Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY EX

799 лв.

Bang & Olufsen BEOPLAY EX са ново поколение безжични earbuds слушалки. Предлагат се в елегантна активна кутийка за зареждане. Разполагат с Active Noise Cancellation и възпроизвеждат висококачествен звук с дълбочина, като същевременно са изключително удобни за ползване.

Описание

Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY EX

АДАПТИВНА NOISE CANCELLATION ТЕХНОЛОГИЯ:

Слушалките Beoplay EX са снабдени с технология, която следи околните шумове и адаптира Noise Cancellation, за да ги изолира максимално добре. Можете да спирате и активирате функцията за пропускането на тези шумове само с едно докосване на слушалките.

УДОБНИ ЗА ПОЛЗВАНЕ:

Bang & Olufsen Beoplay EX са невероятно earbuds слушалки, с които се свиква бързо и лесно. Изключително удобни са. Благодарение на новия ергономичен и комфортен дизайн, можете да се наслаждавате на любимата си музика с часове. Спокойствието, че са стабилно закрепени няма да ви напусне, независимо дали вървите, бягате или скачате.

Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY EX
Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY EX

МОЩЕН ЗВУК:

Beoplay EX произвежда невероятен за размерите си саунд. Всяка earbud слушалка разполага с 9.2mm driver, който винаги изпълнява музиката на необходимата висота.

Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY EX

ВОДОУСТОЙЧИВО ПОКРИТИЕ:

Слушалките Beoplay EX на Bang & Olufsen имат IP57 покритие. Издържат до 30 минути потопени на метър дълбочина. Освен това са устойчиви на прах и пясък.

Слушалки Bang&Olufsen BEOPLAY EX

МИКРОФОН:

Beoplay EX разполагат с шест микрофона, които са поставени на достатъчно разстояние, за да не са прекалено близо до устата. Снабдени са с ителигентната beam-forming технология на Bang & Olufsen. Тя разпознава гласа Ви и го отделя и изчиства максимално от околните шумове. Така винаги ще говорите кристално ясно.

ЕРГОНОМИЧНА ФОРМА И ИЗДРЪЖЛИВОСТ НА БАТЕРИЯТА:

Bang & Olufsen Ви предоставят продукт, който успешно съчетава изключителна функционалност и съвършена форма. Earbuds слушалките са изработени от алуминий.

Beoplay EX могат да издържат до 6ч. в режим на ползване с включен ANC и до 8ч. -  с изключен. В активната кутия се съдържа заряд за общо 28ч.

Допълнителна информация

Избери цвят/Вид

Black Anthracite, Gold Tone, Anthracite Oxygen

Content missing

Също може да ви хареса…