съдържаниеmf05.social.2

Бъдете в центъра на Вашия социален кръг, благодарение на социалната страница на Smart Hub. Социалната страница Ви дава възможност да видите видеоклиповете на приятелите Ви от Facebook и Twitter и дори да осъществявате видеоразговори чрез Skype.

Приложения

Изборът се основава на предишните Ви предпочитания за гледане

Насладете се на всички приложения, които можете да очаквате от телевизор Samsung Smart TV, като ги изтеглите чрез Samsung Apps. Ще можете да съхранявате всичките си любими приложения на страницата Приложения.

mf05.apps.1

 

 

Снимки, видеа и музика

Изборът се основава на предишните Ви предпочитания за гледанеmf05.photos.8

Allshare на Samsung създава безжична домашна мрежа, за да се насладите на съдържание от съвместими устройства, като например компютър или фотоапарат. Вече можете лесно да споделяте съдържание, от снимки и видеа до музика, на Вашия телевизор Samsung Smart TV.

 

Източник. samsung.bg