Телевизор Samsung QE85Q900R

Телевизор Samsung  QLED 8K Smart TV Q900R (65″, 75″, 85″)

Категории: , Етикети: , , Brand: SAMSUNG

Описание

QLED 8K, перфектна реалност

QLED 8K, перфектна реалност

* Действителният продукт може да се различава от показаното изображение. Моля, виж нашата продуктова галерия.

Потопи се в истинска 8K резолюция

Samsung QLED 8K Q900R те отвежда в една почти безкрайна дълбочина на реализъм, сякаш преминаваш наживо през всяка сцена, изживявайки всеки детайл толкова прецизно, че почти можеш да го докоснеш. Това е съвсем ново измерение на качество на картината със супер висока резолюция.

Спираща дъха резолюция от 33 милиона пиксела

Какво точно е 8К резолюция? Това е свръх висока резолюция, 4 пъти по-голяма от 4K UHD и 16 пъти по-голяма от FHD. С повече от 33 милиона пиксела, Samsung QLED 8K Q900R ти дава невероятно зрително изживяване без пиксели. Това е реална 8K резолюция.

Спираща дъха резолюция от 33 милиона пиксела

Почувствай по-голямата дълбочина

Усети разстоянието по съвсем нов начин. Високата резолюция на Samsung QLED 8K Q900R ти показва дори малките детайли във всяка картина, като дава по-голяма дълбочина и те потапя още по-дълбоко в една нова 8K реалност.

И всичко, което гледаш, е толкова реално

Samsung QLED 8K Q900R осигурява яснотата, която очакваш, на по-голям екран, без видими пиксели, независимо колко близо си до телевизора. Само радостта от чистата и неустоима реалност.

Квантов процесор 8K

Самият процесор на Samsung

С изключителната технология на компанията Samsung QLED 8K Q900R използва изключително усъвършенствана интелигентност, за да превърне съдържание с ниска резолюция в почти 8K качество на картината. Оптимизира звука, съответства на нивото на яркост в стаята ти и дори ти препоръчва популярно съдържание и информация чрез гласови команди.

Quantum Processor 8K

8K AI мащабиране

Превърни в 8K това, което обичаш.

Със силата на изкуствения интелект Samsung QLED 8K Q900R може да подобри качеството на съдържанието ти за по-добри детайли, да намали шума и да подсили ефектите. Наслади се на ясни и прецизни изображения с качество на картината на ниво 8K.

8K AI мащабиране

*Супер резолюция за машинно самообучение (MLSR): различни видове източници и резолюции до 8K качество на картината, като обработва чрез машинно създадени формули.

Оптимизиран звук

Интелигентният двигател зад Samsung QLED 8K Q900R автоматично анализира всяка картина, като осигурява най-добрия звук, който да съответства напълно. Независимо дали става въпрос за важен диалог в любимия ти филм или за най-голямата игра на годината, ще получиш възможно най-оптимизирания звук. Все едно си там.

Оптимизиран звук

Изчистеното съдържание

Телевизионното забавление никога няма да бъде същото. Получи желаното лично от теб съдържание само с гласа си. Просто кажи какво искаш.

Изчистеното съдържание

Ambient Mode

В изкуствения интелект се крие повече от просто качеството на картината. Samsung QLED 8K Q900R се адаптира към теб и всичко наоколо. Съчетай цвета на фона на телевизора със стената си, като просто избереш от различни варианти за стена. Превърни своя телевизор в част от околния интериор.

* Спецификацията за услугата Ambient Mode и графичният потребителски интерфейс варират според модела и региона. ** Характеристиките на фона на Ambient Mode могат да варират в зависимост от средата, в която е инсталиран телевизорът, включително, но не само, дизайни, шарки и/или цветове на стени.

Ambient Mode

Q HDR 8K

Изцяло нова светлина с по-широк диапазон на тъмно и светло.

С 8K резолюция технологията HDR става още по-добра. Samsung QLED 8K Q900R ти показва подробности, които не би могъл да си представиш, скрити в най-тъмните и най-светлите сцени. Виж HDR, точно както са имали предвид режисьорите. Сега това е истинско 8K HDR изживяване.

Q HDR 8K
Direct Full Array Elite

Direct Full Array Elite

Direct Full Array Elite акцентира дори и на най-малките детайли, като контролира директно всеки отделен светлинен елемент. Виж тъмните зони по-тъмни, а светлите – по-светли.

цветен обем 100%

цветен обем 100%

Samsung QLED 8K Q900R предоставя 100% обем на цветовете. Това означава, че виждаш точни и по-богати цветове при всякаква светлина.

Виж картината, а не телевизора

Виж сам как Samsung QLED 8K Q900R може да подобри твоето зрително изживяване с неговата фина елегантност и стил.

Виж картината, а не телевизора

Всеки аспект на дизайна. Дизайн с майсторска изработка.

Всеки аспект на дизайна. Дизайн с майсторска изработка.

* Действителният продукт може да се различава от показаното изображение. Моля, вижте нашата продуктова галерия.

One Invisible Connection

Сега всичко, включително и захранващият кабел, може да се управлява от един почти невидим кабел. Новата невидими връзка ти позволява да запазиш устройствата си извън полезрението, като ги свържеш с One Connect Box. Време е да оформиш своето пространство със Samsung QLED 8K Q900R.

Едно дистанционно

Интелигентен начин да се насладиш на смарт телевизия

Стигни до своите забавления по-бързо, по-лесно и интелигентно. Имаш личен асистент, който е на твое разположение, дистанционно управление и център за управление на всички устройства. Търси по-малко, гледай повече. Да се насладиш на телевизията никога не е било по-лесно.

Интелигентен начин да се насладиш на смарт телевизия

* Изображенията се симулират и са само за илюстрация. Външният вид и спецификациите на дизайна, които не засягат работата на устройството, могат да бъдат променяни без предизвестие. * Интелигентната услуга и графичният потребителски интерфейс (GUI) могат да се различават според модела и региона. * Всички устройства трябва да бъдат в една и съща мрежа и се изисква връзка с интернет. * Необходим е абонамент за Netflix стрийминг.

SmartThings

SmartThings

SmartThings превръща телевизора в сборна точка за домашните смарт устройства. Позволява ти да управляваш и наблюдаваш своя смарт дом по интелигентен начин.

*Устройствата, съвместими със SmartThings варират според региона.**Услугата и интерфейса (GUI) варират според региона.***Възможно е тази функция да е
Мобилна настройка

Мобилна настройка

Включи телевизора от мобилния си телефон. Повечето стъпки могат да се извършат автоматично, използвайки информацията от телефона.

Steam Link

Steam Link

За държави извън UG

Играй игри на големия екран с висококачествени графики и скорост. Приложението Steam Link позволява да пускаш игрите без необходимост от отделен сет топ бокс.

Едно дистанционно устройство

One Remote Control

Откривай, свързвай и управлявай свързаните устройства с едно дистанционно. Лесно за намиране, лесно за използване.

* Действителният продукт и дистанционното устройство може да се различават от показаното изображение.