Презентационна техника – КЛЮЧЪТ ЗА ДОБРАТА КОМУНИКАЦИЯ

5/5 - (1 vote)

Презентационна техника – КЛЮЧЪТ ЗА ДОБРАТА КОМУНИКАЦИЯ

Презентационна техника – ежедневно на пазара се появяват нови технологии, а заедно с тях се въвеждат и нови практики що се отнася до корпоративното и даже академичното презентиране и водене на конференции.
Бивайки запознати с модерната презентационна техника ще бъдете способни да помогнете на вашата организация да комуникира по-ефективно. Като цяло размерът на вашия бизнес диктува размера на вашите нужди от аудио/видео конференции и презентационна техника, но не винаги. Независимо дали сте малка технологична фирма или голяма компания с множество местоположения, една система от висок клас изградена чрез модерна презентационна техника е важна за вашият имидж и нуждата ви да се свързвате с отдалечени служители. За съжаление обаче, няма едно определено решение, което да работи за всички, изграждането на една система включва доста фактори, които естествено ние от Alex Audio Video можем да подредим по приоритетност.
Една аудио конферентна система например, обвързана с презентационна техника не трябва да е прекалено екстравагантна, даже въобще. Единен прост, но висококачествен цифров пулт (също може да бъде наречен и миксер/смесител) поставен на конферентната маса, заедно със свързани към него микрофони и вътрешно озвучаване в залата е всичко, което е необходимо, що се отнася до презентационна техника за постигане на прилична физическа конферентна дейност. Това е много по-професионално, отколкото да се сгушите около нечий мобилен телефон или да крещите в стаята.

Презентационна техника

Презентационна техника – ОНЛАЙН ВИДЕО КОНФЕРЕНЦИЯ

Пандемичните условия и навлизането на много нови дигитални платформи за онлайн видео комуникация са нагледен пример за това как да използвате многобройните възможности на различните видове презентационна техника за изграждането на висококачествена и надеждна видеоконферентна връзка. Ако имате офиси, разпръснати на национално ниво, бързо ще осъзнаете, че е изключително важно всички служители да останат свързани по време на пандамични времена, а това може да бъде постигнато само чрез качествена видеоконферентна система изградена чрез правилната презентационната техника. Alex Audio Video има дългогодишен опит в изграждането на професионални видеоконферентни системи, но въпреки това екипът ни продължава да следи всички развития и нововъведения за да може да е винаги в крак с времето и да е наясно с новата презентационна техника на пазара.
Чрез една добра конферентна система и качествена и умна презентационна техника, ще можете да провеждате успешна видеоконференция с вашите служители дори от техните бюра, други конферентни зали или пък от офиси намиращи се на всяко друго място с изградена мрежова връзка. Всичко се предава чрез презентационна техника поточно във видео с висока разделителна способност и качествено аудио в реално време. Системите за видеоконферентна връзка, които проектираме и изграждаме, обикновено варират от прости конферентни зали или дори класни стаи, до сложни корпоративни комуникационни системи.

Презентационна техника

Презентационна техника – ОБОРУДВАНЕ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИОННА СИСТЕМА

Днешната удобна за потребителя презентационна техника прави видеоконференцията по-лесно от всякога, при повечето системи имате възможността да се свържете направо от вашия настолен компютър или пък мобилно устройство. Но понякога се налага да излезете извън границите на вашия настолен компютърен монитор или пък изключително малкият екран на мобилно ви устройство. Когато се наложи да уголемите картината, качествената презентационна техника и оборудването за видеоконферентна връзка ще ви помогне да пренесете важните видеоконференции и тяхното съдържание с висока разделителна способност на големия екран, което пък ще ви позволява да достигнете до по-голяма аудитория с още по-голямо въздействие. Що се отнася до провеждането на физически видеоконференции, има определена презентационна техника, която трябва да притежавате.
За малки помещения, които обслужват до 10 човека в много от случаите един висококачествен телевизор над 50 инча би ви свършил работа, но дори при тези условия ще се нуждаете от друга презентационна техника, като подвижен тролей, базово озвучаване, конферентна уеб камера и така нататък. Естествено не трябва да забравяме и за всички други малки детайли и тънкости, които са важни аспекти, като правилният избор на кабели, и качествената калибрация на системата спрямо помещението. Както може би вече сте се досетили, дори при малките конферентни системи има много фактори, които трябва да бъдат добре обмислени при използването на презентационна техника.

Презентационна техника

Презентационна техника – БЕЗ КОМПРОМИСИ

Що се отнася до страхотната презентационна техника, на която ние се доверяваме при проектирането и изграждането на качествени конферентни системи, било то малки, среди или пък дори много големи, тя е винаги е най-добрата, най-новата и най-добре проучената. Ние вярваме, че не трябва да се правят компромиси, когато става въпрос за провеждането на наистина качествена и ефективна комуникация, и точно заради това при изграждането на конферентни системи ние използваме усъвършенствани видео технологии и презентационна техника, за които е сигурно, че ще осигурят най-високото качество, и консумират до 50 процента по-малко честотна лента (bandwidth) от алтернативите на пазара. Ползваме и най-съвременни конферентни видео камери, на лидери в индустрията като Logitech, които поддържат непрекъснато изживяване в цялата стая без слепи зони на зрително поле. Още един важен фактор, който трябва да бъде взет под внимание при изграждането на система и избирането на правилната презентационна техника е избора на качествени микрофони с широк обхват на звука и технология за намаляването на страничният шум, както и лесна за ползване аудио система с добър миксер, добър усилвател и способни високоговорители, които естествено да бъдат поставени на правилните за тях позиции в едно помещение. Всъщност много голям процент от правилното ползване на презентационна техника се крие в нейното правилно позициониране.

Презентационна техника

Презентационна техника – КАКВО ТОЧНО ТЪРСИТЕ?

Когато нашите клиенти искат да проектират своето презентационно съдържание на качествен екран за проекции ние веднага знаем, че професионалните екрани на KAUBER са правилният избор, но освен качествен екран терминът „презентационна техника“ обикновено загатва и нуждата от проектор. Всъщност това е най-традиционната комбинация за водене на презентации в което и да е дадено помещение и е изключително добре позната, както на корпоративния свят така и на академичното общество. Epson например е марка, на която можем да се доверим, що се отнася до решение за проектор.
„Презентационна техника“ всъщност може да включва доста неща:
– Системи за автоматизация на стая със сензорен екран, контролиращи всичко – от включване на дисплеи до свързване на вашия лаптоп до регулиране на осветлението в стаята.
– Оперативна съвместимост, която се интегрира с базирани на стандарти видео телефони, базирани на компютър видео решения и системи за теле присъствие на трети страни
Има и варианти за цялостни системи “всичко в едно”, включително всичко необходимо за инфраструктурата изградена от презентационна техника.

При интерес от Ваша страна, наш специалист ще Ви даде безплатна информация относно избора на презентационна техника, както и цялостно изграждане на системи, можете да се свържете с нас чрез нашата контактна форма или на телефон +359 887 434 333

Презентационна техника
Audiovisual Production Atlanta SEC Conference

Презентационна техника – КЛЮЧЪТ ЗА ДОБРАТА КОМУНИКАЦИЯ

Презентационна техника – ОНЛАЙН ВИДЕО КОНФЕРЕНЦИЯ

Презентационна техника – ОБОРУДВАНЕ ЗА ПРЕЗЕНТАЦИОННА СИСТЕМА

Презентационна техника – БЕЗ КОМПРОМИСИ

Презентационна техника – КАКВО ТОЧНО ТЪРСИТЕ?