Слушалки Bang &Olufsen BEOPLAY H95

1 949 лв.

Невероятни over-ear слушалки, снабдени с Adaptive Noise Cancelling технология.

  • Beoplay H95 headphones
  • Aluminium carrying case
  • USB-A to USB-C cable
  • 3.5 mm audio cable
  • Microfibre cleaning cloth
  • Quick start guide
  • Greeting card
  • Instruction and care card

Описание

Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY H95

АДАПТИВНА ANC ТЕХНОЛОГИЯ:

Beoplay H95 разполагат с 5-степенна адаптивна Active Noise Cancellation технология, което ги прави лидер между ANC слушалките за момента. Технологията, веднъж настроена на идеалното за Вас ниво на изолиране на страничните звуци, се настройва автоматично при промяна на шумовете, за да не се променя звученето на това, което слушате.

ВИСОКОКАЧЕСТВЕН ЗВУК:

Bang & Olufsen Beoplay H95 са изклюителни over-ear слушалки. Разполагат с персонализирани титаниеви driver-и. Прецизно настроени са от експерти, за да предоставят звукът такъв, какъвто не сте го чували никога преди.

БАТЕРИЯ:

Beoplay H95 издържат до 38ч. с активирана ANC функция и до 50ч. с изключена.

БЕЗПРОБЛЕМНО СВЪРЗВАНЕ:

Beoplay H95 разполагат с Bluetooth 5.1. Бързо и лесно можете да се свържете с любимите ви устройства. Слушалките на Bang & Olufsen имат четири вградени микрофона, за разговори с кристално ясно качество.

КОМФОРТЕН ДИЗАЙН:

Bang&Olufsen Beoplay H95 са изключителна комбинация от комфорт и елегантен стил. Мека агнешка кожа, съчетана с фин алуминиев корпус. Слушалките Beoplay H95 са толкова удобни, че можете да ги носите неусетно цял ден.

Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY H95

ВНИМАТЕЛНО ИЗРАБОТЕНИ, ДОРИ И НАЙ-МАЛКИТЕ ДЕТАЙЛИ:

Фината изработка на Beoplay H95 се усеща, дори и когато поставяте кабела за зареждане. Уникално приятно чувство, което е специално предназначено за Вас.

ПРЕНОСИМИ И СГЪВАЕМИ:

Beoplay H95 се предлагат със специален калъф, в който можете да ги приберете, за да сте спокойни, че са на сигурно място.

Допълнителна информация

Избери цвят/Вид

Gold Tone, Black, Navy, Chestnut

Content missing

Също може да ви хареса…