Luxul+Domotz дистанционен контрол за вашите мрежи

Дистанционно управление на вашите мрежи и показване състоянието на вашите устройства.

 

 

 

 

 

Описание

What is Domotz?
Domotz е cloud платформа за дистанционно наблюдение и управление, която позволява на интеграторите и мрежовите специалисти да се свързват дистанционно с мрежите на своите клиенти от браузър и да наблюдават, управляват и конфигурират  устройства, свързани към тази мрежа.

Инсталирането на Domotz е лесно. Интеграторите просто активират „агент“ на Domotz в мрежите, които биха искали да управляват. Агентът е вграден във всеки Luxul Epic Router или може да бъде предоставен в самостоятелно устройство „Domotz Pro“. Интегриран с технологията „Fing“, Domotz автоматично разпознава, картира и назовава над 15 милиарда устройства, ускорявайки времето за настройка. След това чрез cloud платформата Domotz интеграторите могат да се свързват дистанционно чрез определен агент за отстраняване на неизправности или конфигуриране  на много различни видове устройства.

Domotz включва и приложение за клиенти, Violet, което дава възможност на клиентите да наблюдават собствените си мрежови устройства, да получават сигнали, когато някой нов се свърже с тяхната мрежа, и да контролира достъпа до интернет за всички членове на домакинството.

С Domotz интеграторите и професионалистите в мрежата вече разполагат с инструментите да се отличават от конкуренцията.

Защо Domotz?
С дистанционното наблюдение и управление на мрежата на Domotz интеграторите и мрежовите специалисти могат да спестят време за отстраняване на неизправности в множество мрежи, да спестят разходи, проактивно да предотвратят проблеми с ИТ и да решават проблеми в реално време чрез мобилно и уеб табло. Използвайки Domotz, интеграторите могат да спестят от ролки на камиони, да осигурят по -добро обслужване на клиентите и проактивно да коригират мрежови проблеми отвсякъде.

Content missing

Също може да ви хареса…

 • Luxul XAP-810 Access Point

  Luxul XAP-810 Access Point

  Изпрати Запитване
 • Luxul XFS-1084P PoE Switch

  Luxul XFS-1084P PoE Switch

  Изпрати Запитване
 • Luxul XRM-DTZ1 Domotz

  Luxul XRM-DTZ1 Domotz

  Изпрати Запитване
 • Luxul XFS-1816P Smart Switch

  Luxul XFS-1816P Smart Switch

  Изпрати Запитване