Слушалки Devialet Gemini II

799 лв.1 199 лв.

Безжичните слушалки с микрофон и система за потискане на шума  към околната среда. Съхраняват се в кутийка, която служи за зареждане. Може да слушате любимата си музика с едно зареждане, цели 22 часа.

  • ANC up to 40dB
  • Noise Cancellation
  • IPX4 rain and sweat resistant
  • Bluetooth 5.2 with Multipoint (up to 2 devices simultaneously)

Описание

Слушалки Devialet Gemini II

Слушалките Devialet Gemini II True Wireless earbuds от второ поколение съдържат обновени технологии за обработка на звука, като го предоставят по-чист и плътен.

Слушалки Devialet Gemini II

Петнадесет години научна изследователска и развойна дейност намират приложение в модела, който разполага с adaptive noise cancellation, обновен дизайн и подобрена свързаност.

Next-generation sound съчетаващ последните end-to-end иновации : обновен 10mm Devialet titanium-coated driver и Qualcomm® aptX™ codec за подобрено акустично представяне.

Разполагат с Active Wind Reduction (AWR) technology, новите earbuds автоматично намаляват активния wind noise.

Devialet Gemini II са слушалки с усъвършенстван ергономичен дизайн.

Разполагат с Adaptive Noise Cancellation и гласов асистент.

Можете да се наслаждавате на любимата си музика с подобрена свързаност, чрез Bluetooth 5.2 и Google Fast Pair.

Active Noise Cancellation

Новата Devialet Adaptive Noise Cancellation™ technology динамично успява да премахне white noise, без да намали качеството на възпроизвежданата музика.

Active Wind Reduction

Слушалките Devialet Gemini II са с Devialet Active Wind Reduction (AWR) technology. Тя представлява система от специално разположени в мембрана от anti-wind material микрофони, които, благодарение на Adaptive Noise Cancellation и Transparency intensity улавят страничните шумове и ги намаляват максимално.

Internal Delay Compensation

Слушалките разполагат и с патентования алгоритъм на Devialet за Internal Delay с noise cancellation loop, който значително подобрява изолирането на високите честоти.

Devialet Gemini II разполагат с универсални накрайници за ушите с размери —XS, S, M, L.

Безжичните слушалки разполагат и с подобрен процесор второ поколение, който е по-малък и по-мощен, за предоставянето на още по-добър звук.

Допълнителна информация

Избери цвят

Iconic White, Matte Black, Gold

Content missing

Също може да ви хареса…