Екрани с висока яркост

  • Екрани с висока яркост.
  • 1500cd/m² осветеност на екрана.
  • Видим на слънчева светлина.
  • Устойчиви на почерняване при дълготрайна употреба.
  • Перфектна видимост, при висока осветеност.
  • Служители с минимални технически познания могат да актуализират дисплеите с помощта на USB plug and play.
  • Автоматичният таймер за захранване на екрана ви позволява да настроите времето за включване и изключване на дисплея, така че екранът да се използва само когато е необходимо.
  • Няма външни бутони или достъпни портове, така че клиентите не могат да се намесят.
  • Софтуерът за планиране ви позволява да показвате различно съдържание в различни дни и часове на деня.
  • Екраните могат да бъдат свързани в Интернет мрежа, така че да могат да се актуализират дистанционно, а на екрана могат да се показват и повече мултимедийни зони.

Описание

Професионални екрани с изключително висока яркост
Екологичният таймер на захранването ви позволява да задавате дневно или седмично време за включване и изключване на екрана. Възможността за включване и изключване автоматично означава, че екранът се използва само когато е необходимо; подобряване на екологичната Ви ефективност и разходи за енергия.
Екрани с висока яркост

Съвременен контрол на температурата
Вътрешната климатична система позволява постоянно използване на екраните при пряка слънчева светлина. Вътрешните вентилатори поддържат панелите и другите вътрешни компоненти при оптимална работна температура, осигурявайки дълъг и надежден живот на вашите екрани.

Екрани с висока яркост
Опционално обновяване на мрежата
Срещу малка такса можете да надстроите екрана си, за да бъдете в мрежа, което ви позволява дистанционно да обновявате съдържанието си чрез LAN, WiFi или 3G. За да научите повече за нашата Digital Signage CMS система кликнете ТУК
Екрани с висока яркост
Видим на слънчева светлина
Яркостта на екрана е от ключово значение при използването на Digital Signage, нашите дисплеи за цифрова реклама използват панели с висока яркост (1,500cd / m²) и са 5 пъти по-ярки от стандартния LCD панели, за да позволят добра видимост дори при слънчева светлина.
Професионални екрани с изключително висока яркост

Произведени във Великобритания
Този продукт е проектиран, разработен и произведен във Великобритания. Ако вашият проект има някакви специални изисквания и се нуждаете от индивидуално решение, моля свържете се с нас за повече подробности как можем да отговорим на вашите нужди.

Свободно стоящи дисплеи с висока яркост

Спецификация

Spec Sheet

Content missing