Висящи двустранни екрани

  • Двустранен дизайн за двойно повече внимание
  • 700cd/m² осветеност на екрана.
  • Перфектна видимост, дори на силно осветени места.
  • Устойчиви на почерняване при дълготрайна употреба.
  • Перфектна видимост, при висока осветеност.
  • Служители с минимални технически познания могат да актуализират дисплеите с помощта на USB plug and play.
  • Автоматичният таймер за захранване на екрана ви позволява да настроите времето за включване и изключване на дисплея, така че екранът да се използва само когато е необходимо.
  • Няма външни бутони или достъпни портове, така че клиентите не могат да се намесят.
  • Софтуерът за планиране ви позволява да показвате различно съдържание в различни дни и часове на деня.
  • Екраните могат да бъдат свързани в Интернет мрежа, така че да могат да се актуализират дистанционно, а на екрана могат да се показват и повече мултимедийни зони.

Описание

Висящи двустранни екрани

Съвременен контрол на температурата
Вътрешната климатична система позволява постоянно използване на екраните при пряка слънчева светлина. Вътрешните вентилатори поддържат панелите и другите вътрешни компоненти при оптимална работна температура, осигурявайки дълъг и надежден живот на вашите екрани. В допълнение, тези двустранни екрани са с ултра тънък дизайн.

Висящи двустранни екрани
Устойчиви на почерняване при дълготрайна употреба
Стандартните LCD панели изложени на пряка слънчева светлина, страдат от дефект на почерняване. Тези дисплеи използват специален панел с висока яркост, който може да издържи на повърхностни температури до 110 ° C, без да има опасност от потъмняване на екрана.
Двустранен дисплей за витрина
Привлечете вниманието на минувачите с екран, който се вижда ясно навън дори на слънчева светлина. След като сте привлекли клиентите си вътре, можете да използвате втората част на дисплея, обърнат навътре, за да подсилите допълнително посланието си.
Висящи двустранни екрани
Plug and Play
Дисплеите за реклама с Android се предлагат с вграден HD медиен плейър, който ви позволява да ги актуализирате с помощта на USB памет. Заредете вашите снимки и видео клипове на USB памет, след това ги поставете на дисплея, който ще копира файловете във вътрешната му флаш памет. След като премахнете картата с памет, екранът ще започне да възпроизвежда снимки и видео клипове в непрекъснат цикъл.
Висящи двустранни екрани
Висящи двустранни екрани

Произведени във Великобритания
Този продукт е проектиран, разработен и произведен във Великобритания. Ако вашият проект има някакви специални изисквания и се нуждаете от индивидуално решение, моля свържете се с нас за повече подробности как можем да отговорим на вашите нужди.

Свободно стоящи дисплеи с висока яркост

Спецификация

Spec Sheet

Content missing