-10% Намаление

Домашно кино, 9.2 Dolby Atmos, Denon AVC X4700H, Earthquake

Original price was: 10 909 лв..Current price is: 9 818 лв..

Предлагаме комплектована съраунд саунд Dolby Atmos 9.2 система за домашно кино,  с говорители и субуфери на Earthquake и електроника на Denon.
Тонколоните в този комплект са вграждаеми и предразполагат за вградена система, която ще шокира всеки със своят безкомпомисен звук и своята невероятна дискретност.

Описание

Домашно кино, 9.2 Dolby Atmos, Denon AVC X4700H, Earthquake

Целта на системата е да ни накара да се почувстваме вътре в действието на филма или концерта, да ни накара да го почувстваме и преживеем, да ни откъсне от реалността, грижите и проблемите, за да можем да се насладим на онова което сме избрали за гледане.

За да постигнем тези прости на пръв поглед изисквания са ни необходими реален безупречен звук с динамика максимално близка до реалността (шепотът да е шепот,а гърмът -гръм). Картината трябва да е наситена, но същевременно реална, а не пре-експонирана, за да може мозъка да се освободи от преградата на техниката и да отключи нивото на емоциите.

Системата се състои от най-добрите компоненти и осигурява мощни звукови репродукции, подходящи за най-взискателните аудиофили.

Компоненти:

Earthquake EWS-600 2 броя предни колони и 2 броя задни колони, център Eearthquake EWS-530C и 4 броя колони за вграждане в таван Earthquake R-650.
За невероятен бас Earthquake CP8 SUB 2 броя, усилвател ресийвър Denon AVC x4700H

Earthquake EWS-600  –

Тези високоговорители за от серията със заоблени ръбове за вграждане в стена или таван. С неподвластен на времето дизайн се съчетават безпроблемно във всеки интериор добавяйки елегантност.

Изградени изцяло без компромис в качество на материалите и проектирани така, че да ви служат дълго време. Имат Space Age полимерни шаси, копринени пищялки и балистичен клас черни кевларени конуси, гарантиращи високо качество и дълъг експлоатационен срок.

До сега говорителите без рамка се произвеждат за по добра естетика с намалена дълбочина на говорителя. Тук инженерите, вече са преодолели този проблем използвайки ядрено патентована земетръсна техонлогия. Едно съвременно сливане на XLT-геометрия и (Shallow Woofer System) технологията SWS представи се смяташе до сега за невъзможно, като изпълнение за такъв говорител.

В основата на всяко страхотно домашно кинo стои централния говорител. Затова тук сме включили безкомпромисния Eearthquake EWS-530C който освен, че е един най-добрите централни говорители за домашно кино на пазара е изключително добра комбинация с другите продукти на Earthquake включени в тази оферта . Уверете се, че ще подбирате филми с наистина добри диалози.

 

 

Earthquake R-650 4 броя – Висококачествена СТЕРЕО колона за вграждане в таван без борд. Възможност за насочване на говорителя. Идеално решение за фоново озвучаване и съраунд за домашно кино. Можем просто да кажем, че ще вдигате главата си нагоре всеки пък когато хеликоптер преминава на екрана.

Предлагаме Ви 8″ субуфер за домашно кино: Earthquake CP8 Sub 2 броя, с нестандартна форма, която предлага уникални възможности за поставяне. SleekWave CP8 е базиран на по-големият си брат по-големина, изключително продавания SUB80 субуфер. CP8 разполога с 150 ватов вграден усилвател и 8 инчов висококачествен нискочестотен говорител.

Denon AVC x4700H – 9.2 канален 8K ресивър за домашно кино с 3D Audio Dolby Atmos, DTS:X, IMAX Enhanced и Auro-3D. Възможност за плейване през Bluetooth, Apple AirPlay 2 и Wi-Fi с вградена система HEOS и гласов контрол. Spotify, TuneIn Internet Radio, Amazon Music HD, TIDAL и други. Mожеш да се наслаждаваш на най-съвременните технологии и да гледаш любимите си филми с несравнима яснота. Наслади се на филмите в 8K с 8K/60Hz пропускливост и ъпскелинг, както и най-новите техологии при AV усилвателите, като Dynamic HDR и Quick Media Switching (QMS), която се използва във филми за да елиминира видео забавянето

ресийвър за домашно кино denon AVCX4700

 

Ние от Alexaudiovideo предлагаме пълно изграждане на домашно кино, както всякакви продукти за домашно кино и аксесоари към него: ресивъри, усилватели, тонколони, проектори и екрани, 3D решения, Blue Ray & DVD оборудване, кабели, дистанционни управления и др. Нашият екип ще ви помогне да подберете вашата система според вашето желаниието и бюджетните  ви изисквания. Ще я проектираме, изградим, ще направим нужните акустични измервания и настройки и ще ви обучим как да извлечете максималното от нея.

Content missing

Също може да ви хареса…