Свободно стоящи дисплеи с висока яркост

  • Свободно стоящи дисплеи с много висока яркост
  • Перфектна видимост, дори при пряка слънчева светлина.
  • Служители с минимални технически познания могат да актуализират дисплеите с помощта на USB plug and play.
  • Автоматичният таймер за захранване на екрана ви позволява да настроите времето за включване и изключване на дисплея, така че екранът да се използва само когато е необходимо.
  • Няма външни бутони или достъпни портове, така че клиентите не могат да се намесят.
  • Софтуерът за планиране ви позволява да показвате различно съдържание в различни дни и часове на деня.
  • Екраните могат да бъдат свързани в Интернет мрежа, така че да могат да се актуализират дистанционно, а на екрана могат да се показват и повече мултимедийни зони.

Описание

Свободно стоящи дисплеи с висока яркост
Екологичният таймер на захранването ви позволява да задавате дневно или седмично време за включване и изключване на екрана. Възможността за включване и изключване автоматично означава, че екранът се използва само когато е необходимо; подобряване на екологичната Ви ефективност и разходи за енергия.
Свободно стоящи дисплеи с висока яркост
Опционално обновяване на мрежата
Срещу малка такса можете да надстроите екрана си, за да бъдете в мрежа, което ви позволява дистанционно да обновявате съдържанието си чрез LAN, WiFi или 3G. За да научите повече за нашата Digital Signage CMS система кликнете ТУК

Перфектна видимост при пряка слънчева светлина
Свободно стоящите дигитални постери с висока яркост, са предназначени за приложения при пряка слънчева светлина, като например дисплеи на витрини. С яркост от 2500 cd / m² те са 10 пъти по-ярки от битовите екрани.

Свободно стоящи дисплеи с висока яркост
Съвременен контрол на температурата
Вътрешната климатична система позволява постоянно използване на екраните при пряка слънчева светлина. Вътрешните вентилатори поддържат панелите и другите вътрешни компоненти при оптимална работна температура, осигурявайки дълъг и надежден живот на вашите екрани.
Свободно стоящи дисплеи с висока яркост
Свободно стоящи дисплеи с висока яркост

Произведени във Великобритания
Този продукт е проектиран, разработен и произведен във Великобритания. Ако вашият проект има някакви специални изисквания и се нуждаете от индивидуално решение, моля свържете се с нас за повече подробности как можем да отговорим на вашите нужди.

Свободно стоящи дисплеи с висока яркост

Спецификация

Spec Sheet

Content missing