Кресло за домашно кино Home Cinema Modules Vega

Луксозно дизайнерско кресло за домашно кино. Насладете се на домашният уют и гледайте любимите си филми с часове.

Размери

Vega е специално проектирана за по-високи хора. Креслото разполага с облегалка във формата на вана за допълнителен комфорт.

Ширина: 89 см

Дълбочина: 92 см
Когато спуснете наклона, дълбочината е 172 см.

Описание

Най-елегантното кино кресло за вашият дом

Седнете, отпуснете се. Купа с пуканки в едната ви ръка, дистанционното управление в другата. Това е най-доброто изживяване в домашното кино. Предлагаме ви най-добрите кресла за кино.

 

Изберете своят стил.

Независимо дали гледате Формула 1 с приятелите си, Цар Лъв със семейството си или любимият си филм сами: креслото ви за домашно кино трябва да е удобно и да отговаря на дизайна на вашето домашно кино. Нека ви запознаем с кино столовете на Home Cinema Modules, които ви предлагат точно това: дизайн и комфорт.

 

 

Най-елегантното кресло на Home Cinema Modules

Това е най-елегантното кресло на компанията по основателни причини. Клиентите оценяват комфорта, който това кресло предоставя благодарение на ергономичния си гръб и ширина. Позволява ви да гледате филми с часове!

 

Home Cinema Modules Vega

Елегантно и високо - идеалното кресло за по-високи хора.

Основните характеристики на Vega

Креслото Vega ви дава много допълнителни опции: можете да го разглобите, което улеснява преместването му. Можете също да изберете различни цветове на шевовете. Освен това под креслото има открито пространство, което улеснява почистването на пода.

Content missing

Също може да ви хареса…