Домашно кино Gallo Acoustics, Marantz и Earthquake

6 348 лв.

Предлагаме аудио система 7.1 за домашно кино. Тонколони на Gallo Acoustics, електроника на Marantz и субуфер от Earthquake. Перфектната основа за Вашето домашно кино.

По предварителна заявка

Описание

Домашно кино включващо Gallo Acoustics, Marantz и Earthquake – изключително точно възпроизвеждане на музикалната картина, чудесна сцена, дълбок и стегнат бас. Системата се състои от най-добрите компоненти и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Серията ви позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома.

Компоненти:

Тонколони  Gallo Micro – 7 броя(предни, задни, център и за вграждане в таван), стойки за стена  – Micro  4броя и 2 броя Gallo In-Ceiling Mount стойки за вграждане в таван. Субуфер Earthquake MINIME-FF8-V2 1 брой и ресийвър Marantz NR1711.

Представете си един наистина висок клас високоговорител, който се събира в дланта на ръката Ви, Gallo Micro Говорител, който идва в палитра от цветове, за да се впише с всеки интериор. С избора на четири монтажни възможности, Gallo Micro може да бъде поставен навсякъде. На стената с помощта на елегантна и стилна  Micro стойка за стена (в черно или бяло) и със стойка Gallo In-Ceiling Mount за вграждане в таван.

 

 

 

 

 

Earthquake се превърна в лидер в решенията за домашно аудио. Компанията произвежда не само субуфери и усилватели, но съраунд високоговорители и тактилни преобразуватели.

Предлагаме Ви Earthquake MINIME-FF8-V2 8” субуфер за домашно кино. От компактната серия MiniMe,  с преден бас рефлекс, вместо стандартния за серията насочен надолу говорител. Позволява монтаж в мебел. Изключително подходящ за домашно кино. Вписва се идеално с всеки интериор.

 

 

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно кино  Marantz NR1711.  – HEOS AV Receiver – 7.2-канален АВ Ресийвър с Wi-Fi®, Dolby Atmos®. DTS: X и HEOS показва, че знае как се постига това.

Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак, Marantz NR1711. ще ви вкара в центъра на случващото се.

 

Content missing