Кресло за домашно кино Home Cinema Modules Atlas

Луксозно дизайнерско кресло за домашно кино. Насладете се на домашният уют и гледайте любимите си филми с часове. Възможно е вграждане на допълнителни екстри по Ваше желание.

Размери

Atlas е сравнително широк модел, който ви осигурява допълнителна ергономична опора за долната част на гърба.

Ширина: 100 см

Дълбочина: 87 см

Когато спуснете наклона, дълбочината е 167 см.

Описание

 

Изберете своят стил

 

Независимо дали гледате Формула 1 с приятелите си, Цар Лъв със семейството си или любимият си филм сами: креслото ви за домашно кино трябва да е удобно и да отговаря на дизайна на вашето домашно кино. Нека ви запознаем с кино столовете на Home Cinema Modules, които ви предлагат точно това: дизайн и комфорт.

 

 

Най-продаваното кресло на Home Cinema Modules

Това е най-продаваното кресло на компанията по основателни причини. Клиентите оценяват комфорта, който това кресло предоставя благодарение на ергономичния си гръб и ширина. Позволява ви да гледате филми с часове!

 

Home Cinema Modules Atlas

Най-добре продаваният модел на Home Cinema Modules, предназначен за дълги и удобни киносесии

Основните характеристики на Atlas

Atlas е сравнително широк модел кресло за домашно кино, което ви позволява да се отпуснете, да седнете и да се насладите на екрана. Ръчно изработената седалка осигурява страхотна ергономична опора, специално за долната част на гърба. Можете да модифицирате седалката за кино и да добавите аксесоари, за да накарате креслото да пасне идеално на вашето кино.

Content missing

Също може да ви хареса…