Lifesize Express 220

Новата Lifesize Express 220 е Full HD видео-комуникационна система, която е едновременно достъпна и гъвкава. Тя е наследник на удостоената с много награди система Lifesize Express, като многократно увеличава възможностите си.

Описание

Lifesize Express 220

Full HD видео комуникация – сега по-достъпна от всякога.

Новата Lifesize Express 220 е Full HD видео-комуникационна система, която е едновременно достъпна и гъвкава. Тя е наследник на удостоената с много награди система LifeSize Express, като многократно увеличава възможностите си. Тя е идеалното решение за малки работни групи, екипи или служители в отдалечени локации, които искат да комуникират от разстояние на едно по-високо ниво.

Lifesize Express 220 предлага Full HD видео качество – 1080p30/720p60 и при това при възможно най-ниски скорости на връзката, което я прави идеалното решение дори и за региони с по-слабо развита инфраструктура. В допълнение, Lifesize Express 220 гарантира и директен обмен на данни, както и нови цифрови входове и изходи. Поддържа двоен дисплей с висока резолюция, Full HD камера и опции за телефон и микрофон. Системата е съвместима с облачно базираното решение Lifesze Connections, което многократно увеличава възможностите за пълноценна комуникация.

Lifesize Express 220 обединява хората, като им позволява да общуват успешно от разстояние. Виждайки лицата, езика на тялото и жестовете на хората, с които общувате, вие можете да сте сигурни, че сте наистина разбрани и свързани.

Както и всички продукти от серията Lifesize 220, Lifesize Express 220 осигурява:

  • Най-високата резолюция към момента – 1080p30
  • Най-доброто възпроизвеждане на движение с минимална латентност с 720p60
  • Пълноценен Dual Streaming с 720p30

Lifesize Express 220 е това, което днешните видео комуникации трябва наистина да бъдат.

Основни характеристики:

  • Full HD комуникация на атрактивна цена
  • 1080p30 и 720p60 видео
  • подходящо за работа с Lifesize Connections
  • Двоен дисплей за видео и данни с висока резолюция

Content missing