Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY HX

969 лв.

Безжични слушалки Beoplay HX от Bang&Olufsen. Батерията им издържа до 35ч с включена ANC функция или до 40ч, без ползването на ANC.

Описание

Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY HX 6

МОЩНИ И ЯСНИ:

Слушалките Beoplay HX разполагат с 40mm driver-и от неодимий. Превърнете слушането на музика в невероятно изживяване. Съдържат адаптивна Noise Cancellation технология и вградени микрофони в висока чувствителност, за да се чувате силно и ясно.

МУЗИКАТА, КОЯТО ЖЕЛАЕТЕ ДА СЛУШАТЕ:

Beoplay HX са невероятни слушалки от Bang & Olufsen. Можете да слушате любимите си подкасти, да се наслаждавате на Вашата музика, да приемате разговори и да изолирате външния шум.

НОВАТА ВИ ЗОНА НА КОМФОРТ:

Beoplay HX са изработени от мека агнешка кожа и ергономичен алуминиев корпус. Възглавничките, които се поставят върху ушите Ви са от мемори пяна и са изключително удобни.

Уникалният минималистичен дизайн привлича със своята дискретност.

СВЪРЗВАНЕ:

Beoplay HX разполагат с Bluetooth 5.1. Освен това можете да ги ползвате и чрез Microsoft Swift Pair или Google Fast Pair. Слушалките могат да се свързват с две устройства едновременно.

ИЗДРЪЖЛИВА БАТЕРИЯ:

Слушалките Beoplay HX са толкова удобни, че може да забравите, че ги носите с часове. Батерията им издържа до 35ч с включена ANC функция или до 40ч, без ползването на ANC.

Допълнителна информация

Избери цвят/Вид

Black Anthracite, Timber, Gold Tone

Content missing

Също може да ви хареса…