Телевизор Samsung QE58Q60T

Телевизор Samsung QLED 4K Smart TV Q60T (2020)

Предлага се в размери : 43″, 50″, 55″, 58″, 65″, 75″ 85

Описание

Следващото ниво на качество на картината

Следващото ниво на качество на картината

Милиард нюанси с точен цвят

100% обем на цвета с Quantum Dot

Технологията Quantum Dot предоставя нашата най-добра картина досега. Със 100% обем на цветовете, Quantum Dot превръща светлината в спиращи дъха цветове, които остават точни на всяко ниво на яркост.

Милиард нюанси с точен цвят

Правилният цветен тон за всяка сцена

Dual LED

Технологията с двойна LED подсветка адаптира цветния тон спрямо настроението на съдържанието, така че да можеш да го гледаш по начина, по който е било предназначено да бъде видяно.

Правилният цветен тон за всяка сцена

Твоят нов домашен офис

Remote Access

Свърши офисната работа на телевизора вкъщи. Дистанционният достъп ти позволява да споделиш безжично дисплея на компютъра си на телевизионния екран. Можеш дори да включиш отдалеченo твоя офисен компютър за достъп до файлове или работа с документи, като използваш Microsoft Office 365 — всичко това от комфорта на твоя диван.

Твоят нов домашен офис

Гледай картината, не телевизора

Дизайн без рамка от 3те страни

Красив и елегантен дизайн, който те води към най-чистата картина. Създаден в минималистичен безрамков стил, независимо откъде го гледаш, той поставя нови стандарти, за да се насладиш на най-увлекателното ни кино изживяване досега.

Гледай картината, не телевизора

Декорирай пространството си с любими снимки

Ambient Mode

Когато показваш любимите си снимки на телевизионния екран, самият телевизор се съчетава елегантно с декора. Можеш да разположиш няколко снимки в красив колаж или да ги пуснеш на слайдшоу, за да поддържаш образа на екрана свеж.

Достъп до различно съдържание с едно дистанционно

Smart Hub & One Remote Control (Наличието на функцията може да варира в зависимост от региона.)

Всичко, от което се нуждаеш, за да откриеш тонове разнообразно съдържание на едно място и да се насладиш максимално. Елегантното единствено дистанционно управление го прави лесно, като ти позволява бързо да търсиш в цялото си любимо съдържание от приставката за тв канали до игровата конзола, приложения и дори телевизия на живо.

Достъп до различно съдържание с едно дистанционно

Просто докосни за огледален изглед

Tap View

Дa пренесеш филми или музика от твоя смартфон на телевизора е толкова просто, колкото и докосването. Когато избереш телевизора на своя смартфон, той автоматично усеща докосването и представя съдържанието. Така бързо и лесно можеш да преминеш към телевизора и да продължиш да се наслаждаваш на любимото си съдържание.

Гледай няколко неща едновременно

Multi View

Multi View разделя телевизионния екран на две, поставяйки съдържанието, което гледаш, от едната страна и отражението на екрана на смартфона от другата. Това означава, че вече не е нужно да отместваш поглед от ТВ екрана, за да погледнеш телефона си.

Започни живота си в интелигентен дом с QLED

SmartThings Dashboard

QLED работи със SmartThings, за да постави под контрол твоя умен дом. QLED се свързва с IoT устройства и сензори, за да можеш да включиш осветлението, да провериш какво има в хладилника и дори да пуснеш прахосмукачката-робот, докато седиш удобно на дивана. Това е съвсем нов свят.

 

Също може да ви хареса…