-8% Намаление

Комплект за Домашно Кино 5.1 Acoustic Energy 500

Original price was: 9 350 лв..Current price is: 8 602 лв..

Предлагаме комплектована система за домашно кино  5.1 с говорители и субуфер на Acoustic energy и електрониката на Denon.

Ние разбираме, че всеки клиент е индивидуален в своите нужди, предпочитания и финансови възможности. Свържете се с нас за консултация и заедно ще конфигурираме вашата уникална система.

Субуфер Acoustic Energy AE308 White
Избери Цвят
2 000 лв. / Брой
Acoustic Energy AE307
Избери Цвят
1 000 лв. / Брой
Тонколона Acoustic Energy AE300
Избери Цвят
1 400 лв. / Чифт
Тонколона Acoustic Energy AE500 Walnut
Избери Цвят
2 600 лв.3 000 лв. / Чифт

Описание

Комплект за Домашно Кино 5.1 Acoustic Energy 500

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане.

За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Системата се състои от най-добрите компоненти и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Ние от Alexaudiovideo предлагаме пълно изграждане на домашно кино, както всякакви продукти за домашно кино и аксесоари към него: ресивъри, усилватели, тонколони, проектори и екрани, 3D решения, Blue Ray & DVD оборудване, кабели, дистанционни управления и др. Нашият екип ще ви помогне да подберете вашата система според вашето желание и бюджетните  ви изисквания. Ще я проектираме, изградим, ще направим нужните акустични измервания и настройки и ще ви обучим как да извлечете максималното от нея.

Content missing