Мрежови професионални дисплеи за заведения 32″-55″

  • Служители с минимални технически познания могат да актуализират дисплеите с помощта на USB plug and play.
  • Автоматичният таймер за захранване на екрана ви позволява да настроите времето за включване и изключване на дисплея, така че екранът да се използва само когато е необходимо.
  • Няма външни бутони или достъпни портове, така че клиентите не могат да се намесят.
  • Софтуерът за планиране ви позволява да показвате различно съдържание в различни дни и часове на деня.
  • Екраните за монтаж на стена, се доставят с безплатна стойка специално подбрана за модела.
  • Свободностоящият рекламен дисплей се предлага с интегрирани колела, така че екранът да може да се движи лесно.
  • Екраните могат да бъдат свързани в Интернет мрежа, така че да могат да се актуализират дистанционно, а на екрана могат да се показват и повече мултимедийни зони.

Описание

Plug and Play

Дисплеите за реклама с Android се предлагат с вграден HD медиен плейър, който ви позволява да ги актуализирате с помощта на USB памет. Заредете вашите снимки и видеоклипове на USB памет, след това ги поставете на дисплея, който ще копира файловете във вътрешната му флаш памет. След като премахнете картата с памет, екранът ще започне да възпроизвежда снимки и видеоклипове в непрекъснат цикъл.
Мрежови професионални дисплеи за заведения 32"-55"

Актуализиране през интернет

Актуализирането на вашите Професионални дисплеи е изключително лесно; свързват се към мрежата, чрез Wi-Fi или с помощта на Ethernet кабел. Можете да използвате готови шаблони или да качите свое собствено медийно съдържание. Не се изисква специална инсталация на софтуер, можете да актуализирате екраните си от всяка точка на света само с интернет връзка.

Дисплеи с минимален борд

Професионалните дисплеи с минимален борд отстрани позволява на менюто ви да заеме централно място. Когато няколко професионални дисплеи с менюта се поставят един до друг, се визуализира безпроблемно изображение, благодарение на по-тънките ръбове и превъзходната прецизност.

Таймер на захранването

Екологичният таймер на захранването ви позволява да задавате дневно или седмично време за включване и изключване на екрана. Възможността за включване и изключване автоматично означава, че екранът се използва само когато е необходимо; подобряване на екологичната Ви ефективност и разходи за енергия.

1 година безплатен суфтуерен лиценз

Първата година при тези професионални дисплеи, софтуерният лиценз се поддържа напълно безплатно. Не плащате нищо за 12 месеца и получавате пълен неограничен достъп до софтуера, както и техническа поддръжка през целия период. Има опция и за закупуване на 3 годишен софтуерен лиценз.

Многоекранна синхронизация


Можете да синхронизирате дисплеите с цифрово меню на няколко, ако те са свързани към една и съща мрежа. Това е идеално решение за дисплеите намиращи се над касите за пазаруване.
Мрежови професионални дисплеи за заведения 32"-55"

IPS Panel

Освен че имат яркост от 450cd / m², много по-ярка от домашния телевизор, търговските IPS панели показват точно качеството и дълбочината на изображението при ултра широк ъгъл на наблюдение 178 °. Няма никакво отклонение в точността на цветовете и няма отклонение в съотношението на контраста при широк ъгъл. От ярка слънчева светлина до най-трудната среда на осветление тези дисплеи са проектирани да възпроизвеждат и поддържат крайната цветова температура за реалистични изображения. Панелът е оптимизиран и за монтаж в пейзажна или портретна ориентация.

Множество входове

Спецификации

Content missing

Също може да ви хареса…