8″ Рекламен екран с вграден термометър и лицево разпознаване

 • Лицево разпознаване.
 • Автоматизирана безконтактна проверка на температурата.
 • Лесна интеграция със съществуваща система за контрол на достъпа.
 • Детекция за наличие на предпазна маска.
 • Аларма при отчитане на висока температура и признаци на треска.
 • Възможност за добавяне на дезинфектант за ръце.
 • Сертифициран от CE, FCC & ROHS
 • Служители с минимални технически познания могат да актуализират дисплеите с помощта на USB plug and play.
 • Автоматичният таймер за захранване на екрана ви позволява да настроите времето за включване и изключване на дисплея, така че екранът да се използва само когато е необходимо.
 • Няма външни бутони или достъпни портове, така че клиентите не могат да се намесят.
 • Софтуерът за планиране ви позволява да показвате различно съдържание в различни дни и часове на деня.

Описание

8" Рекламен екран с вграден термометър и лицево разпознаване

Лицево разпознаване с висока сигурност
С 99,7% точност на идентификация, това решение може да се използва и като система за чек-аут / офис, складове и други места, които се нуждаят от сигурност на достъпа. Можете дори да създадете бял и черен списък, за да контролирате и ограничите достъпа, както и да съхранявате всички записи в сградата. Регулирайте нивата на защита на идентификацията от използване на снимката на лична карта до висок военен стандарт, като използвате 3D сканиране на лице и проверка на телесната температура.

Синхронизира се със съществуващите системи
Използвайки интерфейса за връзка, това решение може да бъде интегрирано със съществуващите системи за врати или пропуски. Използвайки включения софтуер, можете да определите условия за влизане като приемлив температурен диапазон, проверка за наличие на маска и специфично влизане или ограничения от потребителя.
Автоматизирана безконтактна проверка на температурата
Използвайки технологията за термично изобразяване Melexis, заедно с охлаждащи вентилатори за максимална точност, това цялостно решение може да отчита температурата на потребителя и да показва резултатите за 1,8 секунди, дори ако те носят маска. Автоматизираната природа на тази система не само ефективно намалява ръчния труд, но също така означава, че е напълно безконтактна, което е от първостепенно значение в днешния свят.
8" Рекламен екран с вграден термометър и лицево разпознаване
Решение "Всичко в Едно"
Това е пълна система до ключ, състояща се от 24/7 IPS панел, оптични камери за разпознаване на лица с двойна леща, модул за термоизображение, индикационна лампа, опционално RFID / NFC интеграция и дори софтуер за контрол, запис и наблюдение на всички функционалност.
8" Рекламен екран с вграден термометър и лицево разпознаване
8" Рекламен екран с вграден термометър и лицево разпознаване

Произведени във Великобритания
Този продукт е проектиран, разработен и произведен във Великобритания. Ако вашият проект има някакви специални изисквания и се нуждаете от индивидуално решение, моля свържете се с нас за повече подробности как можем да отговорим на вашите нужди.

Свободно стоящи дисплеи с висока яркост

Спецификация

Spec Sheet