Android Рекламни Екрани (19″-55″)

  • Служители с минимални технически познания могат да актуализират дисплеите с помощта на USB plug and play.
  • Автоматичният таймер за захранване на екрана ви позволява да настроите времето за включване и изключване на дисплея, така че екранът да се използва само когато е необходимо.
  • Няма външни бутони или достъпни портове, така че клиентите не могат да се намесят.
  • Софтуерът за планиране ви позволява да показвате различно съдържание в различни дни и часове на деня.
  • Екраните за монтаж на стена, се доставят с безплатна стойка специално подбрана за модела.
  • Свободностоящият рекламен дисплей се предлага с интегрирани колела, така че екранът да може да се движи лесно.
  • Екраните могат да бъдат свързани в Интернет мрежа, така че да могат да се актуализират дистанционно, а на екрана могат да се показват и повече мултимедийни зони.

Описание

Удобството на лесното включване (Plug & Play)

Plug and Play

Дисплеите за реклама с Android се предлагат с вграден HD медиен плейър, който ви позволява да ги актуализирате с помощта на USB памет. Заредете вашите снимки и видеоклипове на USB памет, след това ги поставете на дисплея, който ще копира файловете във вътрешната му флаш памет. След като премахнете картата с памет, екранът ще започне да възпроизвежда снимки и видеоклипове в непрекъснат цикъл.

Превъртане на текст

Ако искате, можете също да покажете текстово съобщение в стил „тикър лента” в долната част на екрана, за да ви помогне да предадете посланието си или да подчертаете конкретни промоции или оферти. Това също е чудесно, когато се използва като динамично подаване на "тикър лента", показващо приветствено съобщение.

Проектиран за обществени пространства

Дисплеите за реклама с Android са снабдени с LCD панел разработен за търговски цели с LED подсветка. Те имат способността да работят 24/7 над 70 000 часа. Могат да се използват както в ландшафтен, така и в портретен режим, нямат бутони, контроли, лога или брандиране и да са много по-ярки от LCD панелите на домашни телевизори или компютърни монитори. Закалено стъкло на екрана, заоблени ъгли, стоманен корпус със супер тънък профил и алуминиева обшивка добавят към завладяващата естетика на екраните, но и предпазват вътрешните компоненти от потенциални повреди.

Таймер на захранването

Екологичният таймер на захранването ви позволява да задавате дневно или седмично време за включване и изключване на екрана. Възможността за включване и изключване автоматично означава, че екранът се използва само когато е необходимо; подобряване на екологичната Ви ефективност и разходи за енергия.

Софтуер за безплатно планиране

За по-нататъшно използване на дисплеите за реклама с Android идват с безплатен софтуер за планиране и показване на различно съдържание в различно време на деня, както и настройка на продължителността на изображението и ефектите на прехода. Например, един ресторант може да създаде три дневни графика; менюто за закуска сутрин, обедното меню в следобедните часове и вечерно меню. Ако Ви се струва сложно, можете да актуализирате екрана директно, без да използвате софтуера през USB. За да изтеглите софтуер за планиране, кликнете  тук.

Опционално обновяване на мрежата

Срещу малка такса можете да надстроите екрана си, за да бъдете в мрежа, което ви позволява дистанционно да обновявате съдържанието си чрез LAN, WiFi или 3G. За да научите повече за нашата Digital Signage CMS система кликнете ТУК

IPS Panel

Освен че имат яркост от 450cd / m², много по-ярка от домашния телевизор, търговските IPS панели показват точно качеството и дълбочината на изображението при ултра широк ъгъл на наблюдение 178 °. Няма никакво отклонение в точността на цветовете и няма отклонение в съотношението на контраста при широк ъгъл. От ярка слънчева светлина до най-трудната среда на осветление тези дисплеи са проектирани да възпроизвеждат и поддържат крайната цветова температура за реалистични изображения. Панелът е оптимизиран и за монтаж в пейзажна или портретна ориентация.

Множество входове

Спецификации

Content missing