-8% Намаление

Домашно кино Taga, Artsound, Earthquake и Marantz

7 677 лв.

Предлагаме комплектована система за домашно кино  с говорители Taga Harmony, Artsound и Earthquake, електроника на Marantz и Dune,

Изчерпан

Описание

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане. За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Системата се състои от най-добрите компоненти и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Компоненти:

TAGA Platinum F-60 2броя предни колони, център TAGA Platimum C-40 PR , съраунд колони TAGA Platinum S100 2броя, колони за вграждане в таван ArtSound HPRO525 4броя, за невероятен бас Earthquake FF-10 2броя, ресийвър Marantz Marantz SR5012 HEOS AV Receiver и медиен плеър DUNE HD SOLO LITE 4K.

TAGA Platinum F-60  – Стоящите предни колони на Полската марка Taga Harmony от серията Platinum са стилни, изработени от масивни MDF плоскости, снабдени с модерни драйвери и висококачествени кросоувъри, като дават по-ясни, естествени и динамични характеристики на звука.

 

 

 

 

 

 

 

 

В основата на всяко страхотно домашно кино стои централния говорител. Затова тук сме включили безкомпромисния TAGA Platimum C-40 PR, който е един от най-добрите централни говорители за домашно кино на пазара. Уверете се, че ще подбирате филми с наистина добри диалози.

TAGA Platinum S100 – 2броя, двулентови съраунд говорители ще разкрият пред вас всяка капка детайл от филма.

 

 

 

ArtSound HPRO525 4броя колони за вграждане в таван, без борд. Ще се слеят идеално с всеки изискан интериор. Можем просто да кажем, че ще вдигате главата си нагоре всеки пък когато хеликоптер преминава на екрана.

 

 

 

 

 

 

Предлагаме Ви 10″ субуфер за домашно кино с преден бас рефлекс: Earthquake FF-10 2броя. Новата FF линия субуфери е следващата еволюционна стъпка в продължително търсене на превъзходното качество на басите. Серията FF предлага гъвкавост, малки размери и добър външен вид на достъпни цени. Разширените функции за проектиране, съчетани с рационално производство са ключа към FF серията с ненадмината цена в комбинация с изключителна производителност.

 

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно кино Marantz SR5012 HEOS AV Receiver  – HEOS AV Receiver – 7.2-канален АВ Ресийвър с Wi-Fi®, Dolby Atmos®. DTS: X и HEOS показва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак, Marantz SR5012 HEOS AV Receiver ще ви вкара в центъра на случващото се.

 

DUNE HD SOLO LITE 4K e мултимедиен плеър с  WI-FI, ETHERNET. Процесор- Sigma Designs SMP8758 чип от известния доставчик на висок клас мултимедийни процесори, с новата Dual Core ARM процесор (4x повече енергия, отколкото преди); Първият и единствен чип от Sigma Designs с 4K поддръжка, 4K видео възпроизвеждане: Decode 4K видео съдържание във всички популярни формати (включително H.265 10-битов).

 

Ние от Alexaudiovideo предлагаме пълно изграждане на домашно кино, както всякакви продукти за домашно кино и аксесоари към него: ресивъри, усилватели, тонколони, проектори и екрани, 3D решения, Blue Ray & DVD оборудване, кабели, дистанционни управления и др. Нашият екип ще ви помогне да подберете вашата система според вашето желаниието и бюджетните  ви изисквания. Ще я проектираме, изградим, ще направим нужните акустични измервания и настройки и ще ви обучим как да извлечете максималното от нея.

Content missing