Функционалности на cloud софтуерът за отдалечен контрол

Предимства

CMS е софтуерът за управление е cloud базиран, използвайки сървърите на Amazon и Netflix с гарантирана стабилност, позволява централизирано управление на екраните, независимо колко са и къде се намират. Чрез софтуерът за управление, изготвяте и променяте съдържанието на екраните, без да се налага физически достъп до устройствата, не се налага допълнително действие от страна на служителите. Получавате пълната свобода да управлявате екраните, кога да се включват и изключват, сила на звука всякакви други опции, за които стандартните конвенционални телевизори изискват допълнителни действия. За избор на професионални екрани и дисплеи за реклама, както и за всякакви съвети при избор на решение, не се колебайте да се свържете с нас

Мигновено публикуване

Разработихме специалния инструмент „Мигновено публикуване“, за да помогнем за оптимизиране процеса на актуализиране. Сега всеки може да изпрати съдържание от своя компютър или лаптоп на екраните си за няколко секунди в 3 лесни стъпки:

1. Изберете ориентацията на вашия екран

2. Плъзнете и пуснете медийните си файлове
3. Изберете екраните, които искате да актуализирате, и кликнете върху „Публикуване“

Наистина е толкова лесно!

Многозоново оформление

Използвайте медийните си файлове, за да създадете зонови оформления на екрана.

Проектирайте свои собствени уникални оформления в пейзажна или портретна ориентация с различни зони за вашите изображения, видео клипове, текст и уеб страници на живо. Можете да качите свое собствено фоново изображение или да добавите в специални зони, които показват час, дата, местна прогноза за времето или дори телевизия на живо.

Поддържани медийни файлове:
Изображения - JPG, GIF, PNG
Видео - AVI, MPG, MP4, MOV
Аудио - MP3
Допълнително - PDF, Word документи (DOC, DOCX), презентации на PowerPoint (PPT, PPTX), таблици на Excel (XLS, XLSX), HTML5

Персонализиран фон и шрифтове

Персонализирайте всичко с лекота

За максимална последователност на марката можете да изберете точни цветове от палитрата или HEX код, за да промените фона, подвижен текст, статичен текст, час и дата. Можете също да използвате поддържани персонализирани шрифтове също за вашите статични текстови зони.

Плейлисти по график

Показвайте каквото искате, когато искате

След като създадете своя Плейлист и изберете екраните или плеърите, които искате да актуализирате, можете или да публикувате незабавно, или да изберете вашето време и дати в бъдеще, за да се показва вашето съдържание. Така например по време на сутрешните часове можете да зададете меню за закуска, което да се показва и след обяд да се показва общо меню. Можете да планирате съдържание, колкото напред във времето искате.

Многоекранна синхронизация

Добавете изкусна синхронизация за „Уау“ моменти

Синхронизирайте съдържанието си на множество екрани или плейъри, които са свързани в една и съща мрежа. Има два различни стила на синхронизиране; можете да постигнете ефекта на едно голямо изображение или видео от множество екрани / плейъри едновременно или да пускате едно и също съдържание и да преминете в перфектен унисон.

Движещи се текст зони / RSS

Използвайте движещи се текстове за да покажете вашите съобщения.

Добавете напълно персонализирано съобщение с движещ се текст, за да доставяте свои собствени съобщения. Можете да промените посоката, скоростта, размера и цвета на вашия текст и цвета и прозрачността на фона. Ако искате да предоставяте повече „живи“ новости на екрана си, можете да използвате RSS емисия за актуалните новини наоколо.

Дистанционни команди

Контрол отвсякъде по света.

Освен че можете да актуализирате съдържанието на вашите екрани дистанционно от всяка точка на света, My Signage Portal също ви предоставя много повече контрол над екрана. Изпращайте команди за рестартиране на вашите екрани, форматиране на вътрешната памет, спиране и стартиране на възпроизвеждане на съдържание, коригиране на силата на звука на екрана; почти всичко, което можете да направите с дистанционното управление. Без значение къде се намирате в момента, можете да запазите пълен контрол над вашия екран.

Управление на потребителските права

Управлявайте правата вашите потребители.

Създавайте и управлявайте колкото искате потребителски акаунти. Можете да зададете колко достъп да имат вашите потребители и до кои функции, както и да ги ограничите в други области. Например можете да разрешите на рецепционист да променя поздравителното съобщение на екран в зоната на рецепция, но да го блокирате да качва съдържание или да променят каквото и да било на други екрани в сградата.

Доклади

Получавайте актуални доклади от вашите потребители, екрани или плеъри.

My Signage Portal съхранява всяко действие, извършено в CMS - както от потребители, така и от екрани / плеъри. От преглед на текущото състояние на екрана до проверка кой последно е обновил плеъра. За вашето спокойствие се съхраняват отчети за действия на потребители и екрани / плеъри, които могат да бъдат експортирани като разширени таблици в Excel.

Показване на уеб страници на живо

Добавете уебсайтовете си към отделните зони на екрана.

Добавянето на уеб страници към вашите оформления отваря свят на нови възможности. Показвайте емисии на социалните медии, уебсайта на вашата компания или дори уеб емисия на живо от софтуер на трети страни. Можете да зададете времена за опресняване на вашите уеб страници, така че те винаги да остават актуални или дори да показват множество уеб страници в една и съща зона.

Показване на живо предаване

Добавяне на жива HDMI или VGA връзка към оформлението на екраните.

Ако имате съвместим медиен плеър, можете да покажете емисия на живо от външен източник. Така, ако искате да покажете телевизия на живо в оформлението си, можете просто да свържете ТВ приемник към вашия плеър чрез HDMI, който след това е свързан към екрана. Не е задължително да е просто телевизия на живо; може да бъде свързан всеки източник чрез HDMI или VGA, като компютър или охранителна камера.

Сензорно оформление

Създайте собствено съдържание за сензорен екран.

Проектирайте, внедрявайте и взаимодействайте със собственото си съдържание за сензорни екрани! Използвайте бутони, за да "докоснете" страниците си заедно, докато запълвате страници с ваши изображения, видео клипове, галерии и интерактивни уеб страници. Можете дори да стартирате приложения за Android с едно натискане на бутон от списъка си за оформление. Разположете своето Съдържание с докосване навсякъде по света и изживейте взаимодействие на съвсем ново ниво.

 

 

 

Ако се интересувате от професионални екрани и дисплеи за дигитална реклама, заедно с Вас можем да изберем най-добрите решения, независимо от конкретната спецификация и изисквания, оставете екраните да работят за Вас. Нашата мисия е да Ви предложим решение базирано на Вашите нужди, без да се влияем от общоприетите ограничения. Ние предлагаме уникални решения за всеки от Вас.

На разположение сме за консултации по телефон, e-mail и посещения на място.