ClearOne COLLABORATE VCB

Дизайнът и изработката на ClearOne видеоконферентните системи, предлагат недостижими за конкурентите нива на ефективност,  функционалност, сигурност, надеждност, качество и цена.

Това са професионални продукти и изборът им зависи от специфичните изисквания на всеки един проект. За да получите изчерпателна информация относно възможностите на техниката, моля свържете се с нас по e-mail или телефон.

[button link=”http://www.clearone.com/uploads/resource/Collaborate_VCB.pdf” type=”icon” icon=”paper” newwindow=”yes”] Datasheet[/button]

Описание

.

ClearOne COLLABORATE VCB  – улеснява видео работата на вашият бизнес.
 

ClearOne COLLABORATE VCB – MCU всичко в едно, с висока разделителна способност , като интегрира конферентни връзки на много точки, предоставя разширени възможности за управление на видео, запис на видео, стрийминг и график в един-единствен  рентабилен уред.

 

Една съвременна, но същевременно лесна за използване техника, която оптимизира видео конферентната Ви мрежа.  VCB включва вградена централа(MCU). Също така включва функции, като “continuous presence”.
Интелигентни конферентни оформления за до 25 участници в обща видеоконференция и по-специално Presenter Mode за дистанционно обучение и други. Потребителите могат да канят всеки от  участниците на временна или предварително насрочена видеоконференция по всяка честотна лента и видео резолюция.
ClearOne COLLABORATE VCB включва всички от най-новите аудио и видео алгоритми, като се гарантира, че разговорите с участниците на крайните конферентни точки се свързват и работят гладко. ClearOne COLLABORATE VCB е мащабируема от 6 до 36 порта и сега предлага уникална и конфигурируема способност с множество VCBs за по-големи конференции.

Система за управление
ClearOne COLLABORATE VCB включва вградена централа. ClearOne печели награда за пълно управление на видео мрежа и обща функционалност за съвременни технологии. От една единствена конзола в офиса, дома или на път, ClearOne COLLABORATE VCB осигурява възможност за конфигуриране, наблюдение, управление, обновяване и прилагане на конферентна връзка в организацията. Предлага пълен пакет от инструменти за централизирано управление, както и QoS приоритизация за всяка крайна точка, с възможности за докладване. Пълните характеристики включват: follow-me, forward when busy, no answer, pick-up, easy dialing на системи извън организацията и прелистването им.

WMV Запис и стрийминг.

Тази функция предлага висока разделителна способност на запис в WMV сесия,  VCB позволява всяко видео в конферентната сесия да бъде регистрирано, съхранявано и предадено, което позволява дори отсъстващи колеги да останат напълно информирани, чрез мигновено записаната сесия. VCB позволява поточно предаване на данни на живо от точка до точка или до много точки, а други потребители могат да гледат чрез приложението за преглед. Чрез Clear One е Broadcast Viewer всеки в мрежата може да види какви сесии са се излъчвали и могат да преглеждат подходящите за тях.

Уеб базиран мениджър и Модератор – VCB  предлага пълнофункционални уеб базирани приложения за планиране, наблюдение на състоянието, конфигурация и управление на видеоконференции . По време на видеоконференции, мениджърите имат опции за контрол и могат да променят оформленията на дисплея. Допълнителните възможности включват добавяне / премахване на участниците, както и начало / спиране на мултикаст стрийминга на конференцията. Администраторите могат също да определят телефонните услуги, които се използват за да се свържете многоточково. Интерфейсът на мениджъра е интуитивен, лесен за употреба и може да се разглежда в няколко различни сесии, които се излъчват, като по този начин можете да видите тази, която Ви интересува.