-8% Намаление

Комплект за Домашно Кино Dolby Atmos 5.1.2 Acoustic Energy 320

From 12 030 лв.

Предлагаме комплектована  система за домашно кино Dolby Atmos 5.1.4,  с говорители и субуфер на Acoustic energy, тонколони за вграждане на Artsound, а електрониката е на Denon.

Субуфер Acoustic Energy AE308 White
Избери Цвят
2 000 лв. / Брой
Тонколона Acoustic Energy AE300
Избери Цвят
1 400 лв. / Чифт
Acoustic Energy AE307
Избери Цвят
1 000 лв. / Брой
Тонколона Acoustic Energy AE320
Избери Цвят
3 600 лв.4 000 лв. / Чифт

Описание

Комплект за Домашно Кино Dolby Atmos 5.1.2 Acoustic Energy 320

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане.

За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Системата се състои от най-добрите компоненти и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Ние от Alexaudiovideo предлагаме пълно изграждане на домашно кино, както всякакви продукти за домашно кино и аксесоари към него: ресивъри, усилватели, тонколони, проектори и екрани, 3D решения, Blue Ray & DVD оборудване, кабели, дистанционни управления и др. Нашият екип ще ви помогне да подберете вашата система според вашето желание и бюджетните  ви изисквания. Ще я проектираме, изградим, ще направим нужните акустични измервания и настройки и ще ви обучим как да извлечете максималното от не

Content missing

Също може да ви хареса…