Акустични панели ISINAC Square

Акустичните панели на ISINAC са иновативно решение за контрол на звука в различни обекти, предлагащи висококачествено управление на акустиката и стилно оформление. Създадени с интелигентен дизайн и изработени от висококачествени материали, тези панели не само намаляват ехото и отразяването на звука, но и добавят естетика и функционалност във всяко пространство. Предлагайки разнообразие от модели, цветове и размери, акустичните панели на ISINAC са идеалното решение за офиси, домове, студия за записи, ресторанти и други обекти, където качественото звуково управление е от съществено значение.

Гаранция: 10 години

Сертификати:

ISINAC сертификати

Описание

Акустични панели ISINAC Square

Квадратният акустичен панел на ISINAC Ви позволява да аранжирате свободно както пожелаете по оформление и цвят.

Основният материал е със сив или бял цвят и е възможно да бъде поръчан с покритие по избор от различни тъкани, според нуждите и желанията на клиента.

Характеристики:

CeilingCeiling   WallWall    MosaicMosaic   AutoadhesiveAutoadhesive HangingHanging
SQUARE ACOUSTIC PANEL
SQUARE ACOUSTIC PANEL finishes

Екологичен акустичен материал Basotect®

ISINAC използва Basotect® (от BASF®) за производството на професионални изделия. Това е акустичен материал със силно абсорбиращи свойства. Тъй като е термореактивен, той отговаря на международните разпоредби за пожарна безопасност.

Basotect® е екологичен материал с етикет A клас за емисии на VOC, понеже се произвежда без отделяне на вредни емисии въглеводороди или токсични тежки метали.

Панелите, направени от материала, са леки и гъвкави. Лесно могат да бъдат създадени различни форми и размери, да се добавят цветове, изображения или лога.

ISINAC´S ILUCS FABRIC

Акустична тъкан Trevira CS

Trevira CS е огнеустойчива акустична тъкан от 100% полиестер. Това е най-добрият вариант за акустични решения на публични и посещаеми места.

В зависимост от цвета ширината може да бъде между 140 и 160см.

Характеристики:

CeilingCeiling  WallWall  MosaicMosaic  MobileMobile
ISINAC´S IZZER ACOUSTIC FABRIC

Естествен акустичен плат

Акустичният плат, изработен от 100% естествена чиста вълна, придава топлина и елегантност на помещението.

Хапактеристики:

CeilingCeiling  WallWall  MosaicMosaic  MobileMobile

Technical Specifications

Content missing