Професионални свободно стоящи дисплеи за външна употреба

  • Служители с минимални технически познания могат да актуализират дисплеите с помощта на USB plug and play.
  • Автоматичният таймер за захранване на екрана ви позволява да настроите времето за включване и изключване на дисплея, така че екранът да се използва само когато е необходимо.
  • Няма външни бутони или достъпни портове, така че клиентите не могат да се намесят.
  • Софтуерът за планиране ви позволява да показвате различно съдържание в различни дни и часове на деня.
  • Екраните за монтаж на стена, се доставят с безплатна стойка специално подбрана за модела.
  • Свободностоящият рекламен дисплей се предлага с интегрирани колела, така че екранът да може да се движи лесно.
  • Екраните могат да бъдат свързани в Интернет мрежа, така че да могат да се актуализират дистанционно, а на екрана могат да се показват и повече мултимедийни зони.

Описание

Професионални свободно стоящи дисплеи за външна употреба

Видим на слънчева светлина
Яркостта на екрана е от ключово значение при използването на Outdoor Digital Signage,  външните дисплеи за цифрова реклама използват панели с висока яркост (2,500cd / m²) и са 8 пъти по-ярки от стандартния LCD панели, за да позволят лесно четене при пряка слънчева светлина (22 инчов модел / m²).

Удароустойчив
Външният корпус на  дисплеите за монтаж на открито са направени от мека стомана, както и от термично закалено стъкло. Контролите и отворите са скрити и не са достъпни за минувачите.

Водоустойчив Дисплей
Подходящ за най-суровите външни условия. Дисплеят е проектиран със здрав и защитен от корозия външен корпус. Корпусът има степен на защита IP65, което означава, че е защитен от прах и всякакви други външни климатични условия.

Контрол на температурата
Дисплеите за външен монтаж Digital Signage, могат да работят на топло и студено и са в състояние да управляват вътрешните си климатични условия. Вградената климатична инсталация, може да бъде пригодена, така че дисплеят да работи на оптимално ниво при всеки климат.
Професионални свободно стоящи дисплеи за външна употреба
Професионални свободно стоящи дисплеи за външна употреба
Екологичният таймер на захранването ви позволява да задавате дневно или седмично време за включване и изключване на екрана. Възможността за включване и изключване автоматично означава, че екранът се използва само когато е необходимо; подобряване на екологичната Ви ефективност и разходи за енергия.

Дисплеите за реклама с Android са снабдени с LCD панел разработен за търговски цели с LED подсветка. Те имат способността да работят 24/7 над 70 000 часа. Могат да се използват както в ландшафтен, така и в портретен режим, нямат бутони, контроли, лога или брандиране и да са много по-ярки от LCD панелите на домашни телевизори или компютърни монитори. Закалено стъкло на екрана, заоблени ъгли, стоманен корпус със супер тънък профил и алуминиева обшивка добавят към завладяващата естетика на екраните, но и предпазват вътрешните компоненти от потенциални повреди.

Ако искате, можете също да покажете текстово съобщение в стил „тикър лента” в долната част на екрана, за да ви помогне да предадете посланието си или да подчертаете конкретни промоции или оферти. Това също е чудесно, когато се използва като динамично подаване на "тикър лента", показващо приветствено съобщение.
Професионални свободно стоящи дисплеи за външна употреба

Спецификация

Content missing

Също може да ви хареса…