Слушалки Devialet Gemini

459 лв.

Безжичните слушалки с микрофон и система за потискане на шума  към околната среда. Съхраняват се в кутийка, която служи за зареждане. Може да слушате любимата си музика с едно зареждане, цели 24 часа.

  • ANC | Transparency mode | 5Hz – 20kHz

Изчерпан

Описание

Слушалки Devialet Gemini

Devialet Gemini са безжични слушалки. Разполагат с адаптивно настройване на сигнала. Бързо и лесно се приспособяват автоматично към музиката и формата на ухото Ви.

Елегантните слушалки Devialet Gemini са снабдени с Active Noise Cancellation режим, който изолира страничните шумове и позволява на слушалките да възпроизвеждат максимално чист и ясен звук.

EAM®️ – Ear Active Matching

Ear Active Matching (EAM®️) е автоматизирана настройка, която обработва сигнала в зависимост от формата на ухото и стила на музиката.

Безжичните слушалки предлагат до 24 часа издръжливост на батериите, което напълно би задоволило нуждите на тези които непрекъснато пътуват.

Слушалки Devialet Gemini

Devialet Gemini предлагат избор между няколко основни режима за цялостна настройка и промяна на звученето, според стила на възпроизвежданата музика.

Издръжливи на външните климатични условия

Сертифицирани с IPX4 – безпроблемно издържат на пръски и прах.

BLUETOOTH® 5.0

Qualcomm®️ aptX™️codec – предоставя най-новото Bluetooth аудио с най-високо качество.

ПРИЕМАНЕ НА ОБАЖДАНИЯ

Devialet Gemini са снабдени с удобен бутон за вдигане, при позвъняване. Натискането му автоматично превключва слушалките в режим на разговор и активно ограничаване на околните шумовете.

 

Content missing

Също може да ви хареса…