Контролирайте всичко в стаята всяко устройство с iOS, Android или специализиран екран. Платформата за управление позволява да се проектират и поддържат усъвършенствани, лесни за ползване системи за управление на екрани, проектори, светлини, Blu-Ray и DVD плейъри, HVAC, всяка AV система и др.

Learn more about Kramer Control >

Независимо дали са мултиекранни презентации или видеоконференции, решенията на Kramer предлагат надеждност, гъвкавост и модерна технология за превключване и преоразмеряване на екрана, дори и автоматично откриване на включен сигнал.

Learn more about Kramer Presentation Solutions >

Подобрете производителността по време на срещите, като улесните безжично представяне и споделяне на съдържание от всяко устройство на всяко устройство и на основния дисплей. Kramer VIA Wireless Collaboration & Presentation Solutions предлагат 4K презентация на участниците в срещата с усъвършенствани инструменти за сътрудничество за всяко пространство за срещи, включително споделяне пълният екран на устройствата, редактиране на документи в екип в реално време и функции на интерактивна бяла дъска.

Learn more about Kramer Wireless Collaboration >

Сега IT мениджърите могат лесно да управляват множество AV мрежи от всяка точка на света чрез прост уеб-базиран интерфейс. Kramer Network е софтуерно решение за управление на предприятието, което ви позволява да конфигурирате, маршрутизирате и контролирате всяко включено в мрежата или IP-базирано AV устройство (вкл. Dante ™) от всяка една точка в мрежата.

Learn more about Kramer Network >

Срещата лице в лице често е най-добрият начин да свършим нещата. Тази лесна за използване платформа за планиране на заетостта на стаите улеснява намирането и резервирането на точната стая. Системата предлага пълна интеграция с Exchange™, Office 365™ and Google Apps

Конферентна Зала

Лесно се свързвате, представяте и работите съвместно, кабелно или безжично, с всяко устройство, независимо от размерите на залата.

Качествен Звук

Всичко участници в срещата са завладени от висококачествен, чист, ясен звук и разбираем говор.

Лесно Управление

Лесно контролирайте всичко в стаята през IP от всяка точка на света!

Свързаност на устройства

Презентирайте с 4K резолюция от всяко устройство, редактирайте документи в реално време, превърнете основният дисплей в бяла дъска и др.

Лесно Включване

Независимо дали желаете да ползвате кабел или безжична връзка, лесно се свързвате от всяко място в стаята.

Незабавно Включване

Можете да стартирате своята презентация незабавно - жично или безжично - с най-съвременна технология за превключване и мащабиране.