Телевизор Samsung QE82Q60R

Телевизор Samsung QLED 4K Smart TV Q60R

Предлага се в размери : 43″, 49″, 55″, 65″, 75″ 82

Описание

Потопи се в милиард цветни нюанса

Потопи се в милиард цветни нюанса

С QLED започва реалността

100% обем на цветовете чрез Qunatum Dot

Цветовете са реални, точно както трябва да бъдат. С уникалната технология с квантови точки на Samsung QLED разгръща обема на цветовете до пълните 100%, за да ти представи реалистични цветове в тъмни или ярки сцени.

С QLED започва реалността

Гледай истински HDR във всеки един момент

Quantum HDR

Виж какво се крие в мрака и се взирай дълбоко в оттенъците на цветовете. Квантовият HDR анализира сцената кадър по кадър и настройва осветлението, така че да възпроизведе уникалната яркост на всеки отделен момент.

Гледай истински HDR във всеки един момент

Виж голямата картина

Всичко става реалистично на по-голям екран. Ще преживееш всеки гол, ще усетиш всеки взрив и ще бъдеш в центъра на събитията. Ще си още по-близо от това.

Виж голямата картина

Всичко това се задвижва от мощен процесор

Quantum Processor 4K

Изживей усещането с Quantum Processor 4K процесор на QLED. Той използва собствен уникален алгоритъм за ъпскейл, за да предостави по-ясни картини, като същевременно настрои яркостта на екрана и звука така, че да подхождат на помещението и сцената на екрана. Мощният процесор на QLED предоставя подобрена разделителна способност и невероятно изживяване.

Всичко това се задвижва от мощен процесор

Неосезаем дизайн, осезаемо въздействие

Дизайнът на телевизора не трябва да отвлича вниманието ти от това, което гледаш. Неосезаемият дизайн на QLED се отличава с рамка, която фокусира погледа ти върху картината и го привлича към това, което е наистина важно.

Неосезаем дизайн, осезаемо въздействие

Настройки на фона

QLED използва снимка на стената ти, за да възпроизведе образа върху екрана. Така перфектно се слива с декора.

Защриховани кръгове

QLED усеща заобикалящите го цветове в стаята и ги съчетава в красив дизайн на екрана.

Моно мат

Прилагай различни филтри, за да преобразиш пред погледа си снимките си в красиви произведения на изкуството.

Светеща решетка

Специално осветление за специални поводи. Избирай измежду много възможности, например неон, и разнообрази пространството наоколо.

QLED прави всичко с лекота

Smart Hub и One Remote

QLED става още по-интелигентен със Smart Hub и One Remote на Samsung. Те предоставят цялото съдържание в ръцете ти – от приемника, до конзолата за игри, приложения и телевизия на живо. Достатъчно е само едно.

QLED прави всичко с лекота

Изгради интелигентен дом с QLED

SmartThings

Действително интелигентен дом, пригоден към твоя живот. Благодарение на вградената функция на Samsung SmartThings QLED може да се свърже с твоите IoT устройства и сензори. Можеш да палиш лампите, да провериш какво има в хладилника и дори да управляваш прахосмукачката робот.

Изгради интелигентен дом с QLED

AirPlay 2

QLED сега за първи път работи с Apple. Чрез вградения AirPlay 2 можеш да стриймваш или споделяш съдържание от Apple устройства на голям екран. Лесно показвай видеоклипове, музика, снимки и още от своя iPhone, iPad и Mac на своя QLED

 

Също може да ви хареса…