-8% Намаление

Комплект за Домашно Кино Dolby Atmos 5.1.2 Acoustic Energy 120

Original price was: 7 086 лв..Current price is: 6 519 лв..

Предлагаме комплектована система за домашно кино Dolby Atmos 5.1.2  с говорители и субуфер на Acoustic energy, тонколони за вграждане на Earthquake, a електрониката e на Denon.

Ние разбираме, че всеки клиент е индивидуален в своите нужди, предпочитания и финансови възможности. Свържете се с нас за консултация и заедно ще конфигурираме вашата уникална система.

Субуфер Acoustic Energy AE108²
Избери Цвят
1 200 лв. / Брой
Тонколона Acoustic Energy AE120² black 0
Избери Цвят
2 400 лв. / Чифт
Тонколона Acoustic Energy AE105 Walnut
Избери Цвят
600 лв. / Брой
Избери цвят
900 лв. / Чифт

Описание

Комплект за Домашно Кино Dolby Atmos 5.1.2 Acoustic Energy 120

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане.

За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Системата се състои от най-добрите компоненти и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Ние от Alexaudiovideo предлагаме пълно изграждане на домашно кино, както всякакви продукти за домашно кино и аксесоари към него: ресивъри, усилватели, тонколони, проектори и екрани, 3D решения, Blue Ray & DVD оборудване, кабели, дистанционни управления и др. Нашият екип ще ви помогне да подберете вашата система според вашето желание и бюджетните  ви изисквания. Ще я проектираме, изградим, ще направим нужните акустични измервания и настройки и ще ви обучим как да извлечете максималното от нея.

Content missing

Също може да ви хареса…