Професионални тъч екрани за POS

  • Професионални тъч екрани за POS
  • 10 Точков тъч панел, позволяващ гъвкавост и свобода на работа.
  • PCAP капацитивен тъч сензорен екран, прецизно и леко докосване, позволяващо лекота на работа.
  • Не се изисква свързване към външен компютър или сървър.
  • Вграден Android медия плейър, позволяващ използването на екрана като търговски таблет.
  • Проектиран да работи 24/7, отговаряйки на всички търговски нужди.
  • Позволява използването на собствен тъч софтуер, или използването на cloud базиран портал, за управление и директно ембедване на уеб портал и онлайн магазин.
  • За разлика от обикновенните потребителски таблети, този професионален екран е снабден със стандартни отвори за монтаж VESA.

Описание

Професионални тъч екрани за POS
Предвиден за търговска употреба 24/7
Изградени с панел и компоненти с търговски клас, тези дисплеи са проектирани да работят 24/7 при постоянна употреба, за разлика от домашните таблети, които използват вътрешни батери.
Панелът също има живот над 70 000 часа непрекъсната употреба.
Могат да се инсталират и в хоризонтална или вертикална ориентация.
10 Точков тъч екран - Професионални тъч екрани за POS
Наличието на до 10 сензорни точки позволява по-голямо разнообразие на приложения от всякога. Този вид функционалност ви позволява да манипулирате изображения, да увеличавате мащаба, както и много други. Това също така позволява няколко потребители, взаимодействащи с екрана наведнъж.
Професионални тъч екрани за POS
Професионални тъч екрани за POS

Тъч CMS

Можете да стартирате свой собствен софтуер от интегрирания Android, или да се възползвате от нашата удобна система за управление в Touch Cloud, която ви дава контрол докато създавате, внедрявате и докосвате вашето собствено съдържание на екрана. Първо, вие създавате свои персонализирани оформления с нашия удобен за употреба софтуер, който не изисква познания за кодиране за да се използва. След това разгърнете съдържанието от вашия компютър директно до екраните с няколко докосвания за секунди. Сега всичко което ви остава, е да оставяте вашето съдържание да говори за вашата марка, компания, услуга или продукт.

 

Android медия плейър
Интегрираният мултимедиен плейър за Android осигурява супер бърза скорост на обработка за подобрена комуникация с CMS. Също така ви позволява да показвате уебсайтове на живо. Това може да бъде всичко - от уеб портал на живо от трета страна до вашата страница в социалните медии. Ако искате, можете също да стартирате свой собствен софтуер, ако вече имате CMS решение.
Професионални тъч екрани за POS
Професионални тъч екрани за POS

Спецификация

Content missing