-8% Намаление

Домашно кино Acoustic Energy и Marantz

Original price was: 6 398 лв..Current price is: 5 886 лв.. / Комплект

Предлагаме комплектована система за домашно кино 7.2  с говорители  и субуфер на Acoustic Energy и електроника на Marantz.

Тонколона Acoustic Energy AE109² Walnut
Избери Цвят
1 800 лв. / Чифт
Избери цвят
900 лв. / Чифт
Тонколона Acoustic Energy AE105 Walnut
Избери Цвят
600 лв. / Брой
Субуфер Acoustic Energy AE108²
Избери Цвят
1 200 лв. / Брой
Ресивър за Домашно Кино Marantz NR1711 HEOS AV Receiver
1 × Ресивър за Домашно Кино Marantz NR1711 HEOS AV Receiver
1 898 лв.

Описание

Домашно кино включващо Acoustic Energy и Marantz – изключително точно възпроизвеждане на чудесна сцена, музикалната картина, дълбок и стегнат бас. Системата се състои от най-добрите компоненти и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Серията високоговорители на Acoustic Energy позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома.

Компоненти:

Стоящи предни тонколони

Acoustic Energy AE109² – 1 чифт, букшелф (съраунд) тонколони

Acoustic Energy AE100² – 2броя, Acoustic Energy AE107² -център, Acoustic Energy AE108² – субуфер,  MarantzNR1711 HEOS

– аудио ресийвър.

Едни от най–награждаваните високоговорители в Hi–Fi списанията са тонколоните на Acoustic Energy . Водещата английска марка може да осигури аудио решения за всяка стая, независимо дали за домашно кино, външно пространство, или фоново озвучаване. Тонколоните на Acoustic Energy са проектирани да възпроизвеждат звук възможно най-точно и са предназначени за клиенти, които са взискателни към качеството на звука и да слушат всеки звуков нюанс в музиката.

Acoustic Energy AE109  са стоящи предни колони от серията AE100 те са стилни, изработени от масивни MDF плоскости, снабдени с модерни драйвери и висококачествени кросоувъри, като дават по-ясни, естествени и динамични характеристики на звука.

 

В основата на всяко страхотно домашно кино стои централния говорител. Затова тук сме включили безкомпромисния Acoustic Energy AE107 от същата серия AE100 на Acoustic Energy, който е един от най-добрите централни говорители за домашно кино на пазара. Уверете се, че ще подбирате филми с наистина добри диалози.

 Букшелф колоните Acoustic Energy AE100 възпроизвеждат, реален звук с високо качество, което ги прави подходящи за съраунд високоговорители към вашата аудио система и ще разкрият пред вас всяка капка детайл от филма.

Тонколоните от серията АЕ100 на Acoustic Energy ще се слеят идеално с всеки изискан интериор.

Предлагаме Ви активен субуфер за домашно кино от същата серия на Acoustic Energy  АЕ100, която ви позволява да изпитате истинска сила, детайл и емоцията на кино спектакли и концертни изпълнения от удобствата на дома. Новата линия субуфери е следващата еволюционна стъпка в продължително търсене на превъзходното качество на басите. Серията Acoustic Energy  АЕ100 предлага гъвкавост, малки размери и добър външен вид на достъпни цени. Разширените функции за проектиране, съчетани с рационално производство са ключа към серията с ненадмината цена в комбинация с изключителна производителност.

Харесвате ли звука да е плътен, кристално ясен, и стряскащо динамичен? Вие искате съраунд звук, който изпълва стаята и възпороизвежда и най-финните детайли? С ресивъра за домашно кино Marantz NR1711 HEOS

–7.2-канален АВ Ресийвър с Wi-Fi®, Dolby Atmos®. DTS: X и HEOS показва, че знае как се постига това. Независимо дали става дума за симфоничен оркестър или екшън-трилър саундтрак, Marantz NR1711 HEOS ресивър ще ви вкара в центъра на случващото се.

Ние от Alexaudiovideo предлагаме пълно изграждане на домашно кино, както всякакви продукти за домашно кино и аксесоари към него: ресивъри, усилватели, тонколони, проектори и екрани, 3D решения, Blue Ray & DVD оборудване, кабели, дистанционни управления и др. Нашият екип ще ви помогне да подберете вашата система според вашето желаниието и бюджетните  ви изисквания. Ще я проектираме, изградим, ще направим нужните акустични измервания и настройки и ще ви обучим как да извлечете максималното от нея.

 

Content missing

Също може да ви хареса…