Преносим екран на батерии

  • Лесно преносим екран на колела с вградена издръжлива батерия, разполагаща с повече от 12 часа автономна работа.
  • 700cd/m² осветеност на екрана.
  • Перфектна видимост, дори на силно осветени места.
  • Устойчиви на почерняване при дълготрайна употреба.
  • Перфектна видимост, при висока осветеност.
  • Служители с минимални технически познания могат да актуализират дисплеите с помощта на USB plug and play.
  • Автоматичният таймер за захранване на екрана ви позволява да настроите времето за включване и изключване на дисплея, така че екранът да се използва само когато е необходимо.
  • Няма външни бутони или достъпни портове, така че клиентите не могат да се намесят.
  • Софтуерът за планиране ви позволява да показвате различно съдържание в различни дни и часове на деня.
  • Екраните могат да бъдат свързани в Интернет мрежа, така че да могат да се актуализират дистанционно, а на екрана могат да се показват и повече мултимедийни зони.

Описание

Преносим екран на батерии

Сензор за околна светлина
Дисплеят има сензор за светлина, който променя яркостта на екрана в зависимост от околната осветеност, като осигурява най-подходящата яркост в зависимост от околната среда.

Преносим екран на батерии
Plug and Play
Дисплеите за реклама с Android се предлагат с вграден HD медиен плейър, който ви позволява да ги актуализирате с помощта на USB памет. Заредете вашите снимки и видео клипове на USB памет, след това ги поставете на дисплея, който ще копира файловете във вътрешната му флаш памет. След като премахнете картата с памет, екранът ще започне да възпроизвежда снимки и видео клипове в непрекъснат цикъл.
Дигитална преносима дъска
Изпъкнете от тълпата с тази иновативна дигитална дъска. За да достигнат вашите послания до повече минувачи, вече не е необходим захранващ кабел, решение което отваря един цял свят от нови възможности. Вградената литиево-полимерна батерия революционизира начина, по който можете да използвате дигитални табели. Това търговско решение с тънък дизайн, Ви осигурява повече от 12 часа автономна работа.
Преносим екран на батерии
Устойчиви на почерняване при дълготрайна употреба
Стандартните LCD панели изложени на пряка слънчева светлина, страдат от дефект на почерняване. Тези дисплеи използват специален панел с висока яркост, който може да издържи на повърхностни температури до 110 ° C, без да има опасност от потъмняване на екрана.
Преносим екран на батерии
Висящи двустранни екрани

Произведени във Великобритания
Този продукт е проектиран, разработен и произведен във Великобритания. Ако вашият проект има някакви специални изисквания и се нуждаете от индивидуално решение, моля свържете се с нас за повече подробности как можем да отговорим на вашите нужди.

Свободно стоящи дисплеи с висока яркост

Спецификация

Spec Sheet

Content missing