Високо ефективни рекламни дисплеи

  • Високо ефективни Android рекламни дисплеи.
  • 700cd/m² осветеност на екрана.
  • Устойчиви на почерняване при дълготрайна употреба.
  • Перфектна видимост, при висока осветеност.
  • Служители с минимални технически познания могат да актуализират дисплеите с помощта на USB plug and play.
  • Автоматичният таймер за захранване на екрана ви позволява да настроите времето за включване и изключване на дисплея, така че екранът да се използва само когато е необходимо.
  • Няма външни бутони или достъпни портове, така че клиентите не могат да се намесят.
  • Софтуерът за планиране ви позволява да показвате различно съдържание в различни дни и часове на деня.
  • Екраните могат да бъдат свързани в Интернет мрежа, така че да могат да се актуализират дистанционно, а на екрана могат да се показват и повече мултимедийни зони.

Описание

Високо ефективни рекламни дисплеи
Android Media Player
Екраните разполагат с интегриран медиен плейър за Android, който ви позволява да надстроите до мрежова версия, без да се нуждаете от допълнителен хардуер. Можете също така да инсталирате приложения за Android на трети страни, ако е необходимо.
Високо ефективни рекламни дисплеи
Опционално обновяване на мрежата
Срещу малка такса можете да надстроите екрана си, за да бъдете в мрежа, което ви позволява дистанционно да обновявате съдържанието си чрез LAN, WiFi или 3G. За да научите повече за нашата Digital Signage CMS система кликнете ТУК

700cd / m² Яркост
Предназначен за силно осветени пространства като магазини в търговски центрове. Почти три пъти по-ярки от стандартни битови  екрани или монитори, което прави позволява на съдържанието ви наистина да се откроява в тълпата.

Високо ефективни рекламни дисплеи
Устойчиви на почерняване при дълготрайна употреба
Стандартните LCD панели изложени на пряка слънчева светлина, страдат от дефект на почерняване. Тези дисплеи използват специален панел с висока яркост, който може да издържи на повърхностни температури до 110 ° C, без да има опасност от потъмняване на екрана.
Високо ефективни рекламни дисплеи
Високо ефективни рекламни дисплеи

Произведени във Великобритания
Този продукт е проектиран, разработен и произведен във Великобритания. Ако вашият проект има някакви специални изисквания и се нуждаете от индивидуално решение, моля свържете се с нас за повече подробности как можем да отговорим на вашите нужди.

Свободно стоящи дисплеи с висока яркост

Спецификация

Spec Sheet

Content missing